TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

aa bende medical parka gidiyorum :) saime hanıma gidiyorum yalnız ama aylin hanıma daha iyi diyolar düşünüyorum şimdi hangisine gitsem diye :)
Saime hanim da iyidir illa ki canim onunla ilgili bir sey duymadim. Ama aylin hocayi ofisten bir arkadasim baya arastirmisti. Esi o hocaya devam etti ve dogum yapti. Cok memnun kaldilar ama bu isler sans meselesi canim. Hocanin yaklasimindan dolayi insanlar begeniyor. Yoksa dogum sirasinda falan insanin basina ne gelecegini kimse bilemez. İnsan onlar da sonucta :) sen gonlunu ferah tut canim. Alina ne yazildiysa o :)

Hamis arkadaşlardan bir ricam olabir mi? tabiki oncelikle hersey Allahin nasbiyle olur.ama ben soyle yaptimda hamile kaldim yada onceki aylardan farkli olan ne vardida hamile kaldinz paylasabilir misiniz?

Hamis arkadaşlardan bir ricam olabir mi? tabiki oncelikle hersey Allahin nasbiyle olur.ama ben soyle yaptimda hamile kaldim yada onceki aylardan farkli olan ne vardida hamile kaldinz paylasabilir misiniz?
Yumrtlama günlerini iyi değerlendirmek çok önemli , stres olmadan aşkla ilşki yaşamak da önemli :)

ablamla komşumda ona gidiyolar.ben saime hanımdan da memnunum ama ona mı gitsem acaba diyorum işte.haklısın şans işi aslında :)

Kızlarr 9 11 13 14 16 18 20 değerlendirildi devam ederiz büyük ihtimalle Allah ım hepimizee nasip etsinn isteyen herkese yanında da bana :) çift çizgiyi bu ay görürüm inşallah :)

hadi bakalım inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım :)

ben 2 aydır korunmuyodum. 3. ayda yumurtlama takibi yaptım adetten 14 gün öncesi diye söylüyolar genelde.yumurtlama testi falan kullanmadım.perşembe gününe denk geliyodu.bizde o hafta pazartesi tatile çıktık e malum tatilde sürekli boşuz baş başa bol bol vakit geçirince hergün birlikte olduk.aslında 2 günde bi daha sağlıklıymış ama tatilde olunca böyle oldu çocuk düşüncediyle değildi.bu arada tatilimizde yarım kaldı çarşamba gecesi geri dönmek zorunda kaldık cenaze vardı eşimin bi akrabasının.geldikten sonrada devam ettiik sık sık ilişkiye.yani o hafta hemen hemen hergünü değerlendirdik.daha önce hesaplamadığımdan yumurtlama gününde sık ilişkiye girip girmediğimi hatırlamıyorum o yüxden buna bağlıyorum ben :)

kızlar merhaba güzel haberler var mı? buranın bildirimleri gelmiyor artık bana temmuz boş geçince forum otomatikman attı heralde beni burdan
az önce gittigidiyordan ovulasyon testi aldım 30 tane 5 tanede gebelik testi yanında hediye şimdi ben ne zaman başlıyayım yapmaya adetin kaçıncı günü? ben 33 günde bir oluyorum 28günde bir olanlar 11. günde başlıyorlar benim için erken mi olur 11. gün?

testin bolmuş madem bence 11.gün başla

Canımmmm benim bugün sıvı akıntım var şu gibi o zaman bu aksam çok önemli inş kacirmamisimdir canım ilgin ve emegine çok teşekkür ederim

Neeeeeeeeeeeee şu gibi akinti miiiiiiii Canımmmmm

Bu benim en sevdigim akinti :)

Bu aksam ve yarin aksam mutlaka degerlendirin

Hadi hayırlısıyla tutsun Allahım lütfen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…