- 19 Temmuz 2016
- 249
- 439
- 23
- 28
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.321
Tabiki adı neAyla ak Gel canım benim konum var bunun hakkinda yazmak istersen birseyler icini dökmek falan konuşalım
Maşallah canım sonuçlar çok güzel sabırlı ol ki keseyi görebil. Eğer erken gidersen kese falan görmezsen moralin bozulablr ve bazı doktrlar tuhaf konuşup üzebiliyor çünkü :) en azından 1 hafta geçsin olr mu :)
Çook sağol canm inşallah sağlıklıdır önceki bebeğimin karnımda kalbi durmuştu umarm bu sağlıklıdır :) Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallaahh
Büyükler git diyorsa git o zman canm ona diyecek bişeyim yok :)teşekkür ederim :) pazartesi günü annemler git diyolar aslında birazda onların söylemleriyle gidiyorum
Benim ilk hamilelikte değer yüksek çıkmıştı. Kesin ikiz dedik. Tek kese görülmüştü. Ve erkekti. Ama down sendromu vardı. Gelismedi karnimda ölmüştü.
Down Sendromlu bebeklerde de deger yüksek çıkar. ..
Hayırlısı olsun
kızlar ben regl oldum fakat yeni bat vermeyeceğim bu ay biraz daha rahat bırakmak istiyorum kendimi de eşimi deJ
Ama bir sorum olacak ben bir doktora normal smear vs dışında genel bir hamilelik için bakılması gereken hormonlara baktırmak istiyorum ve gidebileceğim en erken tarih Cumartesi günü uy gun bir zaman olur mu?
canım yine sen doktora danış ama ben şu soğan kürünü araştırırken ibrahim saraçoğlunun videolarını baya bir izledim onların birinde kesinlikle 3. gün gidilmesi gerektiğini söylüyordu. ama doktor daha iyi bilir tabikızlar ben regl oldum fakat yeni bat vermeyeceğim bu ay biraz daha rahat bırakmak istiyorum kendimi de eşimi deJ
Ama bir sorum olacak ben bir doktora normal smear vs dışında genel bir hamilelik için bakılması gereken hormonlara baktırmak istiyorum ve gidebileceğim en erken tarih Cumartesi günü uy gun bir zaman olur mu?
M Masal_ayaz son durum ne?
Büyükler git diyorsa git o zman canm ona diyecek bişeyim yok :)
Eylül topigine istersen katılCanim ben 31inde adet oldum hatta 1 ı diyeyim yeni bat 1 eylul
Teşekkür ederim canım. Hayır kimyasal olsa bile ona da sevinecem olabiliyo demekki diye :)Canm yok et parçası geldiği için sancın oluyor bu normal bende de çok oluyor :) eğer o et parçası tek bi tane ve beyaz ise düşüktür diye okumuştum :)
Ah canımm Rabbim hayırlısını versin sana inşallah kafaya takma olur inşallah hayırlı zamandaTeşekkür ederim canım. Hayır kimyasal olsa bile ona da sevinecem olabiliyo demekki diye :)
5. Ay denememde hüsranla sonuçlandı inşallah önümüzdeki aya olur. İsteyen herkesin olsun inşallah.Ah canımm Rabbim hayırlısını versin sana inşallah kafaya takma olur inşallah hayırlı zamanda
Benim yıllardır hep hüsran. Zamanı değilmiş demekki.5. Ay denememde hüsranla sonuçlandı inşallah önümüzdeki aya olur. İsteyen herkesin olsun inşallah.
Uğraşıyoruz bakalım bütün denemeleri ve tedavileri yapalım gerisi Rabbime kalmış.Benim yıllardır hep hüsran. Zamanı değilmiş demekki.
Nasıl katılıyorum bulamadım kiEylül topigine istersen katıl
Aynen nasıl oluyoNasıl katılıyorum bulamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?