TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

bir günde üç bat daş olduk bunun bir alameti olmalı değil mi? inşallah bizden hayırlı haberler gelir canlarım. çalışmalara devam sıkı çalışalım benim eşimde 8 ay önce ameliyat oldu ama değerleri şu an iyi çok şükür sende dert etme Allah ol desin yeter ki. morordek

Ya evet bu ay sıkı tutmaya kararliyim :) gecen aylarda yumurtlama gunlerini cesitli sebeplerden kacirdigimiz cok oldu, artik bu ay (buyuk konusmayayim da) adamin uzerine atlayacagim

Ya evet bu ay sıkı tutmaya kararliyim :) gecen aylarda yumurtlama gunlerini cesitli sebeplerden kacirdigimiz cok oldu, artik bu ay (buyuk konusmayayim da) adamin uzerine atlayacagim
Cok guldum ☺☺☺ Allahta seni guldursun insallah cnm... guzel haberler vericez Allahin izniyle kizlar... calişmalari sıkı tutalim gerisi Rabhime kalmış...

Cok guldum ☺☺☺ Allahta seni guldursun insallah cnm... guzel haberler vericez Allahin izniyle kizlar... calişmalari sıkı tutalim gerisi Rabhime kalmış...
Insallahhhh hepimiz guzel haberlerle geliriz :) 30 Ağustos Zafer Bayrami'ni zaferlerimizle kutlayalim

Ay napim ama artik o moddayim vallahi
Hadi bakalim seni ringe fazlasıyla hazir gördüm.ammman vur deyip öldürme hadi Allah guc kuvvet versin.

Çok teşekkür ederim canımm amin inşallah sağlıklı bir gebeliktir . İlkinin 12. Haftada kalbi durmuştu umarm bu sağlıklıdır..
icini ferah tut kötü düşünme canım konunu okuyordumda sıkma canını bak bebisin olucak esinin yaninada gidiceksin yakın zamanda hic üzülme aldırma mutsuz etme kendini tadini çıkar darisi basima olsun bebis ve ayri ev insaAllah

Canım çok sağol inşallah Rabbim sana da hayırlısıyla sağlıklı bir evlat verir ve inşallah yakın zamanda sende ayrı eve çıkarsın :)

Kızlar adete 3 gün var ama gecenin bu saatinde heycanla kalkıp çift çizgiyi bende gördüm çok mutluyum yaaaa rabbim isteyen gerkese versin çok şükür bin şükür..
Canım çok çok çoook sevindim inşallah kucağına alırsın hayırlısıyla kötü düşünme bende ilk gebeliğimde ya bişey olursa diye çok korkardım korktuğum başıma gelmişti Rabbim bizede nasip eder inşallah annelik duygusunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…