TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Günde 1 yeterli ama bazen 2 yapman da gerekebiliyor canım:)

12. Gün süper canım

İlk idrar ile yapma 11.00 ile 13.00 ideal öncesinde çok su içme sıvı alma

morordek 11. Günden koyu çıkmis canım ona 14. Gün demiştik sana 13 aksami olabilir sanki hadi hayırlısı bakalim:)
Diyorum ki aksam tekrar deneyeyim eger tam koyu olmazsa yarin ve yarindan sonra kesin olsun. Bu aksam koyuysa bugun yarin olsun ne dersin? Cunku hic kestiremiyorum ne olur ne biter. Dedigin gibi 11 e gore cok koyu geldi bana. morordek

Diyorum ki aksam tekrar deneyeyim eger tam koyu olmazsa yarin ve yarindan sonra kesin olsun. Bu aksam koyuysa bugun yarin olsun ne dersin? Cunku hic kestiremiyorum ne olur ne biter. Dedigin gibi 11 e gore cok koyu geldi bana. morordek

Yumurta aki kıvamında akinti var mı canım

Çok Afedersin tuvalette tuvalet kağıdına gelmesi yeterli

Aksam 19 20 gibi tekrar yap bi bakalim

Ya benim de aksam yapasim gelmedi degil ama akıntı yok henuz. Bilmiyorum nasil olsa cok test var diyerek aksam da yaparim belki ama normalde benim icin de 12. gun baya erken :)

saatleri var canım sabah 11den sonra akşam 8den önce birde sıvı tüketmemek lazımmış heralde inşallah yararlı olur bu da

Ya benim de aksam yapasim gelmedi degil ama akıntı yok henuz. Bilmiyorum nasil olsa cok test var diyerek aksam da yaparim belki ama normalde benim icin de 12. gun baya erken :)
Yapalim kiz test varken :)) Esim testi gordu oooo kılıcını çekmişsin seen,hazırsın iyisin iyisin vallaha diyo yapalim bakalim en azindan kacirmayiz bu ay sonrasi hayirlisi zaten. Benim akintim var ama tam o yumurta akini yakalayamadim daha.

Ben bi de ilk kez bu ay yapiyorum ya cok eğleniyorum yaparken

Ben bi de ilk kez bu ay yapiyorum ya cok eğleniyorum yaparken
Vallaha kuzum ben yesaya gostererek yaptigim ay hamile olmustum biliyosundur :) tam koyu oldugu aksam ve ertesi gun siliklestiginde olmustu iliski. O yuzden takip edeliiim bakalim ne olcak.
Hakikaten egleniyoda insan bakalim ne cikcak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…