- 18 Kasım 2012
- 1.052
- 1.348
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.421
Hayirlisi olsun kuzum ilk bebegimde ikinci ayda hamile kalmistim simdi de ikinci aydayim gecen ayi cok umursamadim dogum kontrol hapini yeni birakmistim olursa olur olmazsa elbet bi gun olur :)Canım benm inşallah ya bende senin gibi belirtilerimi erkenden yaşamıştım hatta adete 3 gün kala dayanamayıp erken gebelk testi yapmıştm :) seni umutlandırmak gibi olmasın ama inşallah var canm sende de :)
Aferim sana bu şeklde olman çok güzel :) hayırlısı olsun bakalm bekleyelm :)Hayirlisi olsun kuzum ilk bebegimde ikinci ayda hamile kalmistim simdi de ikinci aydayim gecen ayi cok umursamadim dogum kontrol hapini yeni birakmistim olursa olur olmazsa elbet bi gun olur :)
Biliyorum canim bu benim ikinci gebeligim olacak varsa ilkini kaybettigim icin ben adetim gecmeden ogrenmek istemedigim gibi doktora da 7. Hafta da gitmeyi dusunuyorum kese gorunecek mi kalp atisi duyulacak mi derdini yasamamak icin :) benim kocam cok merakli girtlagina cokecegim yakinda :)
Ortasi yok erkeklerin ya komediler bi seyden de anladiklari yok :) insallah sonuna kadar saglikli devam eder canim benim :)burda çoğunuz daha önce bu süreçten geçtiğiniz için daha iyi biliyosunuz tabi :) benim ilk hamileliğim olduğundan yeni yeni anlıyorum :) o eşlerin zaten ilgisizi ayrı çok meraklısı ayrı dert :)
duphaston isimli ilacı daha önce kullanan var mı ?
Ortasi yok erkeklerin ya komediler bi seyden de anladiklari yok :) insallah sonuna kadar saglikli devam eder canim benim :)
Hahahaa iyiymis ya :)aynen benimki kararında şuan çok hevesli değil temkinli ama biraz bilgisiz.tabi arada saçma sapan düşünceleri oluyo doğum başlayınca beni hastaneye götüremezmiş doğuma az kaldığında götürüp hastaneye yatırcakmış
aynen benimki kararında şuan çok hevesli değil temkinli ama biraz bilgisiz.tabi arada saçma sapan düşünceleri oluyo doğum başlayınca beni hastaneye götüremezmiş doğuma az kaldığında götürüp hastaneye yatırcakmış
merhaba kızlar,
adete 5 gün kaldı ve sol kasıkta dolgunluk ve ara ara batma var ilk haftada bu bi belirtimidir?
bu arada 24 gün döngüm...
Canım. Biz genel olarak belirti aramiyoruz
Çünku biliyoruz ki
30 belirti yaşayıp hamile olmayan
0 belirti ile hamile olan arkadaşlarımız vsr
O yüzden
1. Adet gecikmesi
2. İdrar testi
3. Kan testi
Sonuçlarına güveniyoruz :)
Sabrina da hayranim ya bu mesaji 100. yazışın olabilir :)Canım. Biz genel olarak belirti aramiyoruz
Çünku biliyoruz ki
O yüzden
1. Adet gecikmesi
2. İdrar testi
3. Kan testi
Kizlar bu kan pihtilasma testine aile hekimleri yapiyor mu? Yada yapan yerler nereler.kurtajimda dr a soyledim bi kimyasal bi kurtaj oldum yapilmasi gereken testler varsa yaparmisiniz diye ikisi cok farkli dedi teste gerek yok dedionemsemedi .görev nedeniyle küçük bir kazadayiz.özel hastaneymis vs nerdee eee.
muhakkak bende öyle de merak insana neler sorduruyor
19 u adet tarihim saati bile duzenlidir o yuzden olmazsam 20 sinde idrar testi yaparim kan testi yapip psikolojimi bozmak istemiyorum acikcasi yukseldi noldu diye dusunmek istemiyorum 6 bucuk 7 haftalik olunca da doktora giderim bu kez planim oyle
Canım. Biz genel olarak belirti aramiyoruz
Çünku biliyoruz ki
O yüzden
1. Adet gecikmesi
2. İdrar testi
3. Kan testi
Canım 3 düşükten sonra yapiyorlarmis diye biliyorum hatta insanlar kiziyordu kaç kere daha canımız yansın diye
Ama özelde nasıldır durum bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?