- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.121
Bana sorduklarinda Allah nasip etmedi diyorum. Alıştım artık . ALLAH ne zaman nasip etse o zaman olacak. Ben elimden geleni yapıp gerisini tevekkül etmekten başka cözüm yok
Eki Görüntüle 1867308 kızlar meraba.az önce test yaptım çizginin biri silik ama bilemedim hamilemiyim acaba bakabilirmisiniz.bi de bu ay hiç dikkat etmedim kendime diyet falan yapıyodum temizlik yaptım kocaman halıyı tek başıma kaldırdım çok tedirginim o yüzden
Eki Görüntüle 1867308 kızlar meraba.az önce test yaptım çizginin biri silik ama bilemedim hamilemiyim acaba bakabilirmisiniz.bi de bu ay hiç dikkat etmedim kendime diyet falan yapıyodum temizlik yaptım kocaman halıyı tek başıma kaldırdım çok tedirginim o yüzden
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Hayirli olsun canim cook net çizgi var.inşallah ahyirli haberini aliriz.Eki Görüntüle 1867308 kızlar meraba.az önce test yaptım çizginin biri silik ama bilemedim hamilemiyim acaba bakabilirmisiniz.bi de bu ay hiç dikkat etmedim kendime diyet falan yapıyodum temizlik yaptım kocaman halıyı tek başıma kaldırdım çok tedirginim o yüzden
amin teşekkür ederim :) Allah isteyen herkese nasip etsin
Hayirli olsun canim cook net çizgi var.inşallah ahyirli haberini aliriz.
Canım ya çok sevindim :) çizgi bayağı net görünüyor :)
Gözün aydın inşallah değerlerin çok güzrl yükselir :)
Amin.. bu arada adet döngün kaç günde tamamlanıyor?
Canim hayirli olsun hamilesin benim arkadasim koltuk falan cekmisti hamile oldugu ay simdi kizi 2 aylik oldu hic korkma:)Eki Görüntüle 1867308 kızlar meraba.az önce test yaptım çizginin biri silik ama bilemedim hamilemiyim acaba bakabilirmisiniz.bi de bu ay hiç dikkat etmedim kendime diyet falan yapıyodum temizlik yaptım kocaman halıyı tek başıma kaldırdım çok tedirginim o yüzden
Canim bence sen testlerle birlikte bi doktora git ikiyi biliyorum ama 3 kez yumurtlamayi hic duymadimBuda test
hiç beklemediğim için bi süre inanamadım emin olamadım.teşekkür ederim inşallah sağlıklı bi gebeliktir.Allah isteyen herkese masip etsin
teşekkür ederim canım benim darısı başına :)
doğum kontrol hapı kullanırken daha azdı 23 gün falandı ama 3 ay olcak bırakalı bıraktığımdan beri 29-30 günü buluyo
Canim hayirli olsun hamilesin benim arkadasim koltuk falan cekmisti hamile oldugu ay simdi kizi 2 aylik oldu hic korkma:)
Amin canim benim saglikla kucaginiza alin inşallahbende çektim neler yaptım neler en büyük boy halıyı kaldırdım 2-3 tane de orta boy kaldırdım evim biraz büyük bütün odaları balkonları heryeri temizledim.o kadar yordum ki o gün kendimi akşamına ya hamileysem diye içim içimi yedi.birde o kadar yorgunlukla birlikte çok az yemek yedim.ertesi gün 100-200 gr kilo vermişimdir kesin diye tartıya çıktım kilo almışım üstüne.bugün yine tartıldım yine kilo almışım ondan şüphelenip bi anda test yaptım zaten her ayki göğüs hassasiyeti dışında bi belirti yoktu.teşekkür ederim inşallah benimkine de bişey olmaz sağlıkla doğar vatana millete hayırlı evlat olur
Evet soylediklerinde hakli olabilirsin aslinda bilinsizde dehil esim bu konuda saglik sektorundeyiz durumunda farkind ama ona gore daha 2-3 aydir cocuk icin calosiyoruz ama 9 aydir korunmuyoruz gercekten gonulden istedigi zaman doktara benimle gelecegini dusunuyorum o zamana kadar sabirla bekleyecegimErkekler icin doktora gitmek biraz gurur kirici geliyo galiba bizim toplumumuzda. Biz kadinlar "bi sorun varsa da bulunsun hemen cozulsun" derken erkekler " ne sorunu yaa?sorun falan olamaz"diyebiliyolar. Belkide bu yuzden esiniz istemiyo olabilir. Bunaltiyosun demesinin sebebi bebek isteginiz degilde doktor konusu olabilir. Istemeyen erkek korunmadan iliskiye girmez gibime geliyo.
Bence bi iki ay ovulasyon testiyle esinizi de bilgilendirip deneyin. Eger icinize sinmiyor yinede doktora gitmek istiyosaniz esinizi de bilgilendirip ihtimalleri soyleyin. Eger o da istiyorsa zamanla sizin doktor fikrinize alisir diye dusunuyorum,cok ustelemeyin yeter :)
Buda test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?