- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.461
Bende ozlediiiimOzledimm kiz seniiiii..ben nasilim ayni devam + sogan kuruyle devam ediyirum.Olacak galiba canimmmm.haaa gayrt haaa gayrettt olacak buu is.bak hepimiz ayni zamandayiz .inşallah saglikla gelsinler de.
Ahahah beste de supermisGençlik başimdaaa duman ilk testimmm ilk hheyecan, yaptikca koyulasan ovulasyon testimmisin, siliklestikçe yumurtlayanimmisinbak beste bile yaptimmm sana...hadi bakalim.aslinda esine gostermesen daha iyi kosullu birliktelik olur.illa olacak die rahat olamaz insan
Kurtaj sonrasi pataloji sonucu mu tatlim? Anlayamadim kusura bakma
İnsallah sagol canim. İsteyen herkese hayirli zamanda nasip etsin allah.Canim demekki kişiye özel etkileri var..DÜn bende yoğun sari akinti oldu bugün hic birşey yok,metebolizmam düzene girdi maşallah.kalk kiz uyumaaa vakit icraaat vaktidir.inşallah kocan gitmeden saglikla hamile kalirsin.aksamdan uyusan bile sabah dinç bi halde degerlendirebilirsiniz.
Hayırlısı olsun canm Rabbim hayırlı zamanda en hayırlısını versin sana inşallah üzülmeAdet oldum yabu mübarek gün çok üzülmeyeceğim vardır Allah ın bir bildiği.. soğan kürüne başlayacağım..
yeni Bat vermek istemiyorum ama eylül topiğine devam :)
yesa canımmmm ben dün akşam geç saatte yumurta aki akıntıyı gördüm şimdi akıntıyı görünce mi önemli gün nasıl oluyor bana bi anlatırmisin nolur geçen ay yoktu bu ay adetimin 12.gününde gördüm bu bile mutluluk verdi ben şimdi ne zamanı degeelrndireyim
İnşallah canimm sagliklaaa gelsinler...gerçekten coook merak ediyorum Allahim hep bir bizi hamis nasip edecek mi? O zamanlar hep bir olalim diyorduk ben size beni beklemeyin bana kalmayin diyordum,şuan beni aldik gectik bile.
yesa Y YESIMBOZ morordek ve emineeem(neydik biz ne üçgeni ,ne halkasiydik )...insallahhh şu mübarek cuma ggünü yüzü suyu hurmetine isteyen herkese saglikli bebisler nasip etsin.hep dua ediyorum hepimize.kimseyi tanimiyorum ama ortak noktamiz dileğimiz ayni.
Aynen ben de dua ederken kadinlar kulubundeki isteyen tum anne adaylarina diye dua ediyorumİnşallah canimm sagliklaaa gelsinler...gerçekten coook merak ediyorum Allahim hep bir bizi hamis nasip edecek mi? O zamanlar hep bir olalim diyorduk ben size beni beklemeyin bana kalmayin diyordum,şuan beni aldik gectik bile.
yesa Y YESIMBOZ morordek ve emineeem(neydik biz ne üçgeni ,ne halkasiydik )...insallahhh şu mübarek cuma ggünü yüzü suyu hurmetine isteyen herkese saglikli bebisler nasip etsin.hep dua ediyorum hepimize.kimseyi tanimiyorum ama ortak noktamiz dileğimiz ayni.
Canim hep demiyor muyuz hayirlisi sagliklisi olsun diye.adet oldum DİE hicc üzülme inşallah vaktinde saglikla gelecek o bebisler.Adet oldum yabu mübarek gün çok üzülmeyeceğim vardır Allah ın bir bildiği.. soğan kürüne başlayacağım..
yeni Bat vermek istemiyorum ama eylül topiğine devam :)
Biz basladik bile canim gecen ayin olamayan acisi var icimizde bari bu ay degerlendirelim dedik.oyle akisina biraktik su gun bugun olsn demedenİnsallah sagol canim. İsteyen herkese hayirli zamanda nasip etsin allah.
:)) Dogru diyorsun ama iste evden sabah 7'de cikiyorum. Ne ara olacak :) neyse zaten bugun daha iyiym. Yavas yavas vucut alisiyor galiba. Daha 9.gundeyim. Yumurtlama cok uzak daha. Belli olmaz gerci bu isler. Yarin bakalim doktor ne diyecek?
Voltran olusturuyorduk 5 kisiİnşallah canimm sagliklaaa gelsinler...gerçekten coook merak ediyorum Allahim hep bir bizi hamis nasip edecek mi? O zamanlar hep bir olalim diyorduk ben size beni beklemeyin bana kalmayin diyordum,şuan beni aldik gectik bile.
Ya benim 7.denemem olacak. Allah kismet ederse ilk gebeligim ayni zamanda. 7 aydir hic bir gunu ovu gununu kacirmadim. Hatta bazi aylar ovu gunleri bile olmasa reglden sonra gun asiri degerlendirdik. Ama olmayinca olmuuor demek ki. Nasip kismet her sey. Sabir...Canim hep demiyor muyuz hayirlisi sagliklisi olsun diye.adet oldum DİE hicc üzülme inşallah vaktinde saglikla gelecek o bebisler.
Biz basladik bile canim gecen ayin olamayan acisi var icimizde bari bu ay degerlendirelim dedik.oyle akisina biraktik su gun bugun olsn demeden
Yok yok dogru hatirladin tatlim. Bu ara o kadar cok test mest oldu ki ben karistirdim kusura bakma :)Hormonlara prolaktin e falan baktiracaktin sandim ben canım ama yanlış mı karistirdim
Yok yok dogru hatirladin tatlim. Bu ara o kadar cok test mest oldu ki ben karistirdim kusura bakma :)
Bi sorun cikmadi canim prolaktinde de progestanda da tiroid falan iyi cok sukur.
Evet bendim canim. Aslinda 4 doktor var begendigim.@kutuphanekedisi sabah sendin sanirim yazan degil mi? Ankara'da istedigim doktora anca sira buldum demistin. Kimdir acaba bu doktor? :)
@kutuphanekedisi sabah sendin sanirim yazan degil mi? Ankara'da istedigim doktora anca sira buldum demistin. Kimdir acaba bu doktor? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?