TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Benim ilk hamilelikte değer yüksek çıkmıştı. Kesin ikiz dedik. Tek kese görülmüştü. Ve erkekti. Ama down sendromu vardı. Gelismedi karnimda ölmüştü.
Down Sendromlu bebeklerde de deger yüksek çıkar. ..

Hayırlısı olsun

Kizlar yumurtalarim gelismedigi icin ben bu ayi bos gecicem gibi. Batimi bekliyorum artik

@Beklemek_zor canım bende okumuştum ovu testiyle gebelik öğrenenleri ama demek ki çok da doğruluk payı yokmuş en azından kişiden kişiye değişirmiş diyelim. bir bat gününü bekle bakalım. gerçi ben birkaç kere erken gebelik testi yaptım 5 ya da 4 gün kala hep negatifti ve sonunda da adet oldum hamile değilmişim gerçekten o yüzden eğer adet olursan da asla ama asla üzülmek yok çalışmalara devam.

Erkek olunca da değer yüksek çıkar

ilginçmiş gerçi hiç farketmez kız erkek ama :)

anladım canım teşekkür ederim.acele etmeyim diyorum ama sabırsızlanıyorum tutamıyorum kendimi :)

Saol canım benim sağlık olsun olmazsa önümüzdeki aya sevinelim inşallah bu ay laboquick ovü testi alıcam o daha iyiymiş dün akşam çok üzgündüm eşime git bi görün dedim dayanamadı tamam sıra al gidiym dedi bugün görünecek bakalım sonra da ben hormon testi yaptırcam

Biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah ın takdiri..

Aranızda kimyasal gebelik geçiren var mı. Adetimin 3. günü sanki ilk günkü gibi ağrm var et parçası gibi de kan geliyo kimyasal gebelik olmuş olabilir mi acaba

Maşallah canım sonuçlar çok güzel sabırlı ol ki keseyi görebil. Eğer erken gidersen kese falan görmezsen moralin bozulablr ve bazı doktrlar tuhaf konuşup üzebiliyor çünkü :) en azından 1 hafta geçsin olr mu :)

Ayy hayirli olsun canim cok sevindim
Çook sağol canm inşallah sağlıklıdır önceki bebeğimin karnımda kalbi durmuştu umarm bu sağlıklıdır :) Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallaahh

Aranızda kimyasal gebelik geçiren var mı. Adetimin 3. günü sanki ilk günkü gibi ağrm var et parçası gibi de kan geliyo kimyasal gebelik olmuş olabilir mi acaba
Canm yok et parçası geldiği için sancın oluyor bu normal bende de çok oluyor :) eğer o et parçası tek bi tane ve beyaz ise düşüktür diye okumuştum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…