- 12 Kasım 2015
- 1.779
- 2.711
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.361
Gayet güzel canim ama önemli olan 48 saatte ikinkat artmasiBugün kan verdim ve 345,22 çıktı . Düşük mü normal mi acaba hiç bilemiyorum
İki gün sonrs tekrar mı yaptırayımGayet güzel canim ama önemli olan 48 saatte ikinkat artmasi
Bu testler 2. ya da 3. gun yapilanlar degil mi canim?Eki Görüntüle 1869018 sonuç böyleydi canım. Lh ve fshnin yüksek çıkması da polistikoverdenmiş
Maşallah cok iyi canimBugün kan verdim ve 345,22 çıktı . Düşük mü normal mi acaba hiç bilemiyorum
Evet canim iki gun sonra tekrar yaptir bugun kan verdigin saatte kan vermeye calisİki gün sonrs tekrar mı yaptırayım
Protestegon mu yazması lazım canım öyle bişey hatırlamıyorum da bakayım :)
Eki Görüntüle 1869018 sonuç böyleydi canım. Lh ve fshnin yüksek çıkması da polistikoverdenmiş
Teşekkür ederim canmmm :)Maşallah cok iyi canim
Tamam canm sağol cumartesi tekrar vericem aynı saatte inşallah . Aynı polikinlik mi almalı peki ?Evet canim iki gun sonra tekrar yaptir bugun kan verdigin saatte kan vermeye calis
Bu testler 2. ya da 3. gun yapilanlar degil mi canim?
Referans degerler arasinda gozukuyor ama doktor yüksek mi dedi? Ben de yaptirmistim bu testleri ama doktora gostermedigimden yorumlayamadim.
Teşekkür ederim canmmm :)
Tamam canm sağol cumartesi tekrar vericem aynı saatte inşallah . Aynı polikinlik mi almalı peki ?
Kiloluda değilim canım 51 kiloyum 1.59 da boyumgeçmiş olsun canım benim ablamların ikisinde de var polikistik over.birisi daha çocuk düşünmüyo.diğeri de bikaç kilo verince hemen hamile kalıyodu doktorlarda söylüyo zaten bikaç kilo vermek gerektiğini.tabi ablam farklı bi sorunundan dolayı düşük yapıyodu sürekli ama.
Yok canım 10. gün yapıldı. Doktora o zaman gitmiştim.Bu testler 2. ya da 3. gun yapilanlar degil mi canim?
Referans degerler arasinda gozukuyor ama doktor yüksek mi dedi? Ben de yaptirmistim bu testleri ama doktora gostermedigimden yorumlayamadim.
Kiloluda değilim canım 51 kiloyum 1.59 da boyum
Hmm yok canım daha o aşamaya gelemedim :) ben baya geç tedaviye başladımadetin 21. günü protestegon baktırılıyor
işte o değer yumurtan çatlıyor mu çatlamıyor mu
ve ne kadar kaliteli çatlıyor onu gösteriyor
Çok az göbeğim var onu vermem lazım :)aaaaaaaaaa aynı ben
Allahım sen ben sen ben miyim acaba
1.58 55.5 kiloyum
göbek çevren nasıl canım ?
Aynisi olsun canim farkli laboratuar lardan farkli sonuc cikabiliyoTeşekkür ederim canmmm :)
Tamam canm sağol cumartesi tekrar vericem aynı saatte inşallah . Aynı polikinlik mi almalı peki ?
Teşekkür ederim canımaynen canım aynı yerde yaptır ama değerin güzel gayet
Tamam canm çok teşekkür ederim sana da :)Aynisi olsun canim farkli laboratuar lardan farkli sonuc cikabiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?