TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Kızlar doktordan geliyorum polistikover dedi yumurtan çatlamıyo dedi. Prolaktinde o yüzden yüksek çıkabilirmiş. Birde az kan geldiği günü 1. gün olarak kabul ediyolar.

Günaydın kızlar ben biraz önce ovülasyon testi yaptım böyle çıktı 14 ü bat tarihim sizce neden olabilir
canım benim üzülme diyeceğim ama nafile biliyorum ama sabır ve tevekkül cnm neler hissettiğimi neler çektiğimi yazmaya kalksam kaç sayfa çıkar bilmiyorum teselliler hiç işe yaramaz olmuştu cnm.seni çok iyi anlıyorum.cnm benim bende adete 1 gün kala ovulasyon testi yapmıştım t ve c çizgileri hemen hemen ayı koyuluktaydı hatta t çizgisi c den daha koyu oluyor gün geçtikçe cnm

Çok saol canım benim ilk defa bu ay çok istedik ve çok düzenliydi herşey ovü testi kullandım ilk defa bu ay, 1 yıl oldu evleneli ama 28 yaşındayım ve olsun istiyorum çok üzülüyorum nasip kısmet duadan başka tesellim yok, Allah yardımcın olsun canım bebeğine de kendine de iyi bak sen

İnşallah Rabbim tez zamanda güldürür yüzümüzü..

Eki Görüntüle 1869018 sonuç böyleydi canım. Lh ve fshnin yüksek çıkması da polistikoverdenmiş

geçmiş olsun canım benim ablamların ikisinde de var polikistik over.birisi daha çocuk düşünmüyo.diğeri de bikaç kilo verince hemen hamile kalıyodu doktorlarda söylüyo zaten bikaç kilo vermek gerektiğini.tabi ablam farklı bi sorunundan dolayı düşük yapıyodu sürekli ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…