TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

benim değerler de referans değer aralıgındaydı

ama lh nin fsh den büyük olması sıkıntıymış

bi de tabii alttan muayene yaptı orada da küçük kistler görmüş olabilir
Hmmm anladım simdi.
Bunu ogrenince tekrar baktım degerlerime, FSH bende daha büyükmüs. Sen zaten iyi demistin degerlere, o uyuz doktora gitmektense sana güvendim yesacım

Canm senin kasık ağrıların oluyor mu benm dün sol kasığımda ağrı çok oldu bugün geçti şmdi de hafif sağ kasığm başladı

evet canım karnım sürekli ağrıyo.bugün biraz iyiyim sadece.yaz günü polar pijama giyip karnımı battaniyeyle sarıyorum :))) daha çok gaz ağrısı gibi geliyo ama, zaten çok da gazım oluyo.tuvalete de çok çıkıyorum sanırım sindirim sistemimi etkiledi.normalmiş ağrı kramp endişelenme :)

Bende öyle düşünüyorum aslında 49 olsam tam olacak. Pazartesi rjime başlıyorum :)

ablam kiloluydu 80-90 civarı 5 kilo verdiği an hemen hamile kalıyodu.3 hamileliği de kilo verdiği anda oldu.kilosu normal olanların 1-2 kilo vermesi yeterli diyolar.onuda kolay verirsin zaten denemekten zarar gelmez :)

Ya benm ilk hamileliğimde kalbi durdu düşük yaptm ya ondan korkum fazla canm aynı şeklde benm de gazım çok fazla ve çok tuvalete çıkıyorum :)

Ya benm ilk hamileliğimde kalbi durdu düşük yaptm ya ondan korkum fazla canm aynı şeklde benm de gazım çok fazla ve çok tuvalete çıkıyorum :)

aynı işte :) yediklerinden de oluyo olabilir ayran nohut falan gaz yapıyo.ayaklarına da çorap giy yaz günü falan deme.karnını sıcak tut.ben öyle yapıyorum bikaç gündür biraz azaldı.yoksa özellikle ayakta çok bekleyince ağrım artıyo.bol bol dinlen.herşey olucağına varır bazen benimde içimde bi korku endişe oluyo ama düşük de olsa doğumda yapsam hayırlısı olcak diye ferahlatıyorum kendimi

Canm aynı beni anlattın cidden çok ayakta durunca hem çok yoruluyorm hemde ağrım fazla oluyo. Bende zatn yaz kış farketmez çorapsız terliksiz gezmem ayaklarımı iyi sarıyorm ama gece cam acık ve üstüm açık yatıyorm sanırım o gaz yapıyor bana :)

son adet tarihimizin arasında bi gün var zaten seninle aynı haftadayız şuan :) hemen kapıyosun çok dikkat etmen gerekiyo kendine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…