- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
- 248
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.541
Sağolsun kuzucuk annesine laf söz dertmeden tutunmuş annecigine..şaka maka bir yana canim,iyiki tutunmuş.inşallah saglikla ilerleyen bir gebeliğin olur.o miss kokusunu içine çekmek nasip olur.
Ne mutlu bana birilerinin yuzune gulucuk kondurduysam
İnsallah canımmmm benimmmm hep beraber burda bulantilarimizi tekmeleri konuşmayı nasip etsin allahim hepimizeNeeeeeeeeeeeee şu gibi akinti miiiiiiii Canımmmmm
Bu benim en sevdigim akinti :)
Bu aksam ve yarin aksam mutlaka degerlendirin
Hadi hayırlısıyla tutsun Allahım lütfen :)
İnsallah canımmmm benimmmm hep beraber burda bulantilarimizi tekmeleri konuşmayı nasip etsin allahim hepimizeyesa seni bu forumun kadın doğum uzmanı ilan etsek mi acaba herseyde yetiş yesa diyoruz cansin
İnsülin direnci olayı ne oldu canım? Cıkmamıstır umarım bir sey.
Ya bi de sen 1 yılı gecti dedigin icin mi bu kadar detaylı baktırabildin? Bu ay olmazsa ben de öyle diyip mi gitsem acaba :)
Canlarım ya bişey sorcam ben bugün adet oldum da 14 ü die hesapladığım için 16 sına hormon testi için sıra almıştım 3.gün yapılıyomuş ya 3. Günüm pazar oluyo salı günü gitsem sorun olur mu ki sizce
Iyiymis ya baya ilgilenmis doktor :)Yok canım insulun direnci görünmüyor diye hem dahiliye doktorundan hem de kadın Doğumcudan açıklama aldim
Kadın doğum yönlendirdi 1 yıldır bebeğimiz olmuyor insulun direnci icin dedi ama diğer değerleri de bilmiyorum onlara bakılsa dedim mantikli kadınsin vesselâm dedi:) vitamin d bakmayacakti ne çıkarsa çıksın folik asit zaten şart dedi ben de düşük çıkarsa o yüzden bebem olmuyorsa dedim yok vitamin eksiklogi fertilite sebebi değildir ama yine de bakalım dedi :)
5. Gün gitmiş oluyorsun canım sanki geç geldi bana biraz
Ama bilemedim ki canımbi hafta önceden sıra alınıyo malesef çok dolu napıym ki şimdi başka bişeye baksa gitmişken boşa gitmesin :)
Iyiymis ya baya ilgilenmis doktor :)
Neyse insallah artik hamile kaliriz da nedenmis neymiş diye arastirmak zorunda kalmayiz :)
Yaaa hadi insallah guzel haber getirirsin :)Aynen canım. İnşallah
Ben yarın erken gebelik testi alacağım aslında bu sefer Biraz mecburiyetten. Tatile gidecegiz ona göre davranıyim :)
Sen yine de git baktır canım hormonlara alttan muayene de yapar açıklama da yapar almışsin randevu boşa gitmesin :)
Neeeee test miiii?? İnşallah canimmm insallahhh çift çizgili fotolar atarsin ,silik cizgiyede raziyim.....ama tabiki önce hayirlisi sagliklisi nasip olsunAynen canım. İnşallah
Ben yarın erken gebelik testi alacağım aslında bu sefer Biraz mecburiyetten. Tatile gidecegiz ona göre davranıyim :)
Canim erken gebelik testi alacagina git ozel hastaneye direk kan testi yaptir bence :) cumartesi yarim gun aciklar zaten 1 saate de sonuc cikiyo burda(balikesir ) 45 lira kan testi erken gebelik 25 lira en azindan kandan daha emin olursunAynen canım. İnşallah
hadi bakalım inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım :)
Canım benim Rabbim senin gönlüne göre vermiş inşallah bana da verirbenimde teyzem doktora git olmmuyor mu diyor kendi kızı evlenir evlenmez yaptı benden sonra evlendi şimdi bebeği var doğum yaptı bile herkes sende yap diyor bende şuan istemiyoruz diyor ve geçiştiriyorum umarım bebişim çok fazla bekletmez zaten haziran a kadar korunduk sonra da ilk defa bu ay böyle güzel değerlendirebildik
Aynen öyle kuzum Rabbim sağlıkla versin inşallahhinşallah canım stres yapma oluruna bırak.seninde olmak zorunda sanki onun oldu diye.kafana takma veren de vermeyende Allah sen elinden geleni yap gerisini ona bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?