TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

1 temmuz 9 agustos arasında 15 kişinin hamile olduğunu öğrendik tüm yıl degğil:)

yani 40 günde 15 hamile

yani yaklaşık her 3 günde bir hamile haberi aldık :)

Evettt Allah ım arttırsın inşallah hatta ikiz haberleri alalım günde üçer beşer hamile haberi alalımmmm.

Kuzugiller selam canım ne yapıyorsun

ben bugun kadın doğum ve dahılıye gıttım

kadın dgum protestegon baktırdım

dahılıye 4 tup kan verdım her seye bakacak ınsallah :)
Ohh supersin butun hazirliklar tamam diyosun bende elimde 1.5 litrelik su sisesiyle dolasiyorum enfeksiyon varsa gecsin doktora gidene kadar diye :) sonuclar ne zaman cikacakmis

Selam kızlar nasılsınız uzun süre yoktum ama ara ara girip bakıyordum geçen ay ümitliyim ama olmadı olsun dedim herşey Allah' tan o ne zaman derse tabi bu arada bunu sebebini de araştırmak istedim hormon testi yaptım şükür birşey çıkmadı içim rahatladı tabi bu ay doktor gün aşırı deneyin dedi kızlar istiyorum bi bebeğim olmasını deniyoruz sizinde önerebileceğiniz şeyler olunca bilgilendirseniz sevinirim hemen hemen hepsini yapmaya çalışıyorum ama ne öğrenirsek bizim iyidir diyorum resmen daha zamanım var

Kızlar bişey soracam cevaplarsanız sevinirim. Adetim geldi az bir şekilde sonra ertesi gün çözüldü. Beyin emarı çektirecem. Şimdi ben hangisini 1. gün olarak kabul etmeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…