- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Hakkında hayırlısı olsun. Bizde seni özleyecegiz@yesa1 kılar ben aranızdan çekiliyorum. Biz çocuk işlerine bi süre ara verecez 6 ay kadar. Çünkü eşimim tayinini istedik memlekete dönecez ve bende işime dönücem hamile olursam işime geri dönemem o yüzden biraz ertelicez @yesa1 seni çok merak ediyorum aklım sende olacak lütfen bana yaz özelden fln tamam. Hepinize bol şans kızlar
Yumurta takibi yapmak için galiba. Yumurta oluşuyor mu onu kontrol içinBu ay doktora gitcem kızlar doktor adetliyken gel dedi niye acaba? Bilen var mı? Kan istemeyecekmiş ama. :/
Sperm testi icin 3-4 gün hic cinsel ilişki olmadan yani 3-4 gün cinsel perhizden sonra sperm testi yapiliyorKızlar bişi sorcam bilen varsa sperm testi var ya erkeklerin adı ne bilmiyorum eşi yaptıran var mı sabahtan mı yapılıyor sonucu aynı gün içinde çıkıyor mu öğleden sonra 2 de yaparlar mı acaba devlet hastanesinde yaptırcaz
Bnm arkadasimin esine yapilmisti 1 hafta 10gunde filan aldilar sonucu ama yinede deisebilir tam bilemiyrmKızlar bişi sorcam bilen varsa sperm testi var ya erkeklerin adı ne bilmiyorum eşi yaptıran var mı sabahtan mı yapılıyor sonucu aynı gün içinde çıkıyor mu öğleden sonra 2 de yaparlar mı acaba devlet hastanesinde yaptırcaz
Zaten şu an adetliym canım mecburi perhizdeyiz benim merak ettiğim aynı gün içinde sonuç verilir mi ve öğleden sonra diye yapmamazlık olur mu çünkü bi daha izin alamazSperm testi icin 3-4 gün hic cinsel ilişki olmadan yani 3-4 gün cinsel perhizden sonra sperm testi yapiliyor
Hadi yaa ben de burda bi kaç konuda yarım saatte veriyorlar en kolay erkeklerin ki gibi bişi okumuştum neyse hayırlısı artık sağol canımBnm arkadasimin esine yapilmisti 1 hafta 10gunde filan aldilar sonucu ama yinede deisebilir tam bilemiyrm
Olur. Ama kapanışa yakin gitmeyin.bir sonraki hüne bekletmesinler. Yoksa doğru sonuc çıkmazZaten şu an adetliym canım mecburi perhizdeyiz benim merak ettiğim aynı gün içinde sonuç verilir mi ve öğleden sonra diye yapmamazlık olur mu çünkü bi daha izin alamaz
Bn kendim olayin icinde olmadigim icin tam bilemiorum ama arkadasm oyle demisti belkide erkendir baska sebeplerden oyle olmus olabilr hayirlisi olsn hakkinizdaHadi yaa ben de burda bi kaç konuda yarım saatte veriyorlar en kolay erkeklerin ki gibi bişi okumuştum neyse hayırlısı artık sağol canım
Sonuç ayni gün vermezler.Zaten şu an adetliym canım mecburi perhizdeyiz benim merak ettiğim aynı gün içinde sonuç verilir mi ve öğleden sonra diye yapmamazlık olur mu çünkü bi daha izin alamaz
Tamam canım sağol yok saat 13:50 de randevumuz yetişiriz inşaAllahOlur. Ama kapanışa yakin gitmeyin.bir sonraki hüne bekletmesinler. Yoksa doğru sonuc çıkmaz
Hımm anladım canım sağol hayırlısı olsun inşaAllahSonuç ayni gün vermezler.
Sağol canım inşaAllahBn kendim olayin icinde olmadigim icin tam bilemiorum ama arkadasm oyle demisti belkide erkendir baska sebeplerden oyle olmus olabilr hayirlisi olsn hakkinizda
Sende SağolHımm anladım canım sağol hayırlısı olsun inşaAllah
Anladim canim.bilmiyordum sayende öğrenmiş oldum genelde yumurtlamayi takip ediyorlar saniyordum.neyse hakkimizda hayirlisi hic aklima getirmek istemiyorum olursa olur.mingeçdollenmedir 47107163 .!.:Çok alakali cnm ben hic gebelik testi yapmam benim gebelik testim ates ölcerimdir yumurtayla birlikte atesin yukselir adet olacaginda dusmeye baslar ısın cnm
Canm belki geç dollenmedir eger stres kaynaklı gecikme değilse bi daha test yap bakalim.ee ben o zaman hamileyimbeklenen bat günüm de ateşim 37.2 idi bügün 35. gün hala adet olmadım ve ateşim 37.4 ama bat günü test yapmıştım negatifti
Anladim canim.bilmiyordum sayende öğrenmiş oldum genelde yumurtlamayi takip ediyorlar saniyordum.neyse hakkimizda hayirlisi hic aklima getirmek istemiyorum olursa olur.
Canm belki geç dollenmedir eger stres kaynaklı gecikme değilse bi daha test yap bakalim.
Mesajını okudum dedim aynı ben :) inşallah bizlerde hamis olur buraya müjdeyi yazariz :)Arkadaslar kafayi tirlattim galiba
isi gucu biraktim surekli kadinlar kulubundeyim kim hamile kim degil kim yumurtlama doneminde surekli bunlari takip ediyrm ev isi yapmaz oldum
esim artik telefonu elimde gormeyince sasiriyor kadinlar kulubunden nasil ayrildin dio okulda seminerde bilgisayar bosalsada rahat rahat kadinlar kulubune baksam die bekliormd
ama gercekten buradaki hamile haberleri filan o kadar hosuma gidiyor ki ama kendime dur dememde gerek uzun lafin kisasi bn bagimli oldum galiba
amin inşallah dört gözle bekliyorum o günleriMesajını okudum dedim aynı ben :) inşallah bizlerde hamis olur buraya müjdeyi yazariz :)
Hadi insallah hamilesindir adet olacagin gün de düşebilir ısın cnmee ben o zaman hamileyimbeklenen bat günüm de ateşim 37.2 idi bügün 35. gün hala adet olmadım ve ateşim 37.4 ama bat günü test yapmıştım negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?