TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Canım benm inşallah ya bende senin gibi belirtilerimi erkenden yaşamıştım hatta adete 3 gün kala dayanamayıp erken gebelk testi yapmıştm :) seni umutlandırmak gibi olmasın ama inşallah var canm sende de :)
Hayirlisi olsun kuzum ilk bebegimde ikinci ayda hamile kalmistim simdi de ikinci aydayim gecen ayi cok umursamadim dogum kontrol hapini yeni birakmistim olursa olur olmazsa elbet bi gun olur :)

Hayirlisi olsun kuzum ilk bebegimde ikinci ayda hamile kalmistim simdi de ikinci aydayim gecen ayi cok umursamadim dogum kontrol hapini yeni birakmistim olursa olur olmazsa elbet bi gun olur :)
Aferim sana bu şeklde olman çok güzel :) hayırlısı olsun bakalm bekleyelm :)

burda çoğunuz daha önce bu süreçten geçtiğiniz için daha iyi biliyosunuz tabi :) benim ilk hamileliğim olduğundan yeni yeni anlıyorum :) o eşlerin zaten ilgisizi ayrı çok meraklısı ayrı dert :)

burda çoğunuz daha önce bu süreçten geçtiğiniz için daha iyi biliyosunuz tabi :) benim ilk hamileliğim olduğundan yeni yeni anlıyorum :) o eşlerin zaten ilgisizi ayrı çok meraklısı ayrı dert :)
Ortasi yok erkeklerin ya komediler bi seyden de anladiklari yok :) insallah sonuna kadar saglikli devam eder canim benim :)

merhaba kızlar,
adete 5 gün kaldı ve sol kasıkta dolgunluk ve ara ara batma var ilk haftada bu bi belirtimidir?
bu arada 24 gün döngüm...

Ortasi yok erkeklerin ya komediler bi seyden de anladiklari yok :) insallah sonuna kadar saglikli devam eder canim benim :)

aynen benimki kararında şuan çok hevesli değil temkinli ama biraz bilgisiz.tabi arada saçma sapan düşünceleri oluyo doğum başlayınca beni hastaneye götüremezmiş doğuma az kaldığında götürüp hastaneye yatırcakmış

merhaba kızlar,
adete 5 gün kaldı ve sol kasıkta dolgunluk ve ara ara batma var ilk haftada bu bi belirtimidir?
bu arada 24 gün döngüm...

Canım. Biz genel olarak belirti aramiyoruz

Çünku biliyoruz ki

30 belirti yaşayıp hamile olmayan

0 belirti ile hamile olan arkadaşlarımız vsr

O yüzden

1. Adet gecikmesi
2. İdrar testi
3. Kan testi

Sonuçlarına güveniyoruz :)

Kizlar bu kan pihtilasma testine aile hekimleri yapiyor mu? Yada yapan yerler nereler.kurtajimda dr a soyledim bi kimyasal bi kurtaj oldum yapilmasi gereken testler varsa yaparmisiniz diye ikisi cok farkli dedi teste gerek yok dedi onemsemedi .görev nedeniyle küçük bir kazadayiz.özel hastaneymis vs nerdee eee.

Sabrina da hayranim ya bu mesaji 100. yazışın olabilir :)

Canım 3 düşükten sonra yapiyorlarmis diye biliyorum hatta insanlar kiziyordu kaç kere daha canımız yansın diye

Ama özelde nasıldır durum bilemedim

19 u adet tarihim saati bile duzenlidir o yuzden olmazsam 20 sinde idrar testi yaparim kan testi yapip psikolojimi bozmak istemiyorum acikcasi yukseldi noldu diye dusunmek istemiyorum 6 bucuk 7 haftalik olunca da doktora giderim bu kez planim oyle

bizim gibilerin planı hep öyle oluyo demekki bende öyle planlıyorum olmazsam gec gtcem dr a

Kizlar gynaydin.

Bugun 3.gun sogn kurunde. Emineeemm buraz dusununce akinti olarak degil ama baska etkileri var. Mesela acayip uykum var. Soganin tansiyonu dusurme etkisi varmis. Uykudan vakit bulabilirsek calismalara baslayacagiz :)

Kizlar bu arada yarin doktora gidiyorum. reglin 10. gunundeyim. Biliyorum hormon testleri vs. icin 3.gun gitmek gerekiyor ama istedigim doktordan ancak randevu alabildim. Ankara'dayim ve randevu almak buyuk sehirlerde cok sorun oluyor. Neye nasil bakacak bilmiyorum ama genel bir muayene eder herhalde degil mi? Yumurta takibi icin uygun bir zaman mi sizce? Son 1 deneme kaldi cunku, esim 7 ay yurt disinda olacak

aynen öyle ben bu sefer kaldıysam eylül sonu gitcem dr a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…