TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

cnm pıhtılaşma testini devllette yapıo genetiği yapmıo başka dra gt ama senn kimyasal ya drlar kimyasalı pek önemsemio

Canim ben kacirdim hayirdir ne oldu ki? Kusura bakma kotu biseyse seni uzmek istemem..

Yok canim benim estafurullah. 7+5 te kromozom anormalisinden dolayi kalbi durmus bebegimin. Kurtaj olmak zorunda kaldim gectigim ay. O sebeple...
Cok gecmis olsun canim ama ne guzel yeniden denemeye karar vermissin ne kadar guclusun masallah sana. Allahim insallah sana nur topu gibi bir evlat verir.

Ömrümde ilk kez ovulasyon testi yaptım, onda bile neredeyse 2. cizgiyi göremiyordum. Bu kadar mı bahtsızım derken incecik de olsa göründü
Fotoda daha da silik cıkmıs, aslında daha belirgin.
Sizlerle paylasmadan duramadım

Eklentiler

• 20160812_103620-1.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 38
Cok gecmis olsun canim ama ne guzel yeniden denemeye karar vermissin ne kadar guclusun masallah sana. Allahim insallah sana nur topu gibi bir evlat verir.
Sagolasin canim benim. Guclu olmak zorundayim,cunku Allahtan gelen benim mudahala edemeyecegim birsey. Hayatta herkesin bi sinavi olduguna inanan bi insanim. Bir de esimde bende hala cok istiyoruz bebegimizin olmasini. Fiziksel olarakta bir sorun yokken zaman kaybetmek istemiyorum acikcasi.
Amiiin insallah hepimiz saglikla kucaklariz yavrularimizi :)

Canım 3 düşükten sonra yapiyorlarmis diye biliyorum hatta insanlar kiziyordu kaç kere daha canımız yansın diye

Ama özelde nasıldır durum bilemedim
Ahhh galiiii birde ovulasyon yaparmis kiz kaptirdin sen bu ise kendine hadi bakalim inşallah bu kez olur canimmm
cnm pıhtılaşma testini devllette yapıo genetiği yapmıo başka dra gt ama senn kimyasal ya drlar kimyasalı pek önemsemio
Tesekkur ederim canlar ben bi sorayim ilçede bir özel hastanemsi birşey var yapiyor musunuz diye.

Evet zaten benim tahminime göre de en az 3 gün var yumurtlamaya :)

Testin üstünde 28'lik döngüye 11. gün baslayın yazıyordu, acemilik ya yazana harfiyen uydum
Aferin guzel kizima diyesim geldi Ne tatlisin ayol :) Bende duzensiz olabilecegini dusundugumden bugun yaptim cok acikti ikincisi. (Normalde 10.gun)

Canim demekki kişiye özel etkileri var..DÜn bende yoğun sari akinti oldu bugün hic birşey yok,metebolizmam düzene girdi maşallah.kalk kiz uyumaaa vakit icraaat vaktidir.inşallah kocan gitmeden saglikla hamile kalirsin.aksamdan uyusan bile sabah dinç bi halde degerlendirebilirsiniz.

Ahhh galiiii birde ovulasyon yaparmis kiz kaptirdin sen bu ise kendine hadi bakalim inşallah bu kez olur canimmm
Bir de böyle deneyeyim dedim ya

Adamın suratına carpıcam "bak yumurtlama günlerimdeyim, daha da kacırırsak cekecegin var" diye. Kanıtlarla gidicem bu sefer
Aferin guzel kizima diyesim geldi Ne tatlisin ayol :) Bende duzensiz olabilecegini dusundugumden bugun yaptim cok acikti ikincisi. (Normalde 10.gun)
Tesekkur ederim örtmenim
Benimki ilk heyecan iste, bir seyi de yok aslında ne demeye yüklediysem fotoyu Baya gülüyor olmalısınız bana

Gençlik başimdaaa duman ilk testimmm ilk hheyecan, yaptikca koyulasan ovulasyon testimmisin, siliklestikçe yumurtlayanimmisin bak beste bile yaptimmm sana...hadi bakalim.aslinda esine gostermesen daha iyi kosullu birliktelik olur.illa olacak die rahat olamaz insan

Yok kiz takipteyiz Sen dur 1-2 gune bende baslicam

Kuzuuum Emineem sen nasilsiiin? Ha gayret hep beraber hamile olcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…