- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Canim ben de bu ay olmazsa alacaktim. Biz bu ay 5 kere gun asiri iliskide bulundik baska da hic olmadi. 11. Gun basladik:)
Dongun kac gunde bir cnmkızlar yukarıda da sordum ama yıne buraya da yazayım dedım gormeyenler olursa dıye
5 aydır denıyoruz ben ovulasyon testı almaya gerek gormedım
bu ayda oyle denemek ıstıyorum yanı ovulasyon testı yapmadan
şimdi benım adetım yarın bıtecek 6.gunum ne zman ilişkıye gırmek mantıklı olur??yanı yumurtanın olgunlaştıgı gun ilişkı olması lazım degıl mı?
korumalı mı?? gercekten mı ılk kez duyuyorum sız oyle mı yapıyorsunuz?adetten sonra 1. kere olan korumalı mı olmalı?Beth18 canim adet bitimi bi kez korumali birliktelik olmali taze spermler için malum 6-7 gün perhiz oluyor .10. Günden başla ve o yumurta aki akintiyi takip et onu yakaladiginda o günü ve ertesi ggünü ddegerlendir sonrasi gün asiri takilin artik
7-9-11-13-15-17-19-21 olur mu?Canım istersen 9 11 13 15 17 dene
İstersen 8 10 11 14 16 18 dene
Sen bilirsin :)
27 gunde bır canımDongun kac gunde bir cnm
korumalı mı?? gercekten mı ılk kez duyuyorum sız oyle mı yapıyorsunuz?adetten sonra 1. kere olan korumalı mı olmalı?
7-9-11-13-15-17-19-21 olur mu?
27 gunde bır canım
yesa koruma olmalı mı ılkınde
Daha var canım her gün sıvı alımına dikkat edip yapmaya devam et yakinda çift çizgi çıkar inşallah
Ins canim.zaten sivi alamiyorum cnm.niyetliyim))
Evet canim ben hep öyle yaptim kizimda hamileligimde de ..simdi bu ilk ay denememiz ve adet ardi ilk birlikteliğimde geri çekilme oldu...korumalı mı?? gercekten mı ılk kez duyuyorum sız oyle mı yapıyorsunuz?adetten sonra 1. kere olan korumalı mı olmalı?
7-9-11-13-15-17-19-21 olur mu?
27 gunde bır canım
Hadi bakalım. Canım çift cizgili testler getir bize
11 ile 13 arasında yapmak mantikli bu arada
Evet canim ben hep öyle yaptim kizimda hamileligimde de ..simdi bu ilk ay denememiz ve adet ardi ilk birlikteliğimde geri çekilme oldu...
.@yesa canm benim dongum 28 gun,takvime gore 15. Gün gösteriyor yumurtlamayi ama ben senin söylediklerini gozlemledim 11. Gün yumurta aki akinti oldu ogün birliktelik ve ardından sen demistinya yumurtlama olduğunda zor farkedilen sivi onuda yakaladim..ben 11-12-14-16-19 günlerde degerlendirdim.hayirlisi artik.
Ins getiririm cnm.bende pko war ya ovi testi pek ise yaramadi bende.yanliz 1 aydir pkolulara cok iyi gelen inofolic combi kullaniorum sabah aksam.10.gun ckmaya basladi cizgi.ins 14.gun falan iyce koyulasir
Super canım bu ay şu çift çizgiyi bi görelim ovu testinde
Sonra da gebelik testinde görürüz
Yook canim ustadd sensin senin yazdiklarini unutmuyorum.aklimda hic yoktu durumla karsilasinca aaaa yesa nin dedikleri oldummCanım supersin ya pro oldun haaaa:)
Yook canim ustadd sensin senin yazdiklarini unutmuyorum.aklimda hic yoktu durumla karsilasinca aaaa yesa nin dedikleri oldummsayende. bakalim hatice degil netice ne olacak .
Amin cnm herkeze insalahhhhhhAllah tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah canım.
Kizlar simdi bu yumurta aki gibi akinti gelince yumurta catlamismi oluyor??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?