- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.521
kızlar merhaba güzel haberler var mı? buranın bildirimleri gelmiyor artık banatemmuz boş geçince forum otomatikman attı heralde beni burdan
az önce gittigidiyordan ovulasyon testi aldım 30 tane 5 tanede gebelik testi yanında hediyeşimdi ben ne zaman başlıyayım yapmaya adetin kaçıncı günü? ben 33 günde bir oluyorum 28günde bir olanlar 11. günde başlıyorlar benim için erken mi olur 11. gün?
canım o yumurta akı kıvamı anlayamıyorum ben bu konularda çok yeni olduğum için.birde benim iç çamaşırıma bulaşmıyor akıntım anca enfeksiyon olucam öyle yoksa tuvalette silinirken görürüm hep akıntımı o da tuvalet kağıdına bakarsamAyyy 11 çok erken
Ben 30 günde oluyorum bıraktım 11. Gün yapmayı 13. Gün yapıyorum
ya da yumurta aki gelirse erken o zaman yapıyorum
Sen 13. Gün bi yap bakalım.morordek kadar açık renk olursa bi gün atlar sonraki gün yaparsın ama dedigim gibi yumurta aki kıvamı varsa gün önemli değil mutlaka yap :)
Aaa ben yarin yapmayayım mı yani test?Ayyy 11 çok erken
Ben 30 günde oluyorum bıraktım 11. Gün yapmayı 13. Gün yapıyorum
ya da yumurta aki gelirse erken o zaman yapıyorum
Sen 13. Gün bi yap bakalım.morordek kadar açık renk olursa bi gün atlar sonraki gün yaparsın ama dedigim gibi yumurta aki kıvamı varsa gün önemli değil mutlaka yap :)
Aaa ben yarin yapmayayım mı yani test?
Oysa ki cok egleniyordum
Aaa ben yarin yapmayayım mı yani test?
Oysa ki cok egleniyordum
canım o yumurta akı kıvamı anlayamıyorum ben bu konularda çok yeni olduğum için.birde benim iç çamaşırıma bulaşmıyor akıntım anca enfeksiyon olucam öyle yoksa tuvalette silinirken görürüm hep akıntımı o da tuvalet kağıdına bakarsam17sinde 13. gün oluyor o zaman başlıyayım bakalım saolasın canım
aa sizlerde de mi öyle oluyor ben iç çamaşırına bulaşıyor sanıyordumCanım o aralar tuvalet kağıdına bakmak gerekiyor :) diğer türlü zor zaten:)
Ben de internetten aldim, ucuza geldi. 30'lu benimki de. Bol keseden harcarim dedimbende çift çizgi görerek sevinirim diye aldım valla ne yalan söyleyeyim ucuzdu da
Yaaa ilahi yesacim cok guldumAyy yap ya Seninki leri çok beğeniyorum benn elinin lezzeti derler ya :)
Anladimm canim boşa geçmemiş kacari yoktu yani illaki olacakti,illaki sprem o yumurtaya kavusacakti.hadi bakalım inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım :)
ben 2 aydır korunmuyodum. 3. ayda yumurtlama takibi yaptım adetten 14 gün öncesi diye söylüyolar genelde.yumurtlama testi falan kullanmadım.perşembe gününe denk geliyodu.bizde o hafta pazartesi tatile çıktık e malum tatilde sürekli boşuz baş başa bol bol vakit geçirince hergün birlikte olduk.aslında 2 günde bi daha sağlıklıymış ama tatilde olunca böyle oldu çocuk düşüncediyle değildi.bu arada tatilimizde yarım kaldı çarşamba gecesi geri dönmek zorunda kaldık cenaze vardı eşimin bi akrabasının.geldikten sonrada devam ettiik sık sık ilişkiye.yani o hafta hemen hemen hergünü değerlendirdik.daha önce hesaplamadığımdan yumurtlama gününde sık ilişkiye girip girmediğimi hatırlamıyorum o yüxden buna bağlıyorum ben :)
Anladimm canim boşa geçmemiş kacari yoktu yani illaki olacakti,illaki sprem o yumurtaya kavusacakti....tatil modu herkese yariyor genelde tatilde hamile kalan cok .kafa rahat olunca Allahin izniyle oluyor..darisi bizlere insallah
morordek canımm çizgini gördüm çook hoşuma gitti. bende ömrümce o çift çizgiyi hiç görmediğim için inan bende bu ayda olmazsa ovu testi alıp kendimi onunla avutacağım.
Emineeemm bestene ba-yıl-dımmmmm. işteyim bir de valla diyorlardır bu kız neye gülüyor diye.
yesa canım dün 9. günümdü ama akıntı başladı ve tabiki bende dün geceyi değerlendirdim ve 10. ve 11. günü de değerlendireceğim sonra bir gün arayla çalışmalara devammm.
hepinizi seviyorumm ayy işte keyfim yerine geldi ayolll
Yemin ederim bugün yolda giderken eşimin sperm testi yaptıracagi zamanı düşündüm ve burada paylaştığımi ve seni etikwtledigimi... canim bi yorum yapar misin dediğimi. O an gözlerimin önüne geldi resmen çok tuhaf ya :)
Bu arada degerlendir degerlendir :)
canım yaeğer yaptırırsa mutlaka bana yaz çünkü ben ürolog olma yolunda ilerliyorum yakında renkli doppler yorumlamaya başlayacağım diye korkuyorum yardımcı olurum yani.
Sağolsun kuzucuk annesine laf söz dertmeden tutunmuş annecigine..şaka maka bir yana canim,iyiki tutunmuş.inşallah saglikla ilerleyen bir gebeliğin olur.o miss kokusunu içine çekmek nasip olur.alemsin :) çevre baskısı çoktu iyiki de oldu Allah yüzüme güldü.eşimin amcasının gelini ilk günden hamile kaldı benden 2 ay önce evlenmişti.herkese benim hamile olduğumu söylemiş durup dururken.üstelik hiç samimi olmam kendisiyle neresinden uydurdu bilemiyorum.insanlar sürekli hayırlı olsun cinsiyeti belli oldu mu falan diye soruyodu.bi süre sonra tüh olmuyomuş demeye başlıycaklardı.tabi nispet yapanlarda olcaktı yani baya bi canım sıkılcaktı.Allah inşallah sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder size de nasip etsin hayırlısıyl :)
Ne mutlu bana birilerinin yuzune gulucuk kondurduysammorordek canımm çizgini gördüm çook hoşuma gitti. bende ömrümce o çift çizgiyi hiç görmediğim için inan bende bu ayda olmazsa ovu testi alıp kendimi onunla avutacağım.
Emineeemm bestene ba-yıl-dımmmmm. işteyim bir de valla diyorlardır bu kız neye gülüyor diye.
yesa canım dün 9. günümdü ama akıntı başladı ve tabiki bende dün geceyi değerlendirdim ve 10. ve 11. günü de değerlendireceğim sonra bir gün arayla çalışmalara devammm.
hepinizi seviyorumm ayy işte keyfim yerine geldi ayolll
İnsülin direnci olayı ne oldu canım? Cıkmamıstır umarım bir sey.Yaptırcak canım ben tekrar tekrar gittim bir şey yok
Pko şüphesi vardı o da yok
Her şey normal
Sıra eşinde dedi doktor
Kondurdun tabi kiiiNe mutlu bana birilerinin yuzune gulucuk kondurduysam
Yaptırcak canım ben tekrar tekrar gittim bir şey yok
Pko şüphesi vardı o da yok
Her şey normal
Sıra eşinde dedi doktor
Kondurdun tabi kiii
Allah da senin yüzüne gülücükler kondursun güzel haberlerle
Emineeemm güldürdün güldürdün. ben istiyorum ki hepimizin yüzü hayırlı evlatlarla tez zamanda gülsün inşallah. hepimiz bunu hakediyoruz. Mevlam hepimizin muradını versin. AMİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?