TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

sağlık ocağında mı yaptırdın testi eğer orda yaptırdıysan oraya git göster ilk önce için rahat etsin sonra 2 hafta bekle 7. haftanda keseyide görürsün kalp atışını da duyarsın inşallah
Yok canm özel poliknlkte yaptrdm değerin güzel olduğunu söylediler ama gene de tedirginm biraz heycan braz korku. İlk bebeğimi kaybedince böyle oldum. İnşallah canm inşallahh

Kizlar doktora gittim. Huseyin hoca gercekten cok iyi bir doktormus. Cok guleryuzluydu.

Her sey yolunda bir sknti yok dedi. 7.denemede herhangi bir tedaviye baslamak icin erken dedi. Her doktor gibi 1 seneden sonra tedavi dusunulur dedi. Esim yurtdisnina cikmadan hayirlisiyla cocuk istiyoruz ondan acele ettik dedik. Bu arada esim ekimde degil ocakta gidecek buyuk ihtimalle. Denemeler icin onumuzde biraz daha vakit var :) Neyse, o zaman klomen baslayabilirz dedi sonraki adetin 5.gunu. zaman sıkntiniz varmis madem dedi. Kendimiz yumurtayi olgunlastirip catlatma ignesiyle catlatiriz. Takip icin kesinlik olur dedi. Ama bu sefer sende bir sknti olmadigi icin bir kac yumurta gelisceginden cogul gebelim olabilir dedi :) o yuzden ben de esim gidecegi ay olmazsa bunu denemeye karar verdim.

Bu arada ilk ay denemede noraml saglikli ciftlerde gebelik orani %10, sonraki ayda %15 falan diye ihtimal artarak devam ediyomus. Yani bizim su an 7.deneme ise %55 falan sans var :) allah bilir tabi. Folik asit de kullanmayacagim kizlar. Hic gerek yok dedi doktorum.

Oyle yani kizlar. Bekliyoruz bakalim.. dertlesmek istedim ama biraz uzun oldu galiba :)

Opuyorum sizleri...

bana da öyle gibi geldi ama tam bilemediğimden yazmadım

Ben de çok emin olamadım çünkü

Adet günü

1382 çıktı bir arkadaşın kesin ikiz dedim olmadı

Kesin erkek dedim o da olmadı :)

Ama ikiz de hcg yüksek. Olması değil de 3 katına çıkması baz aliniyirmus:)

Hüseyin bey hüseyin pehlivan sincan koru hüseyin bey mi :)

Aynen canım. Bugün salla

Yarın test yap ama muhtemelen koyulasir ve değerlendirme gerekir :)
Ay iyi super
Bu ovulasyon testi iyiymis ya, en azindan ne zaman yapman gerektiğini biliyosun :) gerci testler de beni yaniltmadi 14. gun civari yumurtluyormusum gibi gözüküyor ama niyeyse icim daha bi rahatladi :)
Vaay bilgiler de iyi oldu :)
Iste benim anlamadigim nokta yumurta zaten gelisiyorsa bile niye klomen veriyorlar tedavi bu demek ki tıp alanina saygimiz sonsuz ama mantıklı gelmiyor bana :)

Bence acele ettikleri esim gideçek dedileri i icin böyle bir yol.seçmiş doktor

Yoksa klomensiz yumurta takip yapsa şu an şu kadar mm oldu şu gun deneyin dese daha iyi :)

:) Canim şoyle ki; yumurtayi takip etmek amac. Yani yumurtayi kendi elleriyle catlatiyo sana da saatine kadar iliskiye girmen gereken zamani veriyor. Her ay illa ayni gun yumurtlamiyorsun cunku. Hani sureci hizlandirmis oluyorsun. Tabi bir skntin yoksa. Ama yumrtanin olgunlasmasinda catlamsinda sknti varsa zaten bunu uygulaman gerekiyor. Hayir o degil, senin icin 1 degil bir kac yumurta buyuyup olgunlasacagindan cogul gebelik olabilir dedi :) mesela 3uz bile olabilir dedi :) hayrilisi ya bakalim.

Yoksa klomensiz yumurta takip yapsa şu an şu kadar mm oldu şu gun deneyin dese daha iyi :)
Aynen canim ondan dedi :) bir de muayene etti her sey yolunda dedi ama su an sadece tupleri goremiyorum dedi ultrasonla. Onun icin de rahim filmi gerek ama su asamada cok onermiyoruz dedi.

Ya sana kadin dogum uzmanligi versinler yesa cidden
Evet mantigi anladim da iste sen saglikli yumurtluyorsan ekstradan yumurta gelistirip cogul gebelik ihtimali artacak :) ayyy ikiz de guzel olur aslinda hadi bakalim hayirlisi :)

Ya sana kadin dogum uzmanligi versinler yesa cidden

Evet mantigi anladim da iste sen saglikli yumurtluyorsan ekstradan yumurta gelistirip cogul gebelik ihtimali artacak :) ayyy ikiz de guzel olur aslinda hadi bakalim hayirlisi :)
Ya ucuz olursa ya yok zaten o da sicak bakmadi da biz hani bu ay olirsa iyi olur dedik ondan hizlandirmak icin dedi. Akisa birakacagiz yaa bizim yapcak baska biseyimiz kalmadi cunku. 3 doktora gittim toplamda. 3u de ayni seyi dedi. Sknti yokmus. Allah bilir artik napalim...

Üçüz riskli biraz, evet
Eşin baktirdi mi peki hic degerlerine?

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. folik asiti 7 aydır kullandığın için gerek yok dedi heralde yoksa hiç kullanmamış birine gerek yok demez dimi bebekte gelişim anormalisi olmaması için veriyor bütün doktorlar ya şu yumurta takibini bende istiyorum herşey hazır ne güzel doktor hah bugün ilişki olsun dediğinde oluyor ne güzel

kızlar benim ovu testlerimde geldi koca bir paket nereye koycam bilmiyorum valla eşimden habersiz aldım şirkette mi bıraksam acaba zaten saat 11de yapcam birde akşam 8den önce ya da günde 1 kere yeter mi

Ilk gunler gunde 1 bile yeter bence. Koyulasmaya basladiginda gunde 2 kez yapabilirsin. Sahsen ben bu ay oyle yapiyorum :)

Üçüz riskli biraz, evet
EveEveve
Üçüz riskli biraz, evet
Evet evet, o ilk ay olmayinca hemen gitti. :) Kafamiz rahat olsun diye. Onda da bir sknti yok cok sukur. Hatta sonuclarini huseyin hocaya da gosterdi. Tekrr bir test istemedi ondan tekrar bir sknti olmayinca. Allah zamanini ayarlamis demek ki, bizlik bir sey kalmadi artik, hayirlisi :)

Anladim canim zamanini bekliyor demek ki :)

Sagol ya insallah hepimiz icin hayirlisi olur :) Canim yok sadece bir ay kullandim ben. O da iMom diye bir vitamin. Sadece folik asit kullanabilirsin ama cok da gerekmiyor dedi canim.

Sen deyince ben de internetten aldim hemen simdi ovu testi kendimiz takip edelim madem yumurtayi pazartesi gelir isyerime artik, 12.gun oluyor gecikmis olmam herhalde. Reglim 30-31 gun dongude cunku. İlk defa yapcam, saati var mi bunun acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…