- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.621
Yaa evet hatirliyorumVallaha kuzum ben yesaya gostererek yaptigim ay hamile olmustum biliyosundur :) tam koyu oldugu aksam ve ertesi gun siliklestiginde olmustu iliski. O yuzden takip edeliiim bakalim ne olcak.
Hakikaten egleniyoda insan bakalim ne cikcak diye
Ya benim de aksam yapasim gelmedi degil ama akıntı yok henuz. Bilmiyorum nasil olsa cok test var diyerek aksam da yaparim belki ama normalde benim icin de 12. gun baya erken :)
Ya bi de az önce fark ettim cok az hafif kahverengi bi akıntım olmus. Hic olmazdi ya nedendir acaba?
Galiba benim 1 değil.31 çünkü gecen Dr a giden bi arkadaş yazmis kkizlar azcik leke bile gelse o gun 1. Gün diye Dr öyle demiş ...haydi bakalim saglikla gelsinler...cunyirvoltranlar
Zaten senle bat'larimiz cok yakın
Ayyy hadi nolur hepimiz birden hamile kalalim bu ay saglicakla
Tlfonda hakli buuuu emineeeemmmm anlamazzz diye gondermistir....annla. Anlaaaaaa batlariniz yakinnn.Ayni mesajı göndermiş saftirik telefon:)
Sanirim bu kez basaracagim dogru mesaji gondermeyiBu ay yumurtan çok daha güzel çatlayacak demektir
21. Gun protestegon baktır san 10 üzeri çıkar benden soylemesi:)
Yesanin mesajina cevap yaziyorum inatla 3 kez ayni mesaji gonderdi ya cildiracaktimTlfonda hakli buuuu emineeeemmmm anlamazzz diye gondermistir....annla. Anlaaaaaa batlariniz yakinnn.
Sanirim bu kez basaracagim dogru mesaji gondermeyisana yaziyorum tutup ayni mesajı gonderiyor ya
Ben de korkmustum valla oyle bi akıntı
gorunce, enfeksiyon falan sandim.
21. gun tatilde olacagim icin baktirmam zor olur yoksa kesin baktirirdim valla
Yaa insallah oyledir, umarim yumurtacigimi basariyla bir bebege donusturebilirizBazen yumurtlama kanamasi dedikleri sey olabiliyomus tatlim hafif kanli ya da kahverengimsi. Hic korkma sen mis gibi olmustur ooo :)morordek
Yok canım korkma hatta bazen çok afedersinzi yumurta aki kıvamındaki akinti kanlı olur ya o da guzrl bir şeymis:)
Bazen yumurtlama kanamasi dedikleri sey olabiliyomus tatlim hafif kanli ya da kahverengimsi. Hic korkma sen mis gibi olmustur ooo :)morordek
Ya niyeyse eger gene bi aksilik olmaz da yumurtlama günlerini degerlendirebilirsek bende de bi umut var ne yalan soyleyeyim. Tabi sonradan hayal kırıklıgı da yasayabilirim ama olsun :) Umut olmadan da yasanmıyor :)
Ya niyeyse eger gene bi aksilik olmaz da yumurtlama günlerini degerlendirebilirsek bende de bi umut var ne yalan soyleyeyim. Tabi sonradan hayal kırıklıgı da yasayabilirim ama olsun :) Umut olmadan da yasanmıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?