TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

kafein_ hayirlis olsun canim, cok cok sevindim. Saglikla mutlulukla insallah :) darisi bize :)

bir garip oblomov canim sen naptin? Bugun test yapacaktin? Geldi mi kirmizilar var mi bi gelisme?
Canim cumartesi lekelendigimi yazmistim ya aksamina geldi benim hep oyle olur sabah leke gelir aksam olurum hic sasmazsukrediyorum 2 gun gecikti bu ay yoksa bu ayda cok gec olsayfim bana doktor yollari gozukmustu

Canim cumartesi lekelendigimi yazmistim ya aksamina geldi benim hep oyle olur sabah leke gelir aksam olurum hic sasmazsukrediyorum 2 gun gecikti bu ay yoksa bu ayda cok gec olsayfim bana doktor yollari gozukmustu
Hayirlisi canim ya. İyi olmus evet duzene girmeye baslamis oyleyse. Sogan kuruyle daha da duzene girer. Benim reglimin 5. Gunu canim. Yarindan sonraki gun basliyorum kure :)
Yalniz simdi sabahlari euthyrox aliyorum ac karna. İlaci icitkten sonra sogan suyu icin beklemek gerekir simdi degil mi? Hemen arka arkaya icmesek daha iyi olur gibi. Sen nasil yapacaksin? Hayir sabah 7de cikiyorum evden. Sogan suyu vs. bekle falan baya vaktimi alacak, daha erken kalkmam gerekecek. Napalim yapcaz artik 15 gun :)

canım ilaca bir etkisi olacağını sanmıyorum hipotroidi mi var sende? bende saat 8de çıkıyorum işten saat 7 de kalkıyorum normalde de kalkıp hemen hazırlayıp ocağa koyarım ben hazırlana kadar olur çıkana kadar da ılınır içer çıkarım diyorum benim daha 3. günüm arkandan da ben gelicem hayırlısı bakalım

Günaydın kızlar simdi doktordan geldim klomen kullanmistim ama yumurtam gelişmemiş. Moralim cok bozuldu yaaa

canım niye moralini bozuyosun zamanı var demekki önümüzdeki ay tekrar denersin
Evet canim inşallah önümüzdeki ay olur. Normalde klomen kullanmadan 14. gün ovulasyon testinde pozitifi görürdüm. Klomen duzenimi mi bozdu acaba doktor da açıklama yspmiyor anlat insani rahatlat demi. Gene de bir hafta gun aşırı degerlendirin dedi herhalde yumurtalar gelusir fiye düşündü.

bazı haplar bazılarında ters etki yapabiliyo galiba ablamın da polikistik overi var doktor adeti düzene girsin diye hap vermişti ama ablam onu kullandıktan sonra 7-8 ay adeti olmamıştı.kullanmadan önce normalse eğer bence kullanmaman daha doğru olur.devlet hastanelerinin genel durumu zaten doğru dürüst ne açıklama yapıyolar ne ilgileniyolar

Ozel hastane canim ne yazik ki bulundugum yer küçük ve gidebilecegim doktor kısıtlı

Yani nodul var bende canim. Hormonlara etki etmiyor. Sadece bu ilaci kullanip TSH'i 1'in altinda tutarak nodulu baskilamaya calisiyoruz. İyotlu tuz kullaniyorum. 16 yasimdan beri bu boyle. Kanser gecmisi var ailemde konusmustuk gerci sanirim senle.
Hadi gel arkamdan sen de oyleyse :) allah izin verirse sebep olsun bu sogan kuru hayirli haberler almamizda. Zaten esim 1-2 aya kadar yurt disina egitime gidecek. Bahsetmistim. Sonra 7 ay cocuk mocuk da yok :) allahim hayirli zamanda hayirlisini nasip et nolur nolur nolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…