TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Amin canm benm çook sağol Rabbim kısa sürede sana da hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah

Kızlar adete 3 gün var ama gecenin bu saatinde heycanla kalkıp çift çizgiyi bende gördüm çok mutluyum yaaaa rabbim isteyen gerkese versin çok şükür bin şükür..
Hayirli olsun super bi haber oldu bu :) dun aksam tam da sogan kurune baslamisken iyi geldi bu haber :) e hadi allah tamamina erdirsin, darisini da bize nasip etsin hayirlisiyla :)

Kızlar adete 3 gün var ama gecenin bu saatinde heycanla kalkıp çift çizgiyi bende gördüm çok mutluyum yaaaa rabbim isteyen gerkese versin çok şükür bin şükür..
Oyyy oyyy sabah sabah ne güzel bir haber bu masalllahhh..Allahim tamamina erdirsin insallahh...darisi bizlerin basina daglikli sihhatli hayirli evlatlar olsun inşallah.

Gözün aydın canım inşallah sağlıkla büyür :))

günaydın kızlar bugün tekrar kan vericem inşallah yükselmiştir çok heycanlıyım :)

İnşallah canım değerin çok güzeldi zaten haber ver :)

Ya evet bu ay sıkı tutmaya kararliyim :) gecen aylarda yumurtlama gunlerini cesitli sebeplerden kacirdigimiz cok oldu, artik bu ay (buyuk konusmayayim da) adamin uzerine atlayacagim

hahahah ilahi morordek sabah sabah beni güldürdün Allah ta seni güldürsün.
valla bende yorgunluk sıcak falan dinlemeyeceğim

Günaydın kızlar ben biraz önce ovülasyon testi yaptım böyle çıktı 14 ü bat tarihim sizce neden olabilir

Eklentiler

• 20160810_102248.webp
    30 KB · Görüntüleme: 41
  • 20160810_102209.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…