- 18 Şubat 2015
- 2.645
- 2.300
- 133
- 32
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.441
Kizlar bu kan pihtilasma testine aile hekimleri yapiyor mu? Yada yapan yerler nereler.kurtajimda dr a soyledim bi kimyasal bi kurtaj oldum yapilmasi gereken testler varsa yaparmisiniz diye ikisi cok farkli dedi teste gerek yok dedionemsemedi .görev nedeniyle küçük bir kazadayiz.özel hastaneymis vs nerdee eee.
Canim ben kacirdim hayirdir ne oldu ki? Kusura bakma kotu biseyse seni uzmek istemem..Kizlar herkese selamlar. Kismetse kaldigim yerden aynen devam... Artik bende burdayim diyebiliyorum gonul rahatligiyla, cunku yeniden hamile olmak istedigime eminim.
@Ottomania hayirli ugurlu saglikli olsun bebegin :)
morordek benimde sonuclarim sali gunu cikacak insallah. Prolaktin, TSH,T4,progesteron bakildi. Umarim iyi gelir sonuclar.
Yok canim benim estafurullah. 7+5 te kromozom anormalisinden dolayi kalbi durmus bebegimin. Kurtaj olmak zorunda kaldim gectigim ay. O sebeple...Canim ben kacirdim hayirdir ne oldu ki? Kusura bakma kotu biseyse seni uzmek istemem..
Cok gecmis olsun canim ama ne guzel yeniden denemeye karar vermissin ne kadar guclusun masallah sana. Allahim insallah sana nur topu gibi bir evlat verir.Yok canim benim estafurullah. 7+5 te kromozom anormalisinden dolayi kalbi durmus bebegimin. Kurtaj olmak zorunda kaldim gectigim ay. O sebeple...
Yok canim benim estafurullah. 7+5 te kromozom anormalisinden dolayi kalbi durmus bebegimin. Kurtaj olmak zorunda kaldim gectigim ay. O sebeple...
Ömrümde ilk kez ovulasyon testi yaptım, onda bile neredeyse 2. cizgiyi göremiyordum. Bu kadar mı bahtsızım derken incecik de olsa göründü
Fotoda daha da silik cıkmıs, aslında daha belirgin.
Sizlerle paylasmadan duramadım
Sagolasin canim benim. Guclu olmak zorundayim,cunku Allahtan gelen benim mudahala edemeyecegim birsey. Hayatta herkesin bi sinavi olduguna inanan bi insanim. Bir de esimde bende hala cok istiyoruz bebegimizin olmasini. Fiziksel olarakta bir sorun yokken zaman kaybetmek istemiyorum acikcasi.Cok gecmis olsun canim ama ne guzel yeniden denemeye karar vermissin ne kadar guclusun masallah sana. Allahim insallah sana nur topu gibi bir evlat verir.
Kurtaj sonrasi pataloji sonucu mu tatlim? Anlayamadim kusura bakmaCanım e sonuç bakabilirsen bi baksana çıkmış mi sonuçlar
Evet zaten benim tahminime göre de en az 3 gün var yumurtlamaya :)Ayyyy çok tatliiii
Ama daha zamani var :) )
Yok canim benim estafurullah. 7+5 te kromozom anormalisinden dolayi kalbi durmus bebegimin. Kurtaj olmak zorunda kaldim gectigim ay. O sebeple...
Canım 3 düşükten sonra yapiyorlarmis diye biliyorum hatta insanlar kiziyordu kaç kere daha canımız yansın diye
Ama özelde nasıldır durum bilemedim
Ahhh galiiii birde ovulasyon yaparmis kiz kaptirdin sen bu ise kendine hadi bakalim inşallah bu kez olur canimmmÖmrümde ilk kez ovulasyon testi yaptım, onda bile neredeyse 2. cizgiyi göremiyordum. Bu kadar mı bahtsızım derken incecik de olsa göründü
Fotoda daha da silik cıkmıs, aslında daha belirgin.
Sizlerle paylasmadan duramadım
Tesekkur ederim canlar ben bi sorayim ilçede bir özel hastanemsi birşey var yapiyor musunuz diye.cnm pıhtılaşma testini devllette yapıo genetiği yapmıo başka dra gt ama senn kimyasal ya drlar kimyasalı pek önemsemio
Aferin guzel kizima diyesim geldiEvet zaten benim tahminime göre de en az 3 gün var yumurtlamaya :)
Testin üstünde 28'lik döngüye 11. gün baslayın yazıyordu, acemilik ya yazana harfiyen uydum
Canim demekki kişiye özel etkileri var..DÜn bende yoğun sari akinti oldu bugün hic birşey yok,metebolizmam düzene girdi maşallah.kalk kiz uyumaaa vakit icraaat vaktidir.inşallah kocan gitmeden saglikla hamile kalirsin.aksamdan uyusan bile sabah dinç bi halde degerlendirebilirsiniz.Kizlar gynaydin.
Bugun 3.gun sogn kurunde.Emineeemm buraz dusununce akinti olarak degil ama baska etkileri var. Mesela acayip uykum var. Soganin tansiyonu dusurme etkisi varmis. Uykudan vakit bulabilirsek calismalara baslayacagiz :)
Kizlar bu arada yarin doktora gidiyorum. reglin 10. gunundeyim. Biliyorum hormon testleri vs. icin 3.gun gitmek gerekiyor ama istedigim doktordan ancak randevu alabildim. Ankara'dayim ve randevu almak buyuk sehirlerde cok sorun oluyor. Neye nasil bakacak bilmiyorum ama genel bir muayene eder herhalde degil mi? Yumurta takibi icin uygun bir zaman mi sizce? Son 1 deneme kaldi cunku, esim 7 ay yurt disinda olacak
Bir de böyle deneyeyim dedim yaAhhh galiiii birde ovulasyon yaparmis kiz kaptirdin sen bu ise kendine hadi bakalim inşallah bu kez olur canimmm
Tesekkur ederim örtmenimAferin guzel kizima diyesim geldiNe tatlisin ayol :) Bende duzensiz olabilecegini dusundugumden bugun yaptim cok acikti ikincisi. (Normalde 10.gun)
Gençlik başimdaaa duman ilk testimmm ilk hheyecan, yaptikca koyulasan ovulasyon testimmisin, siliklestikçe yumurtlayanimmisinBir de böyle deneyeyim dedim ya
Adamın suratına carpıcam "bak yumurtlama günlerimdeyim, daha da kacırırsak cekecegin var" diye. Kanıtlarla gidicem bu sefer
Tesekkur ederim örtmenim
Benimki ilk heyecan iste, bir seyi de yok aslında ne demeye yüklediysem fotoyuBaya gülüyor olmalısınız bana
Yok kiz takipteyizBir de böyle deneyeyim dedim ya
Adamın suratına carpıcam "bak yumurtlama günlerimdeyim, daha da kacırırsak cekecegin var" diye. Kanıtlarla gidicem bu sefer
Tesekkur ederim örtmenim
Benimki ilk heyecan iste, bir seyi de yok aslında ne demeye yüklediysem fotoyuBaya gülüyor olmalısınız bana
Kuzuuum Emineem sen nasilsiiin? Ha gayret hep beraber hamile olcazGençlik başimdaaa duman ilk testimmm ilk hheyecan, yaptikca koyulasan ovulasyon testimmisin, siliklestikçe yumurtlayanimmisinbak beste bile yaptimmm sana...hadi bakalim.aslinda esine gostermesen daha iyi kosullu birliktelik olur.illa olacak die rahat olamaz insan
Ozledimm kiz seniiiii..ben nasilim ayni devam + sogan kuruyle devam ediyirum.Olacak galiba canimmmm.haaa gayrt haaa gayrettt olacak buu is.bak hepimiz ayni zamandayiz .inşallah saglikla gelsinler de.Kuzuuum Emineem sen nasilsiiin? Ha gayret hep beraber hamile olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?