- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.181
yarın tekrar gidicem bakalım :)
4 haftalık diyince ne kadar büyük geliyo :)
çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
Allahın izniyle o 4 un yanına 0 koyacak sin :)
:) 4 haftasi sen farkina bile varmadan gecti gitti bile :) kaldi şurada alt tarafi ortlama 34 hafta :)yarın tekrar gidicem bakalım :)
4 haftalık diyince ne kadar büyük geliyo :)
çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
:) 4 haftasi sen farkina bile varmadan gecti gitti bile :) kaldi şurada alt tarafi ortlama 34 hafta :)
İnsallah cok bulnatin vs. olmadan tamamlrsin hamilelgini canim. Ablam cok kotuydu mide bulantisi konusunda. 37 sise serum yedi toplamda. 8 kilo vermisti :) ama sonunda saglikli sekilde aldi kucagina :)4 hafta hamile olduğumu bilmediğim için çabuk geçti galiba şu bi hafta geçse de sağlıklı olduğunu bilsem 34 haftada çabucak geçer :)
Canim bende olmustu yerlesme kanamasi adetten 6 gun once olmustu kahverengi ve cok cok az gun icinde bi kere oldu bi daha olmamisti yumurtlamadan 8 gun sonra olmustu ortalamakızlar benim adetim normalde 14 ağustos tarihinde idi dün kasık ağrısı ile pembe akıntı geldi bugün de devam ediyor ara ara ağrı ve damla seklinde devam ediyor regl sancısı gibi sancım da var yerleşme kanaması denen şey yumurtlamanın 10. gününde olur mu? yada böyle bir şey midir acaba? veya ben erken regl oluyorum hayatımda ilk kez:)
teşekkürler canım cevabın için regl sancısına benzer sancıda olmuş muydu hatırlar mısın? benim baya acık pembe ama sanki regl olucam gibi ağrı öyle hissettiriyorCanim bende olmustu yerlesme kanamasi adetten 6 gun once olmustu kahverengi ve cok cok az gun icinde bi kere oldu bi daha olmamisti yumurtlamadan 8 gun sonra olmustu ortalama
Yok canim olmamisti hatta tuvalete gidene kadar farketmemistim bile hani akinti olunca farkedersin ya onu bile farketmemistimteşekkürler canım cevabın için regl sancısına benzer sancıda olmuş muydu hatırlar mısın? benim baya acık pembe ama sanki regl olucam gibi ağrı öyle hissettiriyor
anladım şeker sağolasın aydınlandım:) regl oluyorum o zaman ben hayırlısı hayatım da ilk kez erken oluyorum ama döngüm uzundu zaten yoluna girer belki böyleceYok canim olmamisti hatta tuvalete gidene kadar farketmemistim bile hani akinti olunca farkedersin ya onu bile farketmemistim
Rica ederim canim her kadin farkli oluyo herkes benim gibi olmamistir belki ama inşallah bebistir seninki degilse de en yakin zamanda olur insallaaahhhhanladım şeker sağolasın aydınlandım:) regl oluyorum o zaman ben hayırlısı hayatım da ilk kez erken oluyorum ama döngüm uzundu zaten yoluna girer belki böylece
hepimizin olur inşallah:)Rica ederim canim her kadin farkli oluyo herkes benim gibi olmamistir belki ama inşallah bebistir seninki degilse de en yakin zamanda olur insallaaahhhh
@sernur3535 8 Ağustos
@Masal_ayaz 8 Ağustos
@reme1988 10 Ağustos
@mutluysakk 11 Ağustos
@Asuszooad 11 Ağustos
@xiexie 13 Ağustos
@maya_gallo 13 Ağustos
gulbensworld 14 Ağustos
@Beklemek_zor 14 Ağustos
@snfogretmeni 14 Ağustos
@LadeyNa 15 Ağustos
@mtkt 16 Ağustos
@4elegance 18 Ağustos
@tdsozlem 18 Ağustos
Kuzugiller 19 Ağustos
@Melek9000 19 Ağustos
@Tutuy 20 Ağustos
yesa 20 Ağustos
@amelia2 20 Ağustos
@kushi 20 Ağustos
@Ayla ak 20 Ağustos
@endless love 22 Ağustos
@beren20 23 Ağustos
@titiz gelin 24 Ağustos
@nisandeniz 25 Ağustos
@kubito 26 Ağustos
@Love5 30 Ağustos
morordek 30 Ağustos
Ela2411 30 Ağustos
BirAsilAnnesi 30 Ağustos.
@Emineeemm 31 Ağustos
@Zanamm174 31 Ağustos
HAMILE ARKADAŞLAR
1)@ruzigarr
2)@country
3)@orkidekaramel
4)@emelll42
5)@mucizegibisin
6 )@umut-001
7)@enginkelime
8)@syma12
9)@Dilektuttum
10)@tristris
11)@pembesu
12)@minikincir
13)@Kilim ve tohum
14)@Ottomania
15)@kafein_
kızlar benim adetim normalde 14 ağustos tarihinde idi dün kasık ağrısı ile pembe akıntı geldi bugün de devam ediyor ara ara ağrı ve damla seklinde devam ediyor regl sancısı gibi sancım da var yerleşme kanaması denen şey yumurtlamanın 10. gününde olur mu? yada böyle bir şey midir acaba? veya ben erken regl oluyorum hayatımda ilk kez:)
İnsallah cok bulnatin vs. olmadan tamamlrsin hamilelgini canim. Ablam cok kotuydu mide bulantisi konusunda. 37 sise serum yedi toplamda. 8 kilo vermisti :) ama sonunda saglikli sekilde aldi kucagina :)
Gecer canim gecer. Bi bakmissin kucaginda :) allah tamamina erdirsin canim tekrar.
Hamileyken tuvalete çok çıkılır ve hep halsiz olur insaninşallah :) 8 kilo verip doğuranı da ilk kez duyuyorum çok şaşırdım.eğer olucağı varsa ne olursa olsun oluyo işte biz boşuna endişe ediyoruz aslında.şimdilik bulantı vs. bi sorunum yok sadece biraz karın ağrım oluyo tuvalete çok çıkıyorum sanırım sindirim sistemimi etkiledi biraz.bi de halsizlik var.en güzeli de uyuyamıyodum ona çare oldu :) amin teşekkür ederim :)
@sernur3535 8 Ağustos
@Masal_ayaz 8 Ağustos
@reme1988 10 Ağustos
@mutluysakk 11 Ağustos
@Asuszooad 11 Ağustos
@xiexie 13 Ağustos
@maya_gallo 13 Ağustos
gulbensworld 14 Ağustos
@Beklemek_zor 14 Ağustos
@snfogretmeni 14 Ağustos
@LadeyNa 15 Ağustos
@mtkt 16 Ağustos
@4elegance 18 Ağustos
@tdsozlem 18 Ağustos
Kuzugiller 19 Ağustos
@Melek9000 19 Ağustos
@Tutuy 20 Ağustos
yesa 20 Ağustos
@amelia2 20 Ağustos
@kushi 20 Ağustos
@Ayla ak 20 Ağustos
@endless love 22 Ağustos
@beren20 23 Ağustos
@titiz gelin 24 Ağustos
@nisandeniz 25 Ağustos
@kubito 26 Ağustos
@Love5 30 Ağustos
morordek 30 Ağustos
Ela2411 30 Ağustos
BirAsilAnnesi 30 Ağustos.
@Emineeemm 31 Ağustos
@Zanamm174 31 Ağustos
HAMILE ARKADAŞLAR
1)@ruzigarr
2)@country
3)@orkidekaramel
4)@emelll42
5)@mucizegibisin
6 )@umut-001
7)@enginkelime
8)@syma12
9)@Dilektuttum
10)@tristris
11)@pembesu
12)@minikincir
13)@Kilim ve tohum
14)@Ottomania
15)@kafein_
Yaa evet bu kez baya bat'dasim varmis bi oncekinde yoktu :)morordek canım senle bat aynı hadi bakalım şans bizden yana olsun inşallah birbirimizin mutlu haberlerini almak nasip olsun. AMİN.
Evet evet bende sokulmek üzereyim sanırım arttı akintin bayacanım bende bu ay neredeyse 5 gün erken adet oldum sanırım havalar döngümüzü etkiledi. bende senin gibi umutlanmıştım benim sancım da yoktu üstelik ama sonra adetim söküldü. bu ay böyle olan çok kişi okudum ah bu havalar bizi mahfetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?