- 12 Kasım 2015
- 1.779
- 2.711
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.241
İnşallah canım ya bol akıntım da oluyor inşallah enfeksiyon değildir :) rabbim bebiş isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallahİnşallah guzel haberlerle gel canim :)
Evet cnlar hadi hayirlisi bakalim ben 3 aydır ovu testi yapiyorum 14.gun net cift cizgiyi yakaliyorum ama malesefama bizim spermlerde biraz hareketsizlik var hizli gidenler az cikti buna şükür tabi bir kizim var 6 yaşinda... keci boynuzu pekmezi iyi diyolarmis eşime yediriyorum bakalim bu ay nasil olucak insallah hep birlikte guzel haberler verme dilegiyle canlar BirAsilAnnesi morordek
Benim de inanilmaz akintim var ama ben enfeksiyona bagladim doktordan randevu bile aldim :) yarin iki cizgiyle gel bize :)İnşallah canım ya bol akıntım da oluyor inşallah enfeksiyon değildir :) rabbim bebiş isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah
Ah inşallah canm inşallah çok istiyorum :)Benim de inanilmaz akintim var ama ben enfeksiyona bagladim doktordan randevu bile aldim :) yarin iki cizgiyle gel bize :)
Benide ekler msn 19 agustosSağolasın
Ya evet bu ay sıkı tutmaya kararliyim :) gecen aylarda yumurtlama gunlerini cesitli sebeplerden kacirdigimiz cok oldu, artik bu ay (buyuk konusmayayim da) adamin uzerine atlayacagimbir günde üç bat daş olduk bunun bir alameti olmalı değil mi? inşallah bizden hayırlı haberler gelir canlarım. çalışmalara devam sıkı çalışalımbenim eşimde 8 ay önce ameliyat oldu ama değerleri şu an iyi çok şükür sende dert etme Allah ol desin yeter ki. morordek
EkledimBenide ekler msn 19 agustos
İlahi çok güldümYa evet bu ay sıkı tutmaya kararliyim :) gecen aylarda yumurtlama gunlerini cesitli sebeplerden kacirdigimiz cok oldu, artik bu ay (buyuk konusmayayim da) adamin uzerine atlayacagim
Ay napim ama artik o moddayim vallahiİlahi çok güldüm
Canım ya Allah nasip eder inşallah :)Ay napim ama artik o moddayim vallahi
Hepimize insallah :)Canım ya Allah nasip eder inşallah :)
Cok guldum ☺☺☺ Allahta seni guldursun insallah cnm... guzel haberler vericez Allahin izniyle kizlar... calişmalari sıkı tutalim gerisi Rabhime kalmış...Ya evet bu ay sıkı tutmaya kararliyim :) gecen aylarda yumurtlama gunlerini cesitli sebeplerden kacirdigimiz cok oldu, artik bu ay (buyuk konusmayayim da) adamin uzerine atlayacagim
Insallahhhh hepimiz guzel haberlerle geliriz :) 30 Ağustos Zafer Bayrami'ni zaferlerimizle kutlayalimCok guldum ☺☺☺ Allahta seni guldursun insallah cnm... guzel haberler vericez Allahin izniyle kizlar... calişmalari sıkı tutalim gerisi Rabhime kalmış...
Ya evet bu ay sıkı tutmaya kararliyim :) gecen aylarda yumurtlama gunlerini cesitli sebeplerden kacirdigimiz cok oldu, artik bu ay (buyuk konusmayayim da) adamin uzerine atlayacagim
Hadi bakalim seni ringe fazlasıyla hazir gördüm.ammman vur deyip öldürmeAy napim ama artik o moddayim vallahi
Çok teşekkür ederim canımm amin inşallah sağlıklı bir gebeliktir . İlkinin 12. Haftada kalbi durmuştu umarm bu sağlıklıdır..xiexie Canim hamilemisin cok sevindim saglikla büyüsün saglikla kucagina al insaAllah cok mutlu oldum
icini ferah tut kötü düşünme canım konunu okuyordumda sıkma canını bak bebisin olucak esinin yaninada gidiceksin yakın zamanda hic üzülme aldırma mutsuz etme kendini tadini çıkar darisi basima olsun bebis ve ayri ev insaAllahÇok teşekkür ederim canımm amin inşallah sağlıklı bir gebeliktir . İlkinin 12. Haftada kalbi durmuştu umarm bu sağlıklıdır..
Canım çok sağol inşallah Rabbim sana da hayırlısıyla sağlıklı bir evlat verir ve inşallah yakın zamanda sende ayrı eve çıkarsın :)icini ferah tut kötü düşünme canım konunu okuyordumda sıkma canını bak bebisin olucak esinin yaninada gidiceksin yakın zamanda hic üzülme aldırma mutsuz etme kendini tadini çıkar darisi basima olsun bebis ve ayri ev insaAllah
Canım çok çok çoook sevindim inşallah kucağına alırsın hayırlısıyla kötü düşünme bende ilk gebeliğimde ya bişey olursa diye çok korkardım korktuğum başıma gelmişti Rabbim bizede nasip eder inşallah annelik duygusunuKızlar adete 3 gün var ama gecenin bu saatinde heycanla kalkıp çift çizgiyi bende gördüm çok mutluyum yaaaa rabbim isteyen gerkese versin çok şükür bin şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?