- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.561
Canim erken gebelik testi alacagina git ozel hastaneye direk kan testi yaptir bence :) cumartesi yarim gun aciklar zaten 1 saate de sonuc cikiyo burda(balikesir ) 45 lira kan testi erken gebelik 25 lira en azindan kandan daha emin olursun
Canm bnde o 6 gün önce diyenle test yaptm ama adete 3 gün kala yaptm da çıktı . Sen çok erken yapmş oluyorsun en azında son 6 gün kala yap :)Kızlar yakındaki eczaneden gecen aylarda aldığım erken gebelik teŞti şüpheli ilişkiden 7 gün sonra çıkar diyordu
Bu başka bir eczaneden beklenen adet tarihinden 6 gün önce diyor ya
Bugün 8 var
Yarın ilk idrar ile yapayım bari 7 kalıyor
Tatile pazartesi cikmayacaksaniz bekle istersen biraz canim ama pazartesi cikacaksaniz yarin bi dene normal testlerde de adet gectikten bir hafta sonra dogru sonuc verir yaziyo ama bir hafta once ogrenenler var sonucta :)Kızlar yakındaki eczaneden gecen aylarda aldığım erken gebelik teŞti şüpheli ilişkiden 7 gün sonra çıkar diyordu
Bu başka bir eczaneden beklenen adet tarihinden 6 gün önce diyor ya
Bugün 8 var
Yarın ilk idrar ile yapayım bari 7 kalıyor
Canm bnde o 6 gün önce diyenle test yaptm ama adete 3 gün kala yaptm da çıktı . Sen çok erken yapmş oluyorsun en azında son 6 gün kala yap :)
Tatile pazartesi cikmayacaksaniz bekle istersen biraz canim ama pazartesi cikacaksaniz yarin bi dene normal testlerde de adet gectikten bir hafta sonra dogru sonuc verir yaziyo ama bir hafta once ogrenenler var sonucta :)
Baya koyu çıktı hamdolsun sonraki gün de kan vermeye gitmiştim değeriö 345 çıkmıştı iki gün geçti şuan tekrar verdm sonucu bekliyorm . Yanlz benm adetlerm düzensizdi. Testi yaptığm son adeti 1. Gün sayarsak 29.gündü . Senin son adetten bu yana bugün kaçıncı günün ? Adetlerin düzenli midirCanım. Ben bu ay adet günümü bekleyecektim ama tatil çıkti şimdi
En azından bileyim de tatilde ona göre davranıyim. Diye dedim
Adet 3.gün kala nasıl çıktı peki silik mi koyu mu bayaaa
dış gebelikle ne alakası var kızacam haİki gün önce değerim 345,22 idi bugün aynı saatte baktrdm 1106.37 çıktı . Çok fazla mı arttı dış gebelk ihtimali çok mu of ya
Güzel mi sonuç canm hiç anlamıyorm ki bu sonuçlardan . Netten ne okusam onu kafama koyuyorm moralm bozuluyordış gebelikle ne alakası var kızacam hamaşallah de ne güzel artmış işte
dış gebelik olsa karın ağrın olur kıvranırsın duramazsın ve değerin düzensiz düşer yükselir Allah korusun yorma öyle şeylere doktora gösterdin mi değerini bence güzel artış olmuşGüzel mi sonuç canm hiç anlamıyorm ki bu sonuçlardan . Netten ne okusam onu kafama koyuyorm moralm bozuluyor
Doktora göstermedim erkenden gitmek istemiyorm çnkü bnm doktr çok pahalı . Kese flan da göremicem daha çok erken boşuna para vermiyim dedim . 7. Haftada gitsem nolur ki . Ağrım olmadığı sürece gitmiyim dimidış gebelik olsa karın ağrın olur kıvranırsın duramazsın ve değerin düzensiz düşer yükselir Allah korusun yorma öyle şeylere doktora gösterdin mi değerini bence güzel artış olmuş
sağlık ocağında mı yaptırdın testi eğer orda yaptırdıysan oraya git göster ilk önce için rahat etsin sonra 2 hafta bekle 7. haftanda keseyide görürsün kalp atışını da duyarsın inşallahDoktora göstermedim erkenden gitmek istemiyorm çnkü bnm doktr çok pahalı . Kese flan da göremicem daha çok erken boşuna para vermiyim dedim . 7. Haftada gitsem nolur ki . Ağrım olmadığı sürece gitmiyim dimi
Baya koyu çıktı hamdolsun sonraki gün de kan vermeye gitmiştim değeriö 345 çıkmıştı iki gün geçti şuan tekrar verdm sonucu bekliyorm . Yanlz benm adetlerm düzensizdi. Testi yaptığm son adeti 1. Gün sayarsak 29.gündü . Senin son adetten bu yana bugün kaçıncı günün ? Adetlerin düzenli midir
İki gün önce değerim 345,22 idi bugün aynı saatte baktrdm 1106.37 çıktı . Çok fazla mı arttı dış gebelk ihtimali çok mu of ya
O zaman bugünü degerlendirmeye gerek yok galiba. Yarin ve ondan sonraki gun daha mi iyi olur sanki?Oooo pek güzel
Bugün 12. Gün
14 aksami koyu bulur sanki
O zaman bugünü degerlendirmeye gerek yok galiba. Yarin ve ondan sonraki gun daha mi iyi olur sanki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?