TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Kızlar bişi sorcam bilen varsa sperm testi var ya erkeklerin adı ne bilmiyorum eşi yaptıran var mı sabahtan mı yapılıyor sonucu aynı gün içinde çıkıyor mu öğleden sonra 2 de yaparlar mı acaba devlet hastanesinde yaptırcaz

Hakkında hayırlısı olsun. Bizde seni özleyecegiz

Sperm testi icin 3-4 gün hic cinsel ilişki olmadan yani 3-4 gün cinsel perhizden sonra sperm testi yapiliyor

Bnm arkadasimin esine yapilmisti 1 hafta 10gunde filan aldilar sonucu ama yinede deisebilir tam bilemiyrm

Hadi yaa ben de burda bi kaç konuda yarım saatte veriyorlar en kolay erkeklerin ki gibi bişi okumuştum neyse hayırlısı artık sağol canım
Bn kendim olayin icinde olmadigim icin tam bilemiorum ama arkadasm oyle demisti belkide erkendir baska sebeplerden oyle olmus olabilr hayirlisi olsn hakkinizda

mingeçdollenmedir 47107163 .!.:
Çok alakali cnm ben hic gebelik testi yapmam benim gebelik testim ates ölcerimdir yumurtayla birlikte atesin yukselir adet olacaginda dusmeye baslar ısın cnm
Anladim canim.bilmiyordum sayende öğrenmiş oldum genelde yumurtlamayi takip ediyorlar saniyordum.neyse hakkimizda hayirlisi hic aklima getirmek istemiyorum olursa olur.
ee ben o zaman hamileyim beklenen bat günüm de ateşim 37.2 idi bügün 35. gün hala adet olmadım ve ateşim 37.4 ama bat günü test yapmıştım negatifti
Canm belki geç dollenmedir eger stres kaynaklı gecikme değilse bi daha test yap bakalim.

stres kaynaklı sanırım yaa ama yine de bayram öncesi bir erken gebelik testi alıp içimi rahatlatsam diye düşünüyorum..

Mesajını okudum dedim aynı ben :) inşallah bizlerde hamis olur buraya müjdeyi yazariz :)

kızlar sıze bırsey danısacagım
5 aydır denıyoruz ben ovulasyon testı almaya gerek gormedım
bu ayda oyle denemek ıstıyorum yanı ovulasyon testı yapmadan
şimdi benım adetım yarın bıtecek 6.gunum ne zman ilişkıye gırmek mantıklı olur??yanı yumurtanın olgunlaştıgı gun ilişkı olması lazım degıl mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…