- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.221
Kızlar bişey soracam cevaplarsanız sevinirim. Adetim geldi az bir şekilde sonra ertesi gün çözüldü. Beyin emarı çektirecem. Şimdi ben hangisini 1. gün olarak kabul etmeliyim.
az gelen günü birinci gün say adetinKızlar bişey soracam cevaplarsanız sevinirim. Adetim geldi az bir şekilde sonra ertesi gün çözüldü. Beyin emarı çektirecem. Şimdi ben hangisini 1. gün olarak kabul etmeliyim.
Günlük ped kullannormalde progestan fitilinin fazlasını atıyor vücutta renginin koyulaşması tırstırdı beni iş yerindeyim dakka başı da çamaşır değiştiremiyorum.
akıntı arttırı diye ondan kullamamıyorum.Günlük ped kullan
Kızlar bişey sorcam ben yarın hormon testi yaptırmak için devlet hast den sıra aldım ama bat tarihim 14 ü bakar mı yapar mı testleri sizce bi de sadece kan mı veriyoruz hormon testi için
Canım hormon testleri adetin 3. günü kan testi ile yapılır.
hakkında hayırlısı.
istersen adet olduğun gün randevu al 3. gününe
Ohh supersin butun hazirliklar tamam diyosun bende elimde 1.5 litrelik su sisesiyle dolasiyorum enfeksiyon varsa gecsin doktora gidene kadar diye :) sonuclar ne zaman cikacakmis
Kızlar bişey soracam cevaplarsanız sevinirim. Adetim geldi az bir şekilde sonra ertesi gün çözüldü. Beyin emarı çektirecem. Şimdi ben hangisini 1. gün olarak kabul etmeliyim.
Kızlar bişey sorcam ben yarın hormon testi yaptırmak için devlet hast den sıra aldım ama bat tarihim 14 ü bakar mı yapar mı testleri sizce bi de sadece kan mı veriyoruz hormon testi için
Aynen en guzeli toplu goturmek ben ocakta yaptirmistim gebelik oncesi testleri hepsini birlikte goturmustum zaten sonuclari artik kendimiz degerlendirebiliyoruz :)Valla 1 saate çıkan da var 10 güne çıkan da hepsi toplu gotureyim diyorum:)
Aynen en guzeli toplu goturmek ben ocakta yaptirmistim gebelik oncesi testleri hepsini birlikte goturmustum zaten sonuclari artik kendimiz degerlendirebiliyoruz :)
Doğru çıkmaz sonuçlar mutlaka 2. 3. Gün gitmeye çalış :)
Evet cnlar hadi hayirlisi bakalim ben 3 aydır ovu testi yapiyorum 14.gun net cift cizgiyi yakaliyorum ama malesefYaa evet bu kez baya bat'dasim varmis bi oncekinde yoktu :)Ela2411 de bizden :)
Ben bu ay ilk kez ovulasyon testi ile takip edecegim, cok heyecanliyim o yuzden. Umarim bu kez tutarguzel haberler aliriz hepimiz insallahhh
maya_gallo canm senle günümüz aynı, hiç belirtin var mı ? :)
Benm de bu gün sabahına kadr gaz ve şişkinlk vardı halsizlk vardı uyku hali vardı ama geçti ya suan bnm de belirtilerm hiiiç yokBatdaş sayılırız bi gün farkla ben sorıym mı sana belirtin var mı canım benim hiç belirtim yok
Benm de bu gün sabahına kadr gaz ve şişkinlk vardı halsizlk vardı uyku hali vardı ama geçti ya suan bnm de belirtilerm hiiiç yok
Ben dayanamadım erken gebelk testi aldım yarın sabah bakıcam dua edin nolurOlur inşallah bi sürpriz Allah gönlümüze göre versin sabırla bekliyorum..
İnşallah guzel haberlerle gel canim :)Ben dayanamadım erken gebelk testi aldım yarın sabah bakıcam dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?