TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Günaydın kızlar simdi doktordan geldim klomen kullanmistim ama yumurtam gelişmemiş. Moralim cok bozuldu yaaa
Canim bozma moralini ya. Ben bu forumda boyle denilip o ay hamile kalanlari biliyorum. Belki gec bir yumurtlama olacak. Belki bu ay degil ama diger ay olacak. Sıkma canini canim. Her sey olacagina varir.

Canim bozma moralini ya. Ben bu forumda boyle denilip o ay hamile kalanlari biliyorum. Belki gec bir yumurtlama olacak. Belki bu ay degil ama diger ay olacak. Sıkma canini canim. Her sey olacagina varir.
İnşallah canim farkina bile varmadan yumurtlayiveririm belki. Allahtan hayirlisi canim seviyorum sizleri derdimi burda anlatmasam catliycam

Ben de o ilacin muadili olan Levotiron alıyorum, bildigim kadarıyla ilacı aldıktan sonra yarım saat bir sey yiyip icmemek (su haric tabi :) ) en iyisi. Bi yarım saat gectikten sonra sogan kürünü icersen ilac emilimini etkilemez diye düsünüyorum

Sagol canim :) zaten normalde de oyle yaipiliyor dogru diyorsun. :)

Kızlar batıma 5 gün kalmışken gidip kan testi yaptırdim. Sonuç 0.100 çıktı yine. Acaba erken mi yaptirdim? Ne dersiniz? Moralim çok bozuk. Oysa ki bu aydan çok umutluydum ben ya

Kızlar batıma 5 gün kalmışken gidip kan testi yaptırdim. Sonuç 0.100 çıktı yine. Acaba erken mi yaptirdim? Ne dersiniz? Moralim çok bozuk. Oysa ki bu aydan çok umutluydum ben ya
Canim dollenmeden 6 gun sonra kana geciyo en gec 8 gunu buluyomus gecmesi olsa cikardi artik gelecek aya inşallah

ara ara girip bakıyorum arkadaşlar Allah hepinize nasip etsin inşallah bu duyguyu..

size bir önerim var bakın lütfen ama lütfen adet tarihinizden önce ne kan ne idrar testi yapmayın adet olduğunuzda ki hayal kırıklığındna bin kat acı oluyor o negatifi görmek.

ve biliyorum atması zor ama kafanızdan attığınızda strese girmediğinizde olacak hiç kimseye inanmadım söylenenler hep bir kulağımdan girdiği diğerinden çıktı aylarca burada pembe akıntı yerleşme kanaması mıdır kahve akıntım geldi yok beyaz akıntım var göğüslerim şişti vs vs kendimi dinleyip durdum..

7 haftalı hamileyim en ufak bir belirti yok anca dün bugün azcık midem yanmaya başladı en önemli ve kesin belirti ADET GECİKMESİ bunu unutmayın.

ne bulantı ne göğüslerde şişlik vs.
er geç gelecek bebişleriniz sabırlı olun bol bol dua edin.
kendinizi çok dinlemeyin belirtiler öyle söylendiği gibi pat diye olmuyor hele adetten önce ki belirtiler falan hikaye.

Allah tez vakitte herkese nasip etsin sizler için dua ediyorum.

kızlar meraba.bugün dayanamayıp ablamlara ve anneme söyledim.1-2 haftalık diye tahmin edidyodum ablam idrar testinde geç belli olur birazi daha büyük de ollabilir dedi.hastaneye gidip kan testi yaptırdım 356 çıkmış doktora gösteremedim daha nasıl sizce normal mi

Onemli olan degerin 48 saatte iki katina cikmasi ama bu değer de gayet guzel canim iki gun sonra tekrarla icin de rahat olur :)

Neeeeee 356 miiii şahane

Ama canim bu hesaplamalar şüpheli ilişki baz alınıp yapılmıyor son adet tarihine göre yapılıyor senin bebeto 3 4 haftalik vardır

yesa canim yakin zamanda enfeksiyon gecirdigin icin sana danismak istiyorum :) ovulasyondan beri su gibi kokusuz seffaf akintim var bi de kasinti var sende de olmus muydu pazartesi randevu aldim doktora su da iciyorum kasinti islakliktan da olabilir ama sende de olmus muydu sorayim istedim

Ayy canım akinti ben de hep vardı kaşıntı arada

Ama belirtilerden biri de kaşıntı

Mutlaka git ihmal etme ve bol su da mantikli en kötü sana da fitil verir geçirir inşallah hemencik

Ayy canım akinti ben de hep vardı kaşıntı arada

Ama belirtilerden biri de kaşıntı

Mutlaka git ihmal etme ve bol su da mantikli en kötü sana da fitil verir geçirir inşallah hemencik
Bende iki sene once falan oldu unutmusum :) ben normalde acayip kuruyumdur şimdi 10 dk ya bir ic camasiri degistirme ihtiyaci duyuyorum zaten smear vaktim de gelmisti gitmeye useniyodum denk geldi :) saol canisi cevabin icin

Bende iki sene once falan oldu unutmusum :) ben normalde acayip kuruyumdur şimdi 10 dk ya bir ic camasiri degistirme ihtiyaci duyuyorum zaten smear vaktim de gelmisti gitmeye useniyodum denk geldi :) saol canisi cevabin icin

Rica ederim canım. Smear da mutlaka şart zatwn düşün 29 yaşımdayım ilk defa yaptırdım ben de :)

Onemli olan degerin 48 saatte iki katina cikmasi ama bu değer de gayet guzel canim iki gun sonra tekrarla icin de rahat olur :)

yarın tekrar gidicem bakalım :)

Neeeeee 356 miiii şahane

Ama canim bu hesaplamalar şüpheli ilişki baz alınıp yapılmıyor son adet tarihine göre yapılıyor senin bebeto 3 4 haftalik vardır

4 haftalık diyince ne kadar büyük geliyo :)

çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…