- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.301
Erkek olunca da değer yüksek çıkar
Neyi oldu arkadaşının. ? Sağlıklı mıydıbenim arkadaşımın adet günü ya da 1 gün sonra 3287 çıktı
kesin ikiz dedim değilmiş
kesin erkek dedim değilmiş
Neyi oldu arkadaşının. ? Sağlıklı mıydı
S sernur3535 son durum ne?
@reme1988 son durum ne?
M Masal_ayaz son durum ne?
Erkek olunca da değer yüksek çıkar
Canim deger 1500 un uzerine çıktığında transvajinal ultrasonla gorunuyo yani alttan karindan gorunmesi icin 4000 ustu degerler gerekiyo kalp atisi da 6 bucuk 7 haftalari arasinda duyuluyo bence biraz sabirli ol 6. Haftada git doktora hatta bekleyebilirsen 7. Haftada git hic strese girmeden her seyini gor bebisin cik degerin boyle artmaya devam ederse pazartesi alttan gorebilirler keseyi ama tabi doktorun ultrason cihazina da bagli :)
@Beklemek_zor canım bende okumuştum ovu testiyle gebelik öğrenenleri ama demek ki çok da doğruluk payı yokmuş en azından kişiden kişiye değişirmiş diyelim. bir bat gününü bekle bakalım. gerçi ben birkaç kere erken gebelik testi yaptım 5 ya da 4 gün kala hep negatifti ve sonunda da adet oldum hamile değilmişim gerçekten o yüzden eğer adet olursan da asla ama asla üzülmek yok çalışmalara devam.
Çok teşekkür ederim canım benm aminnn :)Canimm cok sevindim icime dogmustu dun hayirli ugurlu olsun saglikla buyusun bebisin
Maşallah canım sonuçlar çok güzel sabırlı ol ki keseyi görebil. Eğer erken gidersen kese falan görmezsen moralin bozulablr ve bazı doktrlar tuhaf konuşup üzebiliyor çünkü :) en azından 1 hafta geçsin olr mu :)sonuç çıktı kızlar ilki 356ydı bugünkü 842 :) ablam dün yüksek çıkmış ikiz olabilir diyodu ama ikizde 3 katına falan çıkıyomuş.çok sevindim şuan düşücek diye çok korkuyodum :)
Çook sağol canm inşallah sağlıklıdır önceki bebeğimin karnımda kalbi durmuştu umarm bu sağlıklıdır :) Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallaahhAyy hayirli olsun canim cok sevindim
Canm yok et parçası geldiği için sancın oluyor bu normal bende de çok oluyor :) eğer o et parçası tek bi tane ve beyaz ise düşüktür diye okumuştum :)Aranızda kimyasal gebelik geçiren var mı. Adetimin 3. günü sanki ilk günkü gibi ağrm var et parçası gibi de kan geliyo kimyasal gebelik olmuş olabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?