TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Hadi bakalim seni ringe fazlasıyla hazir gördüm.ammman vur deyip öldürme hadi Allah guc kuvvet versin.

Adamlara da guc kuvvet versin de insallah hamile kalalim hepicigimiz
Kızlar adete 3 gün var ama gecenin bu saatinde heycanla kalkıp çift çizgiyi bende gördüm çok mutluyum yaaaa rabbim isteyen gerkese versin çok şükür bin şükür..
Yaaaaaaa ama cok sevindiiiiim!
Insallah saglikla kucagina da alirsin canim :)
hahahah ilahi morordek sabah sabah beni güldürdün Allah ta seni güldürsün.
valla bende yorgunluk sıcak falan dinlemeyeceğim
Sıkı calisalim bu ay batdasim hadi insallah

Yaaaaaaa inanmıyorum yaaaa Kutlarım valla iyi ki dönmussun topiğe hemen hamile kaldın bak:)
Canım çok teşekkürler evet bu topik uğurlu geldi inanıyorm buna :)

Hmm bende o kervana katilayim bende beraberim çünkü
Katıl canm katıl :)

Hayirli olsun super bi haber oldu bu :) dun aksam tam da sogan kurune baslamisken iyi geldi bu haber :) e hadi allah tamamina erdirsin, darisini da bize nasip etsin hayirlisiyla :)
Sağol canm benm Rabbim sizlere de hayırlısından nasip etsin inşallah :)

çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
Çok sağol canm benm sen de bebişini inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın :)

Oyyy oyyy sabah sabah ne güzel bir haber bu masalllahhh..Allahim tamamina erdirsin insallahh...darisi bizlerin basina daglikli sihhatli hayirli evlatlar olsun inşallah.
Canımmm çok teşekkür ederim benm kadar sizin de sevindiğinizi görmek çok güzel Rabbim sizin gibileri etrafımdan eksik etmesin :)

Ayy çok sevindim dün akşam konuştuk belirti fln :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Evet canm çok sağol ya sen bu ay üzüldün ama ümidini kaybetme . Bende son üç aydır test yapmaktan bi hal olmuştm hep negatif görüyodum bu ay da öyle olcak diye öyle korktum ki .. İki çizgiyi görünce sevinçten ağladım . Umarm sende bi dahaki ay sevincten ağlarsın ümidini asla kaybetme

Gözün aydın canım inşallah sağlıkla büyür :))
Çok sağol canm dediğin gibi inşallah sağlıkla büyür korkularım var ama hayırlısı diyorum..

xiexie canımm çok sevindim Allah sağlıkla devamını getirsin inşallah. tebrik ederim çok.
Çok teşekkür ederim canm benimm inşallah çok amin

Bat günü kan testi yaptır
Evet bende kan testi yaptrmayı düşünüyorum tam kesinleşsin istiyorum hayırlısıyla

Amin inşallah canım çok teşekkür ederim

Adete yakın çift çıkarsa hamilelik oluyomuş ya nasıl heyecanlandım başımı kapattım koşturarak gittim eczaneye çok hazırlamıştım kendimi canım inşallah vardır yine kabul etmek istemiyorum

YOk canım onu deneyelerin çoğu sonradan adet oldu

Şöyle kucuk bir ihtimal var aşırı koyu olursa yani c çizgisinin koyulugunda ya da daha koyu işte o zaman söz edilebilir

Ki bunu Çürüten hamileler bile var

Onun disinda ne zaman yaparsan yap zaten silikte olsa çıkıyor ikinci çizgi

Kotu dusunme kuzum cok guzel yukselmis benim ilk gebeligimde birinci 33 ikinci 112 cikmisti sonra da hic iki katina cikmamisti sagliksiz olunca kendini belli ediyo bu yukselis cok guzel masallah iki gun sonra transvajinal ultrasonla kese bile gorunur ama tabi abdominal ultrasonu yaninkarindan ultrasonu bekle bence :)

hayırlısı böyleymiş sağlıklısı da nasip olur inşallah.şimdi benim adetim perşembe ya da cuma pazartesi doktora gidicem kese görünmez mi ya da kalp atışı falan ne zaman duyulur acaba.ilk hamileliğim olduğu için biraz bilgisizim :)

Canim deger 1500 un uzerine çıktığında transvajinal ultrasonla gorunuyo yani alttan karindan gorunmesi icin 4000 ustu degerler gerekiyo kalp atisi da 6 bucuk 7 haftalari arasinda duyuluyo bence biraz sabirli ol 6. Haftada git doktora hatta bekleyebilirsen 7. Haftada git hic strese girmeden her seyini gor bebisin cik degerin boyle artmaya devam ederse pazartesi alttan gorebilirler keseyi ama tabi doktorun ultrason cihazina da bagli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…