TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Dongun kac gunde bir cnm

korumalı mı?? gercekten mı ılk kez duyuyorum sız oyle mı yapıyorsunuz?adetten sonra 1. kere olan korumalı mı olmalı?

Canım istersen 9 11 13 15 17 dene

İstersen 8 10 11 14 16 18 dene

Sen bilirsin :)
7-9-11-13-15-17-19-21 olur mu?

Dongun kac gunde bir cnm
27 gunde bır canım

korumalı mı?? gercekten mı ılk kez duyuyorum sız oyle mı yapıyorsunuz?adetten sonra 1. kere olan korumalı mı olmalı?

7-9-11-13-15-17-19-21 olur mu?

27 gunde bır canım
Evet canim ben hep öyle yaptim kizimda hamileligimde de ..simdi bu ilk ay denememiz ve adet ardi ilk birlikteliğimde geri çekilme oldu...
.@yesa canm benim dongum 28 gun,takvime gore 15. Gün gösteriyor yumurtlamayi ama ben senin söylediklerini gozlemledim 11. Gün yumurta aki akinti oldu ogün birliktelik ve ardından sen demistinya yumurtlama olduğunda zor farkedilen sivi onuda yakaladim..ben 11-12-14-16-19 günlerde degerlendirdim.hayirlisi artik.

Hadi bakalım. Canım çift cizgili testler getir bize

11 ile 13 arasında yapmak mantikli bu arada

Ins getiririm cnm.bende pko war ya ovi testi pek ise yaramadi bende.yanliz 1 aydir pkolulara cok iyi gelen inofolic combi kullaniorum sabah aksam.10.gun ckmaya basladi cizgi.ins 14.gun falan iyce koyulasir

Canım supersin ya pro oldun haaaa:)

Ins getiririm cnm.bende pko war ya ovi testi pek ise yaramadi bende.yanliz 1 aydir pkolulara cok iyi gelen inofolic combi kullaniorum sabah aksam.10.gun ckmaya basladi cizgi.ins 14.gun falan iyce koyulasir

Super canım bu ay şu çift çizgiyi bi görelim ovu testinde

Sonra da gebelik testinde görürüz

Yook canim ustadd sensin senin yazdiklarini unutmuyorum.aklimda hic yoktu durumla karsilasinca aaaa yesa nin dedikleri oldumm sayende. bakalim hatice degil netice ne olacak .

Hahahahah hadi bakalım ovu testi var mıydı yumurta aki kıvamında akınti olunca ovu testi koyulasiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…