- 18 Kasım 2012
- 1.052
- 1.348
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.381
Rica ederim canim benim guzel haberlerini bekliyoruz :)Tamam canm çok teşekkür ederim sana da :)
Hmmm anladım simdi.benim değerler de referans değer aralıgındaydı
ama lh nin fsh den büyük olması sıkıntıymış
bi de tabii alttan muayene yaptı orada da küçük kistler görmüş olabilir
Inofolik icKızlar doktordan geliyorum polistikover dedi yumurtan çatlamıyo dedi. Prolaktinde o yüzden yüksek çıkabilirmiş. Birde az kan geldiği günü 1. gün olarak kabul ediyolar.
Kiloluda değilim canım 51 kiloyum 1.59 da boyum
Cok güzel kilon.Kiloluda değilim canım 51 kiloyum 1.59 da boyum
Bende öyle düşünüyorum aslında 49 olsam tam olacak. Pazartesi rjime başlıyorum :)canım kilolu olmasan da 1 ya da 2 kilo ver hemen hamile kalırsın diyolar
Hayırla inşallahRica ederim canim benim guzel haberlerini bekliyoruz :)
Canm senin kasık ağrıların oluyor mu benm dün sol kasığımda ağrı çok oldu bugün geçti şmdi de hafif sağ kasığm başladıcanım kilolu olmasan da 1 ya da 2 kilo ver hemen hamile kalırsın diyolar
Bi kere içtim onu sonrada içmedimInofolik ic
Sürekli ic toz olandan.Bi kere içtim onu sonrada içmedim
Canm senin kasık ağrıların oluyor mu benm dün sol kasığımda ağrı çok oldu bugün geçti şmdi de hafif sağ kasığm başladı
Bende merak ediyorum ama yapacak bişey yok bekliycez inşallah vardırhaklısın nabayımmmkız kardeşimin hamile oldunu öğrendik 2 gn önce ablamın 3 çocuğu var bn sabırsız olmayımda km olsun
Bende öyle düşünüyorum aslında 49 olsam tam olacak. Pazartesi rjime başlıyorum :)
Ya benm ilk hamileliğimde kalbi durdu düşük yaptm ya ondan korkum fazla canm aynı şeklde benm de gazım çok fazla ve çok tuvalete çıkıyorum :)evet canım karnım sürekli ağrıyo.bugün biraz iyiyim sadece.yaz günü polar pijama giyip karnımı battaniyeyle sarıyorum :))) daha çok gaz ağrısı gibi geliyo ama, zaten çok da gazım oluyo.tuvalete de çok çıkıyorum sanırım sindirim sistemimi etkiledi.normalmiş ağrı kramp endişelenme :)
Adetin ne zaman cnm@4elegance
Kuzugiller
@Melek9000
H hicran17
@Tutuy
@yesa1
@amelia2
@kushi
Ayla ak
kızlar sizlerde benim gbi sabırsız mısnızzz ben test yaptırmamak için kendmi zor tutuyorum
Ya benm ilk hamileliğimde kalbi durdu düşük yaptm ya ondan korkum fazla canm aynı şeklde benm de gazım çok fazla ve çok tuvalete çıkıyorum :)
Bende merak ediyorum ama yapacak bişey yok bekliycez inşallah vardır
Canm aynı beni anlattın cidden çok ayakta durunca hem çok yoruluyorm hemde ağrım fazla oluyo. Bende zatn yaz kış farketmez çorapsız terliksiz gezmem ayaklarımı iyi sarıyorm ama gece cam acık ve üstüm açık yatıyorm sanırım o gaz yapıyor bana :)aynı işte :) yediklerinden de oluyo olabilir ayran nohut falan gaz yapıyo.ayaklarına da çorap giy yaz günü falan deme.karnını sıcak tut.ben öyle yapıyorum bikaç gündür biraz azaldı.yoksa özellikle ayakta çok bekleyince ağrım artıyo.bol bol dinlen.herşey olucağına varır bazen benimde içimde bi korku endişe oluyo ama düşük de olsa doğumda yapsam hayırlısı olcak diye ferahlatıyorum kendimi
Adetin ne zaman cnm
Canm aynı beni anlattın cidden çok ayakta durunca hem çok yoruluyorm hemde ağrım fazla oluyo. Bende zatn yaz kış farketmez çorapsız terliksiz gezmem ayaklarımı iyi sarıyorm ama gece cam acık ve üstüm açık yatıyorm sanırım o gaz yapıyor bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?