TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

4 hafta hamile olduğumu bilmediğim için çabuk geçti galiba şu bi hafta geçse de sağlıklı olduğunu bilsem 34 haftada çabucak geçer :)
İnsallah cok bulnatin vs. olmadan tamamlrsin hamilelgini canim. Ablam cok kotuydu mide bulantisi konusunda. 37 sise serum yedi toplamda. 8 kilo vermisti :) ama sonunda saglikli sekilde aldi kucagina :)
Gecer canim gecer. Bi bakmissin kucaginda :) allah tamamina erdirsin canim tekrar.

kızlar benim adetim normalde 14 ağustos tarihinde idi dün kasık ağrısı ile pembe akıntı geldi bugün de devam ediyor ara ara ağrı ve damla seklinde devam ediyor regl sancısı gibi sancım da var yerleşme kanaması denen şey yumurtlamanın 10. gününde olur mu? yada böyle bir şey midir acaba? veya ben erken regl oluyorum hayatımda ilk kez:)

Canim bende olmustu yerlesme kanamasi adetten 6 gun once olmustu kahverengi ve cok cok az gun icinde bi kere oldu bi daha olmamisti yumurtlamadan 8 gun sonra olmustu ortalama

Canim bende olmustu yerlesme kanamasi adetten 6 gun once olmustu kahverengi ve cok cok az gun icinde bi kere oldu bi daha olmamisti yumurtlamadan 8 gun sonra olmustu ortalama
teşekkürler canım cevabın için regl sancısına benzer sancıda olmuş muydu hatırlar mısın? benim baya acık pembe ama sanki regl olucam gibi ağrı öyle hissettiriyor

Yok canim olmamisti hatta tuvalete gidene kadar farketmemistim bile hani akinti olunca farkedersin ya onu bile farketmemistim
anladım şeker sağolasın aydınlandım:) regl oluyorum o zaman ben hayırlısı hayatım da ilk kez erken oluyorum ama döngüm uzundu zaten yoluna girer belki böylece

anladım şeker sağolasın aydınlandım:) regl oluyorum o zaman ben hayırlısı hayatım da ilk kez erken oluyorum ama döngüm uzundu zaten yoluna girer belki böylece
Rica ederim canim her kadin farkli oluyo herkes benim gibi olmamistir belki ama inşallah bebistir seninki degilse de en yakin zamanda olur insallaaahhhh

canım bende bu ay neredeyse 5 gün erken adet oldum sanırım havalar döngümüzü etkiledi. bende senin gibi umutlanmıştım benim sancım da yoktu üstelik ama sonra adetim söküldü. bu ay böyle olan çok kişi okudum ah bu havalar bizi mahfetti

inşallah :) 8 kilo verip doğuranı da ilk kez duyuyorum çok şaşırdım.eğer olucağı varsa ne olursa olsun oluyo işte biz boşuna endişe ediyoruz aslında.şimdilik bulantı vs. bi sorunum yok sadece biraz karın ağrım oluyo tuvalete çok çıkıyorum sanırım sindirim sistemimi etkiledi biraz.bi de halsizlik var.en güzeli de uyuyamıyodum ona çare oldu :) amin teşekkür ederim :)

Hamileyken tuvalete çok çıkılır ve hep halsiz olur insan

morordek canım senle bat aynı hadi bakalım şans bizden yana olsun inşallah birbirimizin mutlu haberlerini almak nasip olsun. AMİN.
Yaa evet bu kez baya bat'dasim varmis bi oncekinde yoktu :) Ela2411 de bizden :)
Ben bu ay ilk kez ovulasyon testi ile takip edecegim, cok heyecanliyim o yuzden. Umarim bu kez tutar guzel haberler aliriz hepimiz insallahhh

Evet evet bende sokulmek üzereyim sanırım arttı akintin baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…