- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.481
Evet bendim canim. Aslinda 4 doktor var begendigim.
Medical park - aylin hoca
Guven hastanaesi - ilhami hoca
Eryaman hastanesi - Oskar hoca
Koru hastanesi - huseyin hoca
Ben yarin koru hastanesine gidecegim. Yeni dogan unitesi falan da var. Maddi olark daha uygun geldi. Buraya baslayip insallah hamilelikte de buraya devam etmek istiyorum canim.
Hayırlısı olsun canm Rabbim hayırlı zamanda en hayırlısını versin sana inşallah üzülme
Yahhhh .kişiye özel beste yapilir .kendime bile yaptim ;atanamadim atanamadimmm ben bir öğretmen olamadim diye,bunalimlardayim.olsun kizimin ogretmeniyim diye teselli ediyorum kendimi.yaaaaaaaaaaaaa sabah yazacaktım koşturmaktan yazmaadım
senin besten ne kadar güzelllllllllllllllllllllllllllllll
ba -yıl -dımmmmmmmmmmmmmmmmmm
Evettt bizimVoltran olusturuyorduk 5 kisibir de boza cigimiz vardi, o hamile kaldi, darisi bizim basimiza artik :)
Evet o doktor kimdir nasıl biridr bende ankaraya taşınıcam iyi bir doktor arıyorm bende :)@kutuphanekedisi sabah sendin sanirim yazan degil mi? Ankara'da istedigim doktora anca sira buldum demistin. Kimdir acaba bu doktor? :)
Canim ilgili guzel bir hastane. Bahsettigim oskar hocaya evlenmeden once muayene olmustum. Ankaranin bur cok semtinden sirf oskar hoca icin gelenler vardi. Ama iste yenidogan unitesi yok malesef. Yani bundan 1 sene once yoktu. Simdi varsa da bilmiyorum. Fiyatlari da gayet mkul aslinda. Normal bir ozel hastaneyle ayni.Eryaman hastanesi genel larak nasil bir yer canım peki ?
Canim hep demiyor muyuz hayirlisi sagliklisi olsun diye.adet oldum DİE hicc üzülme inşallah vaktinde saglikla gelecek o bebisler.
Biz basladik bile canim gecen ayin olamayan acisi var icimizde bari bu ay degerlendirelim dedik.oyle akisina biraktik su gun bugun olsn demeden
Evet o doktor kimdir nasıl biridr bende ankaraya taşınıcam iyi bir doktor arıyorm bende :)
Voltran olusturuyorduk 5 kisibir de boza cigimiz vardi, o hamile kaldi, darisi bizim basimiza artik :)
Yahhhh .kişiye özel beste yapilir .kendime bile yaptim ;atanamadim atanamadimmm ben bir öğretmen olamadim diye,bunalimlardayim.olsun kizimin ogretmeniyim diye teselli ediyorum kendimi.
Evettt bizimboza miz vardi...suan cinsiyet belli olmustur hatta kizi oldgu hissiyatindayim...bozaaa bize ses ver canimmm .dua et bizlereee.
adetin kaç gün gecikti canım yani kanı verdiğinde kaç gün geçmişti canım benim 2 gün geçtiğinde 336 çıkmıştıBugün kan verdim ve 345,22 çıktı . Düşük mü normal mi acaba hiç bilemiyorum
Bebegim 19 haftalikken karnimda öldü. Mecburi kürtaj oldum. Doktor 6 ay korun dedi. Bizde temmuzda hayırlısıyla hamile olmayı planlıyoruz
Valla adetlerim düzensiz idi ilk bebeğimin kalbi durunca sancı ile alındı benden. O alındktan snra bi düzensizlk oldu 28 günde 1 olurken 30 - 32-33-35 gibi düzenszlk oldu :) ne zman yumrtladm onu bile bilmeyerekten yumrtlayabilme ihtimali olan günlerimi değerlendrdik eşimle düşün yani ankaradan sırf ilşki için geldiadetin kaç gün gecikti canım yani kanı verdiğinde kaç gün geçmişti canım benim 2 gün geçtiğinde 336 çıkmıştı
Hmm anladim canim :) Koru'daki Huseyin hocayi oven cok zaten, Aylin hanim da oyle. Diger hastaneleri pek arastirmamistim ama aklımda olsun, tesekkur ederimEvet bendim canim. Aslinda 4 doktor var begendigim.
Ben yarin koru hastanesine gidecegim. Yeni dogan unitesi falan da var. Maddi olark daha uygun geldi. Buraya baslayip insallah hamilelikte de buraya devam etmek istiyorum canim.
Yaa cok sevindim her sey daha da guzel olur umarim :)Selamlar :)
Bugün itibariyle tam 11 haftalık olduk. Bu sabah kontrolüm vardı. Allahım inşallah size de en hayırlı zamanda kısmet etsin öyle istiyorum ki sizin de olsun :)
Benim bebiş biraz yaramazlık yaptı bu hafta :) kendine yer açmaya çalışırken rahimde minik bir kanamaya neden oldu. Salı gününden bu yana yatıp dinleniyorum. Bebek iyi şükür, kanama alanını vücudun emmesini veya atmasını bekleyeceğiz. Henüz cinsiyet belli değil :) eskiden kız olsa diyordum ama şimdi bu hafta bu korkuyu yaşadık ya sağlıklı olsun da cinsiyeti ne olursa olsun diyorum. Bu da bana ders oldu :)
En kısa zamanda sizlerden de güzel haberler alalım inşallah. Bu sayfanın yeri öyle ayrı ki bende. Birlikte heyecan yaptık, birlikte çalıştık, birlikte sevinip üzüldük. İnşallah hep birlikte bebeklerimizi de konuşacağız.
Valla adetlerim düzensiz idi ilk bebeğimin kalbi durunca sancı ile alındı benden. O alındktan snra bi düzensizlk oldu 28 günde 1 olurken 30 - 32-33-35 gibi düzenszlk oldu :) ne zman yumrtladm onu bile bilmeyerekten yumrtlayabilme ihtimali olan günlerimi değerlendrdik eşimle düşün yani ankaradan sırf ilşki için geldiben bu değeri tam son adet gününden bu yana 30. Günde öğrendim. Normal mi çok mu az mı hiiiç bilmiyorum
Evet bendim canim. Aslinda 4 doktor var begendigim.
Valla adetlerim düzensiz idi ilk bebeğimin kalbi durunca sancı ile alındı benden. O alındktan snra bi düzensizlk oldu 28 günde 1 olurken 30 - 32-33-35 gibi düzenszlk oldu :) ne zman yumrtladm onu bile bilmeyerekten yumrtlayabilme ihtimali olan günlerimi değerlendrdik eşimle düşün yani ankaradan sırf ilşki için geldiben bu değeri tam son adet gününden bu yana 30. Günde öğrendim. Normal mi çok mu az mı hiiiç bilmiyorum
Canim benimmm inşallah saglikla kucagina almak nasip olurSelamlar :)
Bugün itibariyle tam 11 haftalık olduk. Bu sabah kontrolüm vardı. Allahım inşallah size de en hayırlı zamanda kısmet etsin öyle istiyorum ki sizin de olsun :)
Benim bebiş biraz yaramazlık yaptı bu hafta :) kendine yer açmaya çalışırken rahimde minik bir kanamaya neden oldu. Salı gününden bu yana yatıp dinleniyorum. Bebek iyi şükür, kanama alanını vücudun emmesini veya atmasını bekleyeceğiz. Henüz cinsiyet belli değil :) eskiden kız olsa diyordum ama şimdi bu hafta bu korkuyu yaşadık ya sağlıklı olsun da cinsiyeti ne olursa olsun diyorum. Bu da bana ders oldu :)
En kısa zamanda sizlerden de güzel haberler alalım inşallah. Bu sayfanın yeri öyle ayrı ki bende. Birlikte heyecan yaptık, birlikte çalıştık, birlikte sevinip üzüldük. İnşallah hep birlikte bebeklerimizi de konuşacağız.
Ah içim içimi yiyor korkudan buna da bişey olcak sanıyorm her an tetikteyim Rabbim korusun inşallah.. Bende 30.güne beklemedim ki bi gün öncesinde evde test yaptm :)gayet iyi tatlım hiç sıkıntı yapma ii sabretmişsin vallabn 30. gne bekleyemiom
Canm biliyorum yarın yine aynı saatte kan vermeye gideceğm. Dua edin bana nolur umarm bi terslik olmaz..cnm testi tekrarlaman gerekiyor 48 saatte 2 kat artması gerekiyormuş ozaman sağlıklı bir bebek diyorlar sen yine kan ver cnm artmıştır inş.
Ah içim içimi yiyor korkudan buna da bişey olcak sanıyorm her an tetikteyim Rabbim korusun inşallah.. Bende 30.güne beklemedim ki bi gün öncesinde evde test yaptm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?