- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.281
Günaydın kızlar ben biraz önce ovülasyon testi yaptım böyle çıktı 14 ü bat tarihim sizce neden olabilir
Yaptım şimdi canım tek çizgiağlıyorum ya
Hadi bakalim seni ringe fazlasıyla hazir gördüm.ammman vur deyip öldürmehadi Allah guc kuvvet versin.
Yaaaaaaa ama cok sevindiiiiim!Kızlar adete 3 gün var ama gecenin bu saatinde heycanla kalkıp çift çizgiyi bende gördüm çok mutluyum yaaaa rabbim isteyen gerkese versin çok şükür bin şükür..
Sıkı calisalim bu ay batdasim hadi insallahhahahah ilahimorordek sabah sabah beni güldürdün Allah ta seni güldürsün.
valla bende yorgunluk sıcak falan dinlemeyeceğim
Normal canım Benim de böyle çıkıyor
Her daim o ikinci çizgi çıkar bazen daha koyu bazen daha silik
Canım çok teşekkürler evet bu topik uğurlu geldi inanıyorm buna :)Yaaaaaaa inanmıyorum yaaaa Kutlarım valla iyi ki dönmussun topiğe hemen hamile kaldın bak:)
Katıl canm katıl :)Hmm bende o kervana katilayim bende beraberim çünkü
Sağol canm benm Rabbim sizlere de hayırlısından nasip etsin inşallah :)Hayirli olsun super bi haber oldu bu :) dun aksam tam da sogan kurune baslamisken iyi geldi bu haber :) e hadi allah tamamina erdirsin, darisini da bize nasip etsin hayirlisiyla :)
Çok sağol canm benm sen de bebişini inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın :)çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
Canımmm çok teşekkür ederim benm kadar sizin de sevindiğinizi görmek çok güzel Rabbim sizin gibileri etrafımdan eksik etmesin :)Oyyy oyyy sabah sabah ne güzel bir haber bu masalllahhh..Allahim tamamina erdirsin insallahh...darisi bizlerin basina daglikli sihhatli hayirli evlatlar olsun inşallah.
Evet canm çok sağol ya sen bu ay üzüldün ama ümidini kaybetme . Bende son üç aydır test yapmaktan bi hal olmuştm hep negatif görüyodum bu ay da öyle olcak diye öyle korktum ki .. İki çizgiyi görünce sevinçten ağladım . Umarm sende bi dahaki ay sevincten ağlarsın ümidini asla kaybetmeAyy çok sevindim dün akşam konuştuk belirti fln :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Çok sağol canm dediğin gibi inşallah sağlıkla büyür korkularım var ama hayırlısı diyorum..Gözün aydın canım inşallah sağlıkla büyür :))
Çok teşekkür ederim canm benimm inşallah çok amin
Evet bende kan testi yaptrmayı düşünüyorum tam kesinleşsin istiyorum hayırlısıylaBat günü kan testi yaptır
Canım çok teşekkürler evet bu topik uğurlu geldi inanıyorm buna :)
Katıl canm katıl :)
Sağol canm benm Rabbim sizlere de hayırlısından nasip etsin inşallah :)
Çok sağol canm benm sen de bebişini inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın :)
Canımmm çok teşekkür ederim benm kadar sizin de sevindiğinizi görmek çok güzel Rabbim sizin gibileri etrafımdan eksik etmesin :)
Evet canm çok sağol ya sen bu ay üzüldün ama ümidini kaybetme . Bende son üç aydır test yapmaktan bi hal olmuştm hep negatif görüyodum bu ay da öyle olcak diye öyle korktum ki .. İki çizgiyi görünce sevinçten ağladım . Umarm sende bi dahaki ay sevincten ağlarsın ümidini asla kaybetme
Çok sağol canm dediğin gibi inşallah sağlıkla büyür korkularım var ama hayırlısı diyorum..
Çok teşekkür ederim canm benimm inşallah çok amin
Evet bende kan testi yaptrmayı düşünüyorum tam kesinleşsin istiyorum hayırlısıyla
Adete yakın çift çıkarsa hamilelik oluyomuş ya nasıl heyecanlandım başımı kapattım koşturarak gittim eczaneye çok hazırlamıştım kendimi canıminşallah vardır yine kabul etmek istemiyorum
Adete yakın çift çıkarsa hamilelik oluyomuş ya nasıl heyecanlandım başımı kapattım koşturarak gittim eczaneye çok hazırlamıştım kendimi canıminşallah vardır yine kabul etmek istemiyorum
Canimm cok sevindim icime dogmustu dun hayirli ugurlu olsun saglikla buyusun bebisinKızlar adete 3 gün var ama gecenin bu saatinde heycanla kalkıp çift çizgiyi bende gördüm çok mutluyum yaaaa rabbim isteyen gerkese versin çok şükür bin şükür..
Bat a kaç gün var canım idrara hemen yansimiyor
Kotu dusunme kuzum cok guzel yukselmis benim ilk gebeligimde birinci 33 ikinci 112 cikmisti sonra da hic iki katina cikmamisti sagliksiz olunca kendini belli ediyo bu yukselis cok guzel masallahsonuç çıktı kızlar ilki 356ydı bugünkü 842 :) ablam dün yüksek çıkmış ikiz olabilir diyodu ama ikizde 3 katına falan çıkıyomuş.çok sevindim şuan düşücek diye çok korkuyodum :)
14 yada 15 i canım geçen ay 18 inde adet oldum belki de erken yaptım testleri dimi :) tşk ederim ilgin için
Olabilir canım şüpheli ilişkinin üzerinden 13 gun geçsin bi
Ayy hayirli olsun canim cok sevindimKızlar adete 3 gün var ama gecenin bu saatinde heycanla kalkıp çift çizgiyi bende gördüm çok mutluyum yaaaa rabbim isteyen gerkese versin çok şükür bin şükür..
Kotu dusunme kuzum cok guzel yukselmis benim ilk gebeligimde birinci 33 ikinci 112 cikmisti sonra da hic iki katina cikmamisti sagliksiz olunca kendini belli ediyo bu yukselis cok guzel masallahiki gun sonra transvajinal ultrasonla kese bile gorunur ama tabi abdominal ultrasonu yaninkarindan ultrasonu bekle bence :)
Erkek olunca da değer yüksek çıkarsonuç çıktı kızlar ilki 356ydı bugünkü 842 :) ablam dün yüksek çıkmış ikiz olabilir diyodu ama ikizde 3 katına falan çıkıyomuş.çok sevindim şuan düşücek diye çok korkuyodum :)
Canim deger 1500 un uzerine çıktığında transvajinal ultrasonla gorunuyo yani alttan karindan gorunmesi icin 4000 ustu degerler gerekiyo kalp atisi da 6 bucuk 7 haftalari arasinda duyuluyo bence biraz sabirli ol 6. Haftada git doktora hatta bekleyebilirsen 7. Haftada git hic strese girmeden her seyini gor bebisin cik degerin boyle artmaya devam ederse pazartesi alttan gorebilirler keseyi ama tabi doktorun ultrason cihazina da bagli :)hayırlısı böyleymiş sağlıklısı da nasip olur inşallah.şimdi benim adetim perşembe ya da cuma pazartesi doktora gidicem kese görünmez mi ya da kalp atışı falan ne zaman duyulur acaba.ilk hamileliğim olduğu için biraz bilgisizim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?