TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Canim erken gebelik testi alacagina git ozel hastaneye direk kan testi yaptir bence :) cumartesi yarim gun aciklar zaten 1 saate de sonuc cikiyo burda(balikesir ) 45 lira kan testi erken gebelik 25 lira en azindan kandan daha emin olursun

Canım arabayi almadım sabah esim çalışıyor bugün onu ise bırakıp arabayi alıp sonra tekrar işten almam gerekirdi

En yakın hastane en az 30 dk yürüyüş

Eşimle de gitmek istemiyorum hüsran oluyor sonra

Canm bnde o 6 gün önce diyenle test yaptm ama adete 3 gün kala yaptm da çıktı . Sen çok erken yapmş oluyorsun en azında son 6 gün kala yap :)

Tatile pazartesi cikmayacaksaniz bekle istersen biraz canim ama pazartesi cikacaksaniz yarin bi dene normal testlerde de adet gectikten bir hafta sonra dogru sonuc verir yaziyo ama bir hafta once ogrenenler var sonucta :)

Canm bnde o 6 gün önce diyenle test yaptm ama adete 3 gün kala yaptm da çıktı . Sen çok erken yapmş oluyorsun en azında son 6 gün kala yap :)

Canım. Ben bu ay adet günümü bekleyecektim ama tatil çıkti şimdi

En azından bileyim de tatilde ona göre davranıyim. Diye dedim

Adet 3.gün kala nasıl çıktı peki silik mi koyu mu bayaaa

Son düzenleme:
Tatile pazartesi cikmayacaksaniz bekle istersen biraz canim ama pazartesi cikacaksaniz yarin bi dene normal testlerde de adet gectikten bir hafta sonra dogru sonuc verir yaziyo ama bir hafta once ogrenenler var sonucta :)

Yarın çıkacağız canım ama 1 gun bi yerde kalıp pazartesi otele giriş aslında pazartesi sabah da başka birinin evinde gizli saklı yapmak da mantikli :) ilk idrar ile çünkü kahvaltı yapıp çıkarız :)

Canım. Ben bu ay adet günümü bekleyecektim ama tatil çıkti şimdi

En azından bileyim de tatilde ona göre davranıyim. Diye dedim

Adet 3.gün kala nasıl çıktı peki silik mi koyu mu bayaaa
Baya koyu çıktı hamdolsun sonraki gün de kan vermeye gitmiştim değeriö 345 çıkmıştı iki gün geçti şuan tekrar verdm sonucu bekliyorm . Yanlz benm adetlerm düzensizdi. Testi yaptığm son adeti 1. Gün sayarsak 29.gündü . Senin son adetten bu yana bugün kaçıncı günün ? Adetlerin düzenli midir

Güzel mi sonuç canm hiç anlamıyorm ki bu sonuçlardan . Netten ne okusam onu kafama koyuyorm moralm bozuluyor
dış gebelik olsa karın ağrın olur kıvranırsın duramazsın ve değerin düzensiz düşer yükselir Allah korusun yorma öyle şeylere doktora gösterdin mi değerini bence güzel artış olmuş

dış gebelik olsa karın ağrın olur kıvranırsın duramazsın ve değerin düzensiz düşer yükselir Allah korusun yorma öyle şeylere doktora gösterdin mi değerini bence güzel artış olmuş
Doktora göstermedim erkenden gitmek istemiyorm çnkü bnm doktr çok pahalı . Kese flan da göremicem daha çok erken boşuna para vermiyim dedim . 7. Haftada gitsem nolur ki . Ağrım olmadığı sürece gitmiyim dimi

Doktora göstermedim erkenden gitmek istemiyorm çnkü bnm doktr çok pahalı . Kese flan da göremicem daha çok erken boşuna para vermiyim dedim . 7. Haftada gitsem nolur ki . Ağrım olmadığı sürece gitmiyim dimi
sağlık ocağında mı yaptırdın testi eğer orda yaptırdıysan oraya git göster ilk önce için rahat etsin sonra 2 hafta bekle 7. haftanda keseyide görürsün kalp atışını da duyarsın inşallah

Son adet tarihim 21 temmuz

Bugün 13 ağustos

Adetin ilk gününden sayınca 24. Gün

Adetim düzenlidir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…