TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Kızlar bişey soracam cevaplarsanız sevinirim. Adetim geldi az bir şekilde sonra ertesi gün çözüldü. Beyin emarı çektirecem. Şimdi ben hangisini 1. gün olarak kabul etmeliyim.

söküldüğü günü canım. benim de bu ay öyle oldu lekelenmeleri saymadım söküldüğü günü 1.gün dedim.

Kızlar bişey sorcam ben yarın hormon testi yaptırmak için devlet hast den sıra aldım ama bat tarihim 14 ü bakar mı yapar mı testleri sizce bi de sadece kan mı veriyoruz hormon testi için

Kızlar bişey sorcam ben yarın hormon testi yaptırmak için devlet hast den sıra aldım ama bat tarihim 14 ü bakar mı yapar mı testleri sizce bi de sadece kan mı veriyoruz hormon testi için

Canım hormon testleri adetin 3. günü kan testi ile yapılır.
hakkında hayırlısı.
istersen adet olduğun gün randevu al 3. gününe

Kızlar bişey soracam cevaplarsanız sevinirim. Adetim geldi az bir şekilde sonra ertesi gün çözüldü. Beyin emarı çektirecem. Şimdi ben hangisini 1. gün olarak kabul etmeliyim.

Ben tam sokuldugü günü kabul ediyorum ama geldiği ani kabul edenler de var

Yaa evet bu kez baya bat'dasim varmis bi oncekinde yoktu :) Ela2411 de bizden :)
Ben bu ay ilk kez ovulasyon testi ile takip edecegim, cok heyecanliyim o yuzden. Umarim bu kez tutar guzel haberler aliriz hepimiz insallahhh
Evet cnlar hadi hayirlisi bakalim ben 3 aydır ovu testi yapiyorum 14.gun net cift cizgiyi yakaliyorum ama malesef ama bizim spermlerde biraz hareketsizlik var hizli gidenler az cikti buna şükür tabi bir kizim var 6 yaşinda... keci boynuzu pekmezi iyi diyolarmis eşime yediriyorum bakalim bu ay nasil olucak insallah hep birlikte guzel haberler verme dilegiyle canlar BirAsilAnnesi morordek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…