TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Canim ben de bu ay olmazsa alacaktim. Biz bu ay 5 kere gun asiri iliskide bulundik baska da hic olmadi. 11. Gun basladik:)

kızlar yukarıda da sordum ama yıne buraya da yazayım dedım gormeyenler olursa dıye
5 aydır denıyoruz ben ovulasyon testı almaya gerek gormedım
bu ayda oyle denemek ıstıyorum yanı ovulasyon testı yapmadan
şimdi benım adetım yarın bıtecek 6.gunum ne zman ilişkıye gırmek mantıklı olur??yanı yumurtanın olgunlaştıgı gun ilişkı olması lazım degıl mı?

bence ovulasyon testi almak iyi olur .
adet sonrası gün asiri iliski yapip ovi günleri sık iliski en iyi gibi görünüyor .

Selam kizlar.bende polikistik over war.adetlerim gelmiyor ilacsiz.benim gbi olanlariniz warmi???1aydir inofolic combi iciorrum sabah aksam.dün reglimin 10.gunuydu ariyorum resmi yorumlarsaniz cok sevinirim

Beth18 canim adet bitimi bi kez korumali birliktelik olmali taze spermler için malum 6-7 gün perhiz oluyor .10. Günden başla ve o yumurta aki akintiyi takip et onu yakaladiginda o günü ve ertesi ggünü ddegerlendir sonrasi gün asiri takilin artik

l
alla alla bn 6- 7 gunluk sperm daha kaliteli olur saniodm bu ay olmazsa bi daha bnde adetten snra ilk iliskide korunim

Canım istersen 9 11 13 15 17 dene

İstersen 8 10 11 14 16 18 dene

Sen bilirsin :)

Birde kizlar bugün rüyamda kendimi bi topluluk içersinde gelinlik giymiş olarak gordum oradan kozlar gelip sen çok sanslisin tabi senn mutlu evliliğin var diyolardi bende evetttt mutluyum diyordum.tabire vaktim evli kadinin rüyada temiz gelinlik giymesi yakinda hamile kalcagini hayirli evlat sahibi olacagi yazıyordu..acabaa dedim kendimce ama 10 gün var aadetime bugün belime fena adet agrisi saplandi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…