- 19 Temmuz 2016
- 249
- 439
- 23
- 28
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.261
Ayrı ev nedir kızlarCanım çok sağol inşallah Rabbim sana da hayırlısıyla sağlıklı bir evlat verir ve inşallah yakın zamanda sende ayrı eve çıkarsın :)
Amin canm benm çook sağol Rabbim kısa sürede sana da hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallahCanım çok çok çoook sevindim inşallah kucağına alırsın hayırlısıyla kötü düşünme bende ilk gebeliğimde ya bişey olursa diye çok korkardım korktuğum başıma gelmişti Rabbim bizede nasip eder inşallah annelik duygusunu
Kv den ayrı :)Ayrı ev nedir kızlar
Amin canm benm çook sağol Rabbim kısa sürede sana da hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah
Hmm bende o kervana katilayim bende beraberim çünküKv den ayrı :)
Hayirli olsun super bi haber oldu bu :) dun aksam tam da sogan kurune baslamisken iyi geldi bu haber :) e hadi allah tamamina erdirsin, darisini da bize nasip etsin hayirlisiyla :)Kızlar adete 3 gün var ama gecenin bu saatinde heycanla kalkıp çift çizgiyi bende gördüm çok mutluyum yaaaa rabbim isteyen gerkese versin çok şükür bin şükür..
Kızlar adete 3 gün var ama gecenin bu saatinde heycanla kalkıp çift çizgiyi bende gördüm çok mutluyum yaaaa rabbim isteyen gerkese versin çok şükür bin şükür..
Oyyy oyyy sabah sabah ne güzel bir haber bu masalllahhh..Allahim tamamina erdirsin insallahh...darisi bizlerin basina daglikli sihhatli hayirli evlatlar olsun inşallahKızlar adete 3 gün var ama gecenin bu saatinde heycanla kalkıp çift çizgiyi bende gördüm çok mutluyum yaaaa rabbim isteyen gerkese versin çok şükür bin şükür..
Kızlar adete 3 gün var ama gecenin bu saatinde heycanla kalkıp çift çizgiyi bende gördüm çok mutluyum yaaaa rabbim isteyen gerkese versin çok şükür bin şükür..
günaydın kızlar bugün tekrar kan vericem inşallah yükselmiştir çok heycanlıyım :)
Ya evet bu ay sıkı tutmaya kararliyim :) gecen aylarda yumurtlama gunlerini cesitli sebeplerden kacirdigimiz cok oldu, artik bu ay (buyuk konusmayayim da) adamin uzerine atlayacagim
Günaydın kızlar ben biraz önce ovülasyon testi yaptım böyle çıktı 14 ü bat tarihim sizce neden olabilir
ben olsam hemen erken gebelik testi yapıp bu soruya öyle açıklık getirirdim canım.
Tamam canım ben hazırlanıym da gidiym eczaneye :)
Bat günü kan testi yaptırKızlar adete 3 gün var ama gecenin bu saatinde heycanla kalkıp çift çizgiyi bende gördüm çok mutluyum yaaaa rabbim isteyen gerkese versin çok şükür bin şükür..
tamam mutlaka haber verxiexie den sonra sana da sevinmek istiyorum hayırlı haberle gel inşallah ayy çok heyecanlı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?