TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Ozledimm kiz seniiiii..ben nasilim ayni devam + sogan kuruyle devam ediyirum.Olacak galiba canimmmm.haaa gayrt haaa gayrettt olacak buu is.bak hepimiz ayni zamandayiz .inşallah saglikla gelsinler de.
Bende ozlediiiim Oooo hadi bakalim temizlensin pur i pak olsun icin :) Saglik en onemlisi hep diyoruz ya... Bakalim bu ay neler olacakk

Ahahah beste de supermis
Ya aslinda haklisin da gectigimiz 2 ay serbest biraktim, denk getiremedik :) yumurtlama gunu 2 gun gecmis, bana gelmis diyor ki "belli mi olur". Ya tabi ki olacak olduktan sonra olur ama yani ihtimaller de ortada, anlatamadim bi türlü

yesa canımmmm ben dün akşam geç saatte yumurta aki akıntıyı gördüm şimdi akıntıyı görünce mi önemli gün nasıl oluyor bana bi anlatırmisin nolur geçen ay yoktu bu ay adetimin 12.gününde gördüm bu bile mutluluk verdi ben şimdi ne zamanı degeelrndireyim

İnsallah sagol canim. İsteyen herkese hayirli zamanda nasip etsin allah.
:)) Dogru diyorsun ama iste evden sabah 7'de cikiyorum. Ne ara olacak :) neyse zaten bugun daha iyiym. Yavas yavas vucut alisiyor galiba. Daha 9.gundeyim. Yumurtlama cok uzak daha. Belli olmaz gerci bu isler. Yarin bakalim doktor ne diyecek?

İnşallah canimm sagliklaaa gelsinler...gerçekten coook merak ediyorum Allahim hep bir bizi hamis nasip edecek mi? O zamanlar hep bir olalim diyorduk ben size beni beklemeyin bana kalmayin diyordum,şuan beni aldik gectik bile.

yesa Y YESIMBOZ morordek ve emineeem(neydik biz ne üçgeni ,ne halkasiydik )...insallahhh şu mübarek cuma ggünü yüzü suyu hurmetine isteyen herkese saglikli bebisler nasip etsin.hep dua ediyorum hepimize.kimseyi tanimiyorum ama ortak noktamiz dileğimiz ayni.

Adet oldum ya bu mübarek gün çok üzülmeyeceğim vardır Allah ın bir bildiği.. soğan kürüne başlayacağım..

yeni Bat vermek istemiyorum ama eylül topiğine devam :)
Hayırlısı olsun canm Rabbim hayırlı zamanda en hayırlısını versin sana inşallah üzülme

ayyyy canım süperrrr

keşke ovu testin de olsa

yumurta akını takip et ara ara yine olur o bittiği an sıvı bir akıntı gelecek

benim yumurta akı gördüğüm gün akşamında çatlıyor eğer senin de öylese bugün ve yarın çok önemli

ama bazısının 3 gün yumurta akı geliyor 4. gün çatlıyor o insanlar için de son 2 gün çok önemli :)

yaaaaaaaaaaaaa sabah yazacaktım koşturmaktan yazmaadım

senin besten ne kadar güzelllllllllllllllllllllllllllllll

ba -yıl -dımmmmmmmmmmmmmmmmmm

Aynen ben de dua ederken kadinlar kulubundeki isteyen tum anne adaylarina diye dua ediyorum hayirli cumalar hayirli haberler olsun herkese...

Adet oldum ya bu mübarek gün çok üzülmeyeceğim vardır Allah ın bir bildiği.. soğan kürüne başlayacağım..

yeni Bat vermek istemiyorum ama eylül topiğine devam :)
Canim hep demiyor muyuz hayirlisi sagliklisi olsun diye.adet oldum DİE hicc üzülme inşallah vaktinde saglikla gelecek o bebisler.

Biz basladik bile canim gecen ayin olamayan acisi var icimizde bari bu ay degerlendirelim dedik.oyle akisina biraktik su gun bugun olsn demeden

Voltran olusturuyorduk 5 kisi bir de boza cigimiz vardi, o hamile kaldi, darisi bizim basimiza artik :)

Ya benim 7.denemem olacak. Allah kismet ederse ilk gebeligim ayni zamanda. 7 aydir hic bir gunu ovu gununu kacirmadim. Hatta bazi aylar ovu gunleri bile olmasa reglden sonra gun asiri degerlendirdik. Ama olmayinca olmuuor demek ki. Nasip kismet her sey. Sabir...

@kutuphanekedisi sabah sendin sanirim yazan degil mi? Ankara'da istedigim doktora anca sira buldum demistin. Kimdir acaba bu doktor? :)
Evet bendim canim. Aslinda 4 doktor var begendigim.
Medical park - aylin hoca
Guven hastanaesi - ilhami hoca
Eryaman hastanesi - Oskar hoca
Koru hastanesi - huseyin hoca

Ben yarin koru hastanesine gidecegim. Yeni dogan unitesi falan da var. Maddi olark daha uygun geldi. Buraya baslayip insallah hamilelikte de buraya devam etmek istiyorum canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…