- 5 Nisan 2016
- 1.196
- 2.334
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.501
Saime hanim da iyidir illa ki canim onunla ilgili bir sey duymadim. Ama aylin hocayi ofisten bir arkadasim baya arastirmisti. Esi o hocaya devam etti ve dogum yapti. Cok memnun kaldilar ama bu isler sans meselesi canim. Hocanin yaklasimindan dolayi insanlar begeniyor. Yoksa dogum sirasinda falan insanin basina ne gelecegini kimse bilemez. İnsan onlar da sonucta :) sen gonlunu ferah tut canim. Alina ne yazildiysa o :)aa bende medical parka gidiyorum :) saime hanıma gidiyorum yalnız ama aylin hanıma daha iyi diyolar düşünüyorum şimdi hangisine gitsem diye :)
Oluur çok memnun olurum :)seni en iyi anlayanlardan biriyimdir canım 2 düşük öyküm var bende korkuyorum ama yapacak bişi yok Rabime emanet dicez sana özelde dualar atayımmı düşük olmasın die okunması gereken
İnşallah canm hayırlı haberlerini bekliyoruz :)Kızlarr 9 11 13 14 16 18 20 değerlendirildi devam ederiz büyük ihtimalle Allah ım hepimizee nasip etsinn isteyen herkese yanında da bana :) çift çizgiyi bu ay görürüm inşallah :)
İnşallah bu güzel günde herkese dua ettimm :))İnşallah canm hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
Rabbim kabul etsin canm Allah razı olsun :)İnşallah bu güzel günde herkese dua ettimm :))
Benim bu aydan umudum yok. Bu yüzden bat yazmadım. Olursa mucize olur. Paylaşırim burdacnm dikkatimi cekti de senn ismin yok listede senn beklenmeyen adet ne zaman
Hey masallahKızlarr 9 11 13 14 16 18 20 değerlendirildi devam ederiz büyük ihtimalle Allah ım hepimizee nasip etsinn isteyen herkese yanında da bana :) çift çizgiyi bu ay görürüm inşallah :)
Hamis arkadaşlardan bir ricam olabir mi?tabiki oncelikle hersey Allahin nasbiyle olur.ama ben soyle yaptimda hamile kaldim yada onceki aylardan farkli olan ne vardida hamile kaldinz paylasabilir misiniz?
Hamis arkadaşlardan bir ricam olabir mi?tabiki oncelikle hersey Allahin nasbiyle olur.ama ben soyle yaptimda hamile kaldim yada onceki aylardan farkli olan ne vardida hamile kaldinz paylasabilir misiniz?
Yumrtlama günlerini iyi değerlendirmek çok önemli , stres olmadan aşkla ilşki yaşamak da önemli :)Hamis arkadaşlardan bir ricam olabir mi?tabiki oncelikle hersey Allahin nasbiyle olur.ama ben soyle yaptimda hamile kaldim yada onceki aylardan farkli olan ne vardida hamile kaldinz paylasabilir misiniz?
Anladim canim teşekkürler cevabin icinYumrtlama günlerini iyi değerlendirmek çok önemli , stres olmadan aşkla ilşki yaşamak da önemli :)
Ben bunlar dışında bişe yapmadm valla öyle özellkle yediğim içtiğim bişey de olmadı . Ama soğan kürünün faydalı olduğunu çok kişiden duydum :)Anladim canim teşekkürler cevabin icin.zaten aşkla olan ilişkiden yanayim.
Saime hanim da iyidir illa ki canim onunla ilgili bir sey duymadim. Ama aylin hocayi ofisten bir arkadasim baya arastirmisti. Esi o hocaya devam etti ve dogum yapti. Cok memnun kaldilar ama bu isler sans meselesi canim. Hocanin yaklasimindan dolayi insanlar begeniyor. Yoksa dogum sirasinda falan insanin basina ne gelecegini kimse bilemez. İnsan onlar da sonucta :) sen gonlunu ferah tut canim. Alina ne yazildiysa o :)
Kızlarr 9 11 13 14 16 18 20 değerlendirildi devam ederiz büyük ihtimalle Allah ım hepimizee nasip etsinn isteyen herkese yanında da bana :) çift çizgiyi bu ay görürüm inşallah :)
kızlar merhaba güzel haberler var mı? buranın bildirimleri gelmiyor artık banatemmuz boş geçince forum otomatikman attı heralde beni burdan
az önce gittigidiyordan ovulasyon testi aldım 30 tane 5 tanede gebelik testi yanında hediyeşimdi ben ne zaman başlıyayım yapmaya adetin kaçıncı günü? ben 33 günde bir oluyorum 28günde bir olanlar 11. günde başlıyorlar benim için erken mi olur 11. gün?
Canımmmm benim bugün sıvı akıntım var şu gibi o zaman bu aksam çok önemli inş kacirmamisimdir canım ilgin ve emegine çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?