- 5 Nisan 2016
- 1.196
- 2.334
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.161
Canim bozma moralini ya. Ben bu forumda boyle denilip o ay hamile kalanlari biliyorum. Belki gec bir yumurtlama olacak. Belki bu ay degil ama diger ay olacak. Sıkma canini canim. Her sey olacagina varir.Günaydın kızlar simdi doktordan geldim klomen kullanmistim ama yumurtam gelişmemiş. Moralim cok bozuldu yaaa
İnşallah canim farkina bile varmadan yumurtlayiveririm belki. Allahtan hayirlisi canim seviyorum sizleri derdimi burda anlatmasam catliycamCanim bozma moralini ya. Ben bu forumda boyle denilip o ay hamile kalanlari biliyorum. Belki gec bir yumurtlama olacak. Belki bu ay degil ama diger ay olacak. Sıkma canini canim. Her sey olacagina varir.
Ben de o ilacin muadili olan Levotiron alıyorum, bildigim kadarıyla ilacı aldıktan sonra yarım saat bir sey yiyip icmemek (su haric tabi :) ) en iyisi. Bi yarım saat gectikten sonra sogan kürünü icersen ilac emilimini etkilemez diye düsünüyorumHayirlisi canim ya. İyi olmus evet duzene girmeye baslamis oyleyse. Sogan kuruyle daha da duzene girer. Benim reglimin 5. Gunu canim. Yarindan sonraki gun basliyorum kure :)
Yalniz simdi sabahlari euthyrox aliyorum ac karna. İlaci icitkten sonra sogan suyu icin beklemek gerekir simdi degil mi? Hemen arka arkaya icmesek daha iyi olur gibi. Sen nasil yapacaksin? Hayir sabah 7de cikiyorum evden. Sogan suyu vs. bekle falan baya vaktimi alacak, daha erken kalkmam gerekecek. Napalim yapcaz artik 15 gun :)
Ozel hastane canim ne yazik ki bulundugum yer küçük ve gidebilecegim doktor kısıtlı
Sagol canim :) zaten normalde de oyle yaipiliyor dogru diyorsun. :)Ben de o ilacin muadili olan Levotiron alıyorum, bildigim kadarıyla ilacı aldıktan sonra yarım saat bir sey yiyip icmemek (su haric tabi :) ) en iyisi. Bi yarım saat gectikten sonra sogan kürünü icersen ilac emilimini etkilemez diye düsünüyorum
Kızlar batıma 5 gün kalmışken gidip kan testi yaptırdim. Sonuç 0.100 çıktı yine. Acaba erken mi yaptirdim? Ne dersiniz? Moralim çok bozuk. Oysa ki bu aydan çok umutluydum ben ya
Canim dollenmeden 6 gun sonra kana geciyo en gec 8 gunu buluyomus gecmesi olsa cikardi artik gelecek aya inşallahKızlar batıma 5 gün kalmışken gidip kan testi yaptırdim. Sonuç 0.100 çıktı yine. Acaba erken mi yaptirdim? Ne dersiniz? Moralim çok bozuk. Oysa ki bu aydan çok umutluydum ben ya
yaptım canım negatifBence hcg testi yap artik sen
Onemli olan degerin 48 saatte iki katina cikmasi ama bu değer de gayet guzel canim iki gun sonra tekrarla icin de rahat olur :)kızlar meraba.bugün dayanamayıp ablamlara ve anneme söyledim.1-2 haftalık diye tahmin edidyodum ablam idrar testinde geç belli olur birazi daha büyük de ollabilir dedi.hastaneye gidip kan testi yaptırdım 356 çıkmış doktora gösteremedim daha nasıl sizce normal mi
kızlar meraba.bugün dayanamayıp ablamlara ve anneme söyledim.1-2 haftalık diye tahmin edidyodum ablam idrar testinde geç belli olur birazi daha büyük de ollabilir dedi.hastaneye gidip kan testi yaptırdım 356 çıkmış doktora gösteremedim daha nasıl sizce normal mi
yesa canim yakin zamanda enfeksiyon gecirdigin icin sana danismak istiyorum :) ovulasyondan beri su gibi kokusuz seffaf akintim var bi de kasinti var sende de olmus muydu pazartesi randevu aldim doktora su da iciyorum kasinti islakliktan da olabilir ama sende de olmus muydu sorayim istedim
Bende iki sene once falan oldu unutmusum :) ben normalde acayip kuruyumdur şimdi 10 dk ya bir ic camasiri degistirme ihtiyaci duyuyorum zaten smear vaktim de gelmisti gitmeye useniyodum denk geldi :) saol canisi cevabin icinAyy canım akinti ben de hep vardı kaşıntı arada
Ama belirtilerden biri de kaşıntı
Mutlaka git ihmal etme ve bol su da mantikli en kötü sana da fitil verir geçirir inşallah hemencik
Bende iki sene once falan oldu unutmusum :) ben normalde acayip kuruyumdur şimdi 10 dk ya bir ic camasiri degistirme ihtiyaci duyuyorum zaten smear vaktim de gelmisti gitmeye useniyodum denk geldi :) saol canisi cevabin icin
Esimin bana hpv gibi kotu bir surprizi oldugu icin ben 6 ayda bir yaptirmak zorundayim subatta temizdi vakti gelmisti isabet oldu :)Rica ederim canım. Smear da mutlaka şart zatwn düşün 29 yaşımdayım ilk defa yaptırdım ben de :)
Onemli olan degerin 48 saatte iki katina cikmasi ama bu değer de gayet guzel canim iki gun sonra tekrarla icin de rahat olur :)
Neeeeee 356 miiii şahane
Ama canim bu hesaplamalar şüpheli ilişki baz alınıp yapılmıyor son adet tarihine göre yapılıyor senin bebeto 3 4 haftalik vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?