- 27 Haziran 2016
- 352
- 247
- 18
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.341
Bu aralar çok kararsızım hiç hevesim kalmadı..erteliyeceeğim gbi görünüyor@4elegance
Kuzugiller
Melek9000
@hicran17
@Tutuy
yesa
@amelia2
@kushi
@Ayla ak
kızlar sizlerde benim gbi sabırsız mısnızzz ben test yaptırmamak için kendmi zor tutuyorum
Ben degilim ama esim çok sabirsiz :) en önemli belirtinin hissetmek oldugunu dusunuyorum simdilik bi sey hissetmiyorum canim :) test yaptirsan bile cikmaz ki yumurtlamadan 6 ile 10 gun sonra kana geciyo hormon@4elegance
Kuzugiller
Melek9000
@hicran17
@Tutuy
yesa
@amelia2
@kushi
@Ayla ak
kızlar sizlerde benim gbi sabırsız mısnızzz ben test yaptırmamak için kendmi zor tutuyorum
@4elegance
Kuzugiller
Melek9000
@hicran17
@Tutuy
yesa
@amelia2
@kushi
@Ayla ak
Canim bu arada sende kasim annelerindeydin di mi ordan hatirliyorum seni@4elegance
Kuzugiller
Melek9000
@hicran17
@Tutuy
yesa
@amelia2
@kushi
@Ayla ak
canım benim üzülme diyeceğim ama nafile biliyorum ama sabır ve tevekkül cnm neler hissettiğimi neler çektiğimi yazmaya kalksam kaç sayfa çıkar bilmiyorum teselliler hiç işe yaramaz olmuştu cnm.seni çok iyi anlıyorum.cnm benim bende adete 1 gün kala ovulasyon testi yapmıştım t ve c çizgileri hemen hemen ayı koyuluktaydı hatta t çizgisi c den daha koyu oluyor gün geçtikçe cnmGünaydın kızlar ben biraz önce ovülasyon testi yaptım böyle çıktı 14 ü bat tarihim sizce neden olabilir
Bu aralar çok kararsızım hiç hevesim kalmadı..erteliyeceeğim gbi görünüyor
Ben degilim ama esim çok sabirsiz :) en önemli belirtinin hissetmek oldugunu dusunuyorum simdilik bi sey hissetmiyorum canim :) test yaptirsan bile cikmaz ki yumurtlamadan 6 ile 10 gun sonra kana geciyo hormon
Canım dur bi bismillah:) daha çok erken her ay her ay zor olur valla böyle :)
Canim bu arada sende kasim annelerindeydin di mi ordan hatirliyorum seni
Canim bu arada sende kasim annelerindeydin di mi ordan hatirliyorum seni
Kurtaj oldum canim ben 8 nisan da 8+1 ken kese buyumedi bebegin kalbi atmadi oyle oluncasende mi düşük yaptın
Kızlar doktordan geliyorum polistikover dedi yumurtan çatlamıyo dedi. Prolaktinde o yüzden yüksek çıkabilirmiş. Birde az kan geldiği günü 1. gün olarak kabul ediyolar.
Protestegon mu yazması lazım canım öyle bişey hatırlamıyorum da bakayım :)Protestegon kaç çıktı canım
Bende de poliktikover dan Şüpheleniyor da
canım benim üzülme diyeceğim ama nafile biliyorum ama sabır ve tevekkül cnm neler hissettiğimi neler çektiğimi yazmaya kalksam kaç sayfa çıkar bilmiyorum teselliler hiç işe yaramaz olmuştu cnm.seni çok iyi anlıyorum.cnm benim bende adete 1 gün kala ovulasyon testi yapmıştım t ve c çizgileri hemen hemen ayı koyuluktaydı hatta t çizgisi c den daha koyu oluyor gün geçtikçe cnm
Protestegon kaç çıktı canım
Bende de poliktikover dan Şüpheleniyor da
Kurtaj oldum canim ben 8 nisan da 8+1 ken kese buyumedi bebegin kalbi atmadi oyle olunca
İnşallah bu kez saglikli gebelikler geciririz canimbende kürtaj oldum bakma düşük dediğime halk agzı alısımısız aynı bnm gbi oldu o zaman bnmde ke büyümedi
İnşallah bu kez saglikli gebelikler geciririz canim
Eki Görüntüle 1869018 sonuç böyleydi canım. Lh ve fshnin yüksek çıkması da polistikoverdenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?