TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Vallaha kuzum ben yesaya gostererek yaptigim ay hamile olmustum biliyosundur :) tam koyu oldugu aksam ve ertesi gun siliklestiginde olmustu iliski. O yuzden takip edeliiim bakalim ne olcak.
Hakikaten egleniyoda insan bakalim ne cikcak diye
Yaa evet hatirliyorum
Insallah bu ay tutar hepimizin :)

Zaten senle bat'larimiz cok yakın
Ayyy hadi nolur hepimiz birden hamile kalalim bu ay saglicakla
Galiba benim 1 değil.31 çünkü gecen Dr a giden bi arkadaş yazmis kkizlar azcik leke bile gelse o gun 1. Gün diye Dr öyle demiş ...haydi bakalim saglikla gelsinler...cunyirvoltranlar ...

Bu ay yumurtan çok daha güzel çatlayacak demektir

21. Gun protestegon baktır san 10 üzeri çıkar benden soylemesi:)
Sanirim bu kez basaracagim dogru mesaji gondermeyi sana yaziyorum tutup ayni mesajı gonderiyor ya
Ben de korkmustum valla oyle bi akıntı gorunce, enfeksiyon falan sandim.
21. gun tatilde olacagim icin baktirmam zor olur yoksa kesin baktirirdim valla

Yok canım korkma hatta bazen çok afedersinzi yumurta aki kıvamındaki akinti kanlı olur ya o da guzrl bir şeymis:)

morordek ve Y YESIMBOZ kizlar galiba ayni zaman diliminde kuluçkaya yatiyoruz.. teyyy teyyyyy catlasin yumurtalar ulassin spremcikler....
Kulucka dedi yaaaa ve hepimizin asiri yakin anladigim kadariyla :) harika yaaa insallah bir bir harika haberler veririz saglikli bi voltran olustururuz hahah

Yok canım korkma hatta bazen çok afedersinzi yumurta aki kıvamındaki akinti kanlı olur ya o da guzrl bir şeymis:)

Bazen yumurtlama kanamasi dedikleri sey olabiliyomus tatlim hafif kanli ya da kahverengimsi. Hic korkma sen mis gibi olmustur ooo :) morordek
morordek canimm Bak senden simdiden umutlanmaya basladim..simdiden oldu bitti masallah....sen bu gazla iyi yumurtlarsin ve minivoltran-2 oluşur..şuan minivoltran-1 yesa cimde insallah.

Minivoltran-1 ,minivoltran-2 .....mini-3_4 ..

Ya niyeyse eger gene bi aksilik olmaz da yumurtlama günlerini degerlendirebilirsek bende de bi umut var ne yalan soyleyeyim. Tabi sonradan hayal kırıklıgı da yasayabilirim ama olsun :) Umut olmadan da yasanmıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…