- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.201
50 kişiden bi 15 kişi kesin yani.
1 temmuz 9 agustos arasında 15 kişinin hamile olduğunu öğrendik tüm yıl degğil:)
yani 40 günde 15 hamile
yani yaklaşık her 3 günde bir hamile haberi aldık :)
Hayırlısıyla artar inşallah1 temmuz 9 agustos arasında 15 kişinin hamile olduğunu öğrendik tüm yıl degğil:)
yani 40 günde 15 hamile
yani yaklaşık her 3 günde bir hamile haberi aldık :)
Evettt Allah ım arttırsın inşallah hatta ikiz haberleri alalım günde üçer beşer hamile haberi alalımmmm.
Aşılama mı , tüp bebek mi yaptırdın?ay inşallah bende bugün kan vereceğim gerçi 3 gün erken kan veriyorumda bazı sıkıntılarım var.
Ohh supersin butun hazirliklar tamam diyosun bende elimde 1.5 litrelik su sisesiyle dolasiyorum enfeksiyon varsa gecsin doktora gidene kadar diye :) sonuclar ne zaman cikacakmisKuzugiller selam canım ne yapıyorsun
ben bugun kadın doğum ve dahılıye gıttım
kadın dgum protestegon baktırdım
dahılıye 4 tup kan verdım her seye bakacak ınsallah :)
tüp yaptırdım bugün bej rengi akıntım var tahlil yaptırıcam annem erken daha diyo normalde 12 ağustos günümAşılama mı , tüp bebek mi yaptırdın?
Gününü bekle. Dogru sonuc çıkmaz şimdi. Ignelerin etkisiyle yanlış çıkartüp yaptırdım bugün bej rengi akıntım var tahlil yaptırıcam annem erken daha diyo normalde 12 ağustos günüm
bej rengi akıntıdan şüpe ettim. o yüzden.Gününü bekle. Dogru sonuc çıkmaz şimdi. Ignelerin etkisiyle yanlış çıkar
Umarım sonucların güzel cıkar :)Kuzugiller selam canım ne yapıyorsun
ben bugun kadın doğum ve dahılıye gıttım
kadın dgum protestegon baktırdım
dahılıye 4 tup kan verdım her seye bakacak ınsallah :)
Akıntı olması normal o kadar hormon yüklendi vücuda. Akıntı yoluyla atması iyibej rengi akıntıdan şüpe ettim. o yüzden.
normalde progestan fitilinin fazlasını atıyor vücutta renginin koyulaşması tırstırdı beni iş yerindeyim dakka başı da çamaşır değiştiremiyorum.Progestan içtiSen oda akıntı yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?