TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Kizlar benim akintim gun gectikce artiyo enfeksiyon oldugunu düşünüyorum pazartesi kontrole gidecegim ama enfeksiyon degilse kesin hamileyim diyecegim ilk hamileligimde de boyle olmustu bi de cok uyuyodum bu ara yine surekli uyuyorum gerci havalardan da kaynaklaniyo sadece ilkinde ovulasyondan sonra gogus ucu agrim baslamisti dusta bile su agritiyodu ama simdi tik yok :)

hasta olmazsan ne zman kan testi yaptırcan

hasta olmazsan ne zman kan testi yaptırcan

19 u adet tarihim saati bile duzenlidir o yuzden olmazsam 20 sinde idrar testi yaparim kan testi yapip psikolojimi bozmak istemiyorum acikcasi yukseldi noldu diye dusunmek istemiyorum 6 bucuk 7 haftalik olunca da doktora giderim bu kez planim oyle
ama bu pazartesi doktora gidecegim enfeksiyon varsa ve ilac vermek icin isterse kan testi o zaman yaptiririm mecburen

bence 5-6 gün daha bekle canım zaten öğrendikten sonra günler geçmek bilmiyo :)
Biliyorum canim bu benim ikinci gebeligim olacak varsa ilkini kaybettigim icin ben adetim gecmeden ogrenmek istemedigim gibi doktora da 7. Hafta da gitmeyi dusunuyorum kese gorunecek mi kalp atisi duyulacak mi derdini yasamamak icin :) benim kocam cok merakli girtlagina cokecegim yakinda :)

Ah canım inşallah hamilesindir :) henüz erken olduğu için ilkinde olan göğüs ağrın olmayabilr canım ben de enfeksiyn sanmıştm akıntımı ama hamileyim çok şükür Rabbim sana da nasip etsin inşallah :) hani hamile olduğunu öğrenince 7. Haftaya kadr beklicem diyosun ya bende öyle diyordum ama şimdi ya dış gebelk olrsa allah korusn erkenden gideym diyorum :) eşimin doktra git baskısını saymıyorm bile :)

Aynen canim bi dis gebelik korkutur beni ilkinde yumurtlama dan hemen sonra baslamisti simdi regle bi hafta kaldi agri sizi yok arada yoklayan kasik agrisi var kist olabilir enfeksiyon dan olabilir bi tek hamilelige ihtimal vermiyorum cunku belirti icin cok erken :) insallah isteyen herkes bu duyguyu yasar sen ve diger hamislerimiz de saglikla bebislerini kucaklarina alirlar :)

Canım benm inşallah ya bende senin gibi belirtilerimi erkenden yaşamıştım hatta adete 3 gün kala dayanamayıp erken gebelk testi yapmıştm :) seni umutlandırmak gibi olmasın ama inşallah var canm sende de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…