- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.601
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. folik asiti 7 aydır kullandığın için gerek yok dedi heralde yoksa hiç kullanmamış birine gerek yok demez dimi bebekte gelişim anormalisi olmaması için veriyor bütün doktorlarya şu yumurta takibini bende istiyorum herşey hazır ne güzel doktor hah bugün ilişki olsun dediğinde oluyor ne güzel
kızlar benim ovu testlerimde geldi koca bir paket nereye koycam bilmiyorum valla eşimden habersiz aldım şirkette mi bıraksam acabazaten saat 11de yapcam birde akşam 8den önce ya da günde 1 kere yeter mi
Sagol ya insallah hepimiz icin hayirlisi olur :) Canim yok sadece bir ay kullandim ben. O da iMom diye bir vitamin. Sadece folik asit kullanabilirsin ama cok da gerekmiyor dedi canim.
Sen deyince ben de internetten aldim hemen simdi ovu testikendimiz takip edelim madem yumurtayi pazartesi gelir isyerime artik, 12.gun oluyor gecikmis olmam herhalde. Reglim 30-31 gun dongude cunku. İlk defa yapcam, saati var mi bunun acaba?
Aa oyle mi anladim sagol canim ya :) 20 tane aldim. Yeter herhalde.12. Gün süper canım
İlk idrar ile yapma 11.00 ile 13.00 ideal öncesinde çok su içme sıvı alma
Aa oyle mi anladim sagol canim ya :) 20 tane aldim. Yeter herhalde.
HahahhaYeter canım 12 13 14 yapsan 14. Gün 2 tane yapsan aylık 4
5 ay seni götürür:)
Hahahha5 aya kalmayiz insallah :)
Rahat ol.hemen dış gebelik düşünmeİki gün önce değerim 345,22 idi bugün aynı saatte baktrdm 1106.37 çıktı . Çok fazla mı arttı dış gebelk ihtimali çok mu of ya
Benim de hemen hemen bu koyuluktaydi bugun, 2 gune catlar dedi uzmanimiz yesaKizlar herkese selamlar. Kurtaj sonrasi yumurtlamayi kestiremedigim icin 11.gun denedim sanirim 1-2 gune yumurtlama olur gibi.
Bak bakalim fistik :)yesa
Diyorum ki aksam tekrar deneyeyim eger tam koyu olmazsa yarin ve yarindan sonra kesin olsun. Bu aksam koyuysa bugun yarin olsun ne dersin? Cunku hic kestiremiyorum ne olur ne biter. Dedigin gibi 11 e gore cok koyu geldi bana.morordek 11. Günden koyu çıkmis canım ona 14. Gün demiştik sana 13 aksami olabilir sanki hadi hayırlısı bakalim:)
Diyorum ki aksam tekrar deneyeyim eger tam koyu olmazsa yarin ve yarindan sonra kesin olsun. Bu aksam koyuysa bugun yarin olsun ne dersin? Cunku hic kestiremiyorum ne olur ne biter. Dedigin gibi 11 e gore cok koyu geldi bana.morordek
Ya benim de aksam yapasim gelmedi degil ama akıntı yok henuz. Bilmiyorum nasil olsa cok test var diyerek aksam da yaparim belki ama normalde benim icin de 12. gun baya erken :)Diyorum ki aksam tekrar deneyeyim eger tam koyu olmazsa yarin ve yarindan sonra kesin olsun. Bu aksam koyuysa bugun yarin olsun ne dersin? Cunku hic kestiremiyorum ne olur ne biter. Dedigin gibi 11 e gore cok koyu geldi bana.morordek
Sagol ya insallah hepimiz icin hayirlisi olur :) Canim yok sadece bir ay kullandim ben. O da iMom diye bir vitamin. Sadece folik asit kullanabilirsin ama cok da gerekmiyor dedi canim.
Sen deyince ben de internetten aldim hemen simdi ovu testikendimiz takip edelim madem yumurtayi pazartesi gelir isyerime artik, 12.gun oluyor gecikmis olmam herhalde. Reglim 30-31 gun dongude cunku. İlk defa yapcam, saati var mi bunun acaba?
Yapalim kiz test varken :)) Esim testi gordu oooo kılıcını çekmişsin seen,hazırsın iyisin iyisin vallaha diyoYa benim de aksam yapasim gelmedi degil ama akıntı yok henuz. Bilmiyorum nasil olsa cok test var diyerek aksam da yaparim belki ama normalde benim icin de 12. gun baya erken :)
Ben bi de ilk kez bu ay yapiyorum ya cok eğleniyorum yaparkenYapalim kiz test varken :)) Esim testi gordu oooo kılıcını çekmişsin seen,hazırsın iyisin iyisin vallaha diyoyapalim bakalim en azindan kacirmayiz bu ay sonrasi hayirlisi zaten. Benim akintim var ama tam o yumurta akini yakalayamadim daha.
Vallaha kuzum ben yesaya gostererek yaptigim ay hamile olmustum biliyosundur :) tam koyu oldugu aksam ve ertesi gun siliklestiginde olmustu iliski. O yuzden takip edeliiim bakalim ne olcak.Ben bi de ilk kez bu ay yapiyorum ya cok eğleniyorum yaparken
Hemen de kötüleri aklina getirme canim bencede gayet güzel yükselmiş.güzel düşün güzellikler seni bulsun.İki gün önce değerim 345,22 idi bugün aynı saatte baktrdm 1106.37 çıktı . Çok fazla mı arttı dış gebelk ihtimali çok mu of ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?