TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Eryaman hastanesi genel larak nasil bir yer canım peki ?

yaaaaaaaaaaaaa sabah yazacaktım koşturmaktan yazmaadım

senin besten ne kadar güzelllllllllllllllllllllllllllllll

ba -yıl -dımmmmmmmmmmmmmmmmmm
Yahhhh .kişiye özel beste yapilir .kendime bile yaptim ;atanamadim atanamadimmm ben bir öğretmen olamadim diye,bunalimlardayim.olsun kizimin ogretmeniyim diye teselli ediyorum kendimi.
Voltran olusturuyorduk 5 kisi bir de boza cigimiz vardi, o hamile kaldi, darisi bizim basimiza artik :)
Evettt bizim boza miz vardi...suan cinsiyet belli olmustur hatta kizi oldgu hissiyatindayim...bozaaa bize ses ver canimmm .dua et bizlereee.

Eryaman hastanesi genel larak nasil bir yer canım peki ?
Canim ilgili guzel bir hastane. Bahsettigim oskar hocaya evlenmeden once muayene olmustum. Ankaranin bur cok semtinden sirf oskar hoca icin gelenler vardi. Ama iste yenidogan unitesi yok malesef. Yani bundan 1 sene once yoktu. Simdi varsa da bilmiyorum. Fiyatlari da gayet mkul aslinda. Normal bir ozel hastaneyle ayni.

Aminn canım inşallah tek tesellimiz bir avuç dua, Allah hepimizin yardımcısı olsun

Evet o doktor kimdir nasıl biridr bende ankaraya taşınıcam iyi bir doktor arıyorm bende :)
yesa

Aslinda 4 doktor var begendigim kızlar.

Medical park - aylin hoca
Guven hastanaesi - ilhami hoca
Eryaman hastanesi - Oskar hoca
Koru hastanesi - huseyin hoca

Bir de Necati Kaya vardı devlet hastanesinde ama şu an ayrıldı ordan diye biliyorum. Nerde bir fikrim yok ama. Çok çok iyi bir doktordu. Ablamın doktoruydu. İlhami hoca da ablamın doktoru bu arada 2.doğumda. Oskar hoca da annemin doktoru :) Hepsi referanslı yani :)

Voltran olusturuyorduk 5 kisi bir de boza cigimiz vardi, o hamile kaldi, darisi bizim basimiza artik :)

Selamlar :)
Bugün itibariyle tam 11 haftalık olduk. Bu sabah kontrolüm vardı. Allahım inşallah size de en hayırlı zamanda kısmet etsin öyle istiyorum ki sizin de olsun :)
Benim bebiş biraz yaramazlık yaptı bu hafta :) kendine yer açmaya çalışırken rahimde minik bir kanamaya neden oldu. Salı gününden bu yana yatıp dinleniyorum. Bebek iyi şükür, kanama alanını vücudun emmesini veya atmasını bekleyeceğiz. Henüz cinsiyet belli değil :) eskiden kız olsa diyordum ama şimdi bu hafta bu korkuyu yaşadık ya sağlıklı olsun da cinsiyeti ne olursa olsun diyorum. Bu da bana ders oldu :)

En kısa zamanda sizlerden de güzel haberler alalım inşallah. Bu sayfanın yeri öyle ayrı ki bende. Birlikte heyecan yaptık, birlikte çalıştık, birlikte sevinip üzüldük. İnşallah hep birlikte bebeklerimizi de konuşacağız.

adetin kaç gün gecikti canım yani kanı verdiğinde kaç gün geçmişti canım benim 2 gün geçtiğinde 336 çıkmıştı
Valla adetlerim düzensiz idi ilk bebeğimin kalbi durunca sancı ile alındı benden. O alındktan snra bi düzensizlk oldu 28 günde 1 olurken 30 - 32-33-35 gibi düzenszlk oldu :) ne zman yumrtladm onu bile bilmeyerekten yumrtlayabilme ihtimali olan günlerimi değerlendrdik eşimle düşün yani ankaradan sırf ilşki için geldi ben bu değeri tam son adet gününden bu yana 30. Günde öğrendim. Normal mi çok mu az mı hiiiç bilmiyorum

Hmm anladim canim :) Koru'daki Huseyin hocayi oven cok zaten, Aylin hanim da oyle. Diger hastaneleri pek arastirmamistim ama aklımda olsun, tesekkur ederim
Yaa cok sevindim her sey daha da guzel olur umarim :)
Insallah saglikla kucagina aldigin haberlerini de aliriz

gayet iyi tatlım hiç sıkıntı yapma ii sabretmişsin vallabn 30. gne bekleyemiom

aa bende medical parka gidiyorum :) saime hanıma gidiyorum yalnız ama aylin hanıma daha iyi diyolar düşünüyorum şimdi hangisine gitsem diye :)

cnm testi tekrarlaman gerekiyor 48 saatte 2 kat artması gerekiyormuş ozaman sağlıklı bir bebek diyorlar sen yine kan ver cnm artmıştır inş.

Canim benimmm inşallah saglikla kucagina almak nasip olur...evet beraber çok şeyler paylastik.ve bu platformda kimse birbirini tanimiyor herkes en saf ve temiz duygularıyla burada.bi yakinmizla bile paylasmadigimiz seyleri burda paylasiyiruz.ondan unutulmuyor kimse...

gayet iyi tatlım hiç sıkıntı yapma ii sabretmişsin vallabn 30. gne bekleyemiom
Ah içim içimi yiyor korkudan buna da bişey olcak sanıyorm her an tetikteyim Rabbim korusun inşallah.. Bende 30.güne beklemedim ki bi gün öncesinde evde test yaptm :)

cnm testi tekrarlaman gerekiyor 48 saatte 2 kat artması gerekiyormuş ozaman sağlıklı bir bebek diyorlar sen yine kan ver cnm artmıştır inş.
Canm biliyorum yarın yine aynı saatte kan vermeye gideceğm. Dua edin bana nolur umarm bi terslik olmaz..

Ah içim içimi yiyor korkudan buna da bişey olcak sanıyorm her an tetikteyim Rabbim korusun inşallah.. Bende 30.güne beklemedim ki bi gün öncesinde evde test yaptm :)

seni en iyi anlayanlardan biriyimdir canım 2 düşük öyküm var bende korkuyorum ama yapacak bişi yok Rabime emanet dicez sana özelde dualar atayımmı düşük olmasın die okunması gereken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…