- 23 Ekim 2011
- 3.827
- 2.706
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Canim insallah sonuclar guzel cikarTamam canım sağol yok saat 13:50 de randevumuz yetişiriz inşaAllah
Canim ben de bu ay olmazsa alacaktim. Biz bu ay 5 kere gun asiri iliskide bulundik baska da hic olmadi. 11. Gun basladik:)kızlar sıze bırsey danısacagım
5 aydır denıyoruz ben ovulasyon testı almaya gerek gormedım
bu ayda oyle denemek ıstıyorum yanı ovulasyon testı yapmadan
şimdi benım adetım yarın bıtecek 6.gunum ne zman ilişkıye gırmek mantıklı olur??yanı yumurtanın olgunlaştıgı gun ilişkı olması lazım degıl mı?
yanı aşagı yukarı o gunlerde mı baslamak lazım?Canim ben de bu ay olmazsa alacaktim. Biz bu ay 5 kere gun asiri iliskide bulundik baska da hic olmadi. 11. Gun basladik:)
o ne canım?Kizlar redim nasil yukleniyor?
inşallah canımCanim insallah sonuclar guzel cikar
Canım benim ya hayırlı olsunn :))))Canim ben de bu ay olmazsa alacaktim. Biz bu ay 5 kere gun asiri iliskide bulundik baska da hic olmadi. 11. Gun basladik:)
bence ovulasyon testi almak iyi olur .kızlar yukarıda da sordum ama yıne buraya da yazayım dedım gormeyenler olursa dıye
şimdi benım adetım yarın bıtecek 6.gunum ne zman ilişkıye gırmek mantıklı olur??yanı yumurtanın olgunlaştıgı gun ilişkı olması lazım degıl mı?
Dosya ekle deyip galeriden seciyirsun canimKizlar redim nasil yukleniyor?
lBeth18 canim adet bitimi bi kez korumali birliktelik olmali taze spermler için malum 6-7 gün perhiz oluyor .10. Günden başla ve o yumurta aki akintiyi takip et onu yakaladiginda o günü ve ertesi ggünü ddegerlendir sonrasi gün asiri takilin artik
Hadi insallah hamilesindir adet olacagin gün de düşebilir ısın cnm
Canim sen belki şöyle mantik kurmuş olabilirsin 6-7 günde ooo spermler birikti birikti yigildi kaldi filan.ama önemli olan dinamik spermlerin olması.l
alla alla bn 6- 7 gunluk sperm daha kaliteli olur saniodm bu ay olmazsa bi daha bnde adetten snra ilk iliskide korunim
kızlar yukarıda da sordum ama yıne buraya da yazayım dedım gormeyenler olursa dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?