- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.821
Batdaş olmusuuuuz Atalantecim :)Merhaba hanımlar benimde Bat 30 agustos bakalım neler olacak. Çatlama iğnesi vuruldum. Ama bir gün sonra denize girdim. Umutsuzum.
Bol bol kişlik hazirliklar yapiyorum.biber,patlican,domates,erik ,incir kurutuyorum..salcami yaptim,sise domates hazir,recellerim ,eristem hazir.....ayyy yaz yaz bitmedi simdi yazinca farkettimde maşallah baya olmuş Allah agiz tadiyla yedirmek nasip etsin.....geri kalan zamanda kizimla vakit geçiyoruz.....sen neler yapıyorsun memleketinde.İzinde olmayan ve çalışmayan arkadaşlar
Günler nasıl geçiyor. ?
Evde neler yapıyorsunuz?
Valla canim ben bu yastan sonra orgu ormeyi ogrendim penye ipler var onlarla orgu oruyorum :)İzinde olmayan ve çalışmayan arkadaşlar
Günler nasıl geçiyor. ?
Evde neler yapıyorsunuz?
Öğrenmenin yaşi yok canimmm.ne güzel yapiyirsun.orgu çok rahatlatiyor insani.Valla canim ben bu yastan sonra orgu ormeyi ogrendim penye ipler var onlarla orgu oruyorum :)
Penye ip terletmiyo bak onu dene :)Öğrenmenin yaşi yok canimmm.ne güzel yapiyirsun.orgu çok rahatlatiyor insani.benim sezon kisin aciliyor simdi sicaklarda hic yapasim gelmiyor.
Çalışkan kadının hali de bir başka oluyor tabiBol bol kişlik hazirliklar yapiyorum.biber,patlican,domates,erik ,incir kurutuyorum..salcami yaptim,sise domates hazir,recellerim ,eristem hazir.....ayyy yaz yaz bitmedi simdi yazinca farkettimde maşallah baya olmuş Allah agiz tadiyla yedirmek nasip etsin.....geri kalan zamanda kizimla vakit geçiyoruz.....sen neler yapıyorsun memleketinde.
Canım o kadarını çok bilmiyorum, 6 yıl önceki bi mesele buAyyy insallah bnde kalirim ablan ne zaman baslamizdi bn adetim bittigi gunden 5 gun sonra basladm
Örneği varsa atsana paspas gibi sşeyler yapiyolar ondanmi yapuyorsun canim.Penye ip terletmiyo bak onu dene :)
Napayim canim bos duramiyorum TV bile acmam evde ancak aksam acilir.elimden ggeldikçe dolu dolu zaman ggeçirmeye calisiyorum.Çalışkan kadının hali de bir başka oluyor tabi
Sepet paspas amerikan servis bir suru sey yapiyorum ornek var atayim canimÖrneği varsa atsana paspas gibi sşeyler yapiyolar ondanmi yapuyorsun canim.
Napayim canim bos duramiyorum TV bile acmam evde ancak aksam acilir.elimden ggeldikçe dolu dolu zaman ggeçirmeye calisiyorum.
Bende nette gormustumde.evdeki penyeleri degerlendiriyolardi..ellerine sağlık sşimdiden.atarsin canim.Sepet paspas amerikan servis bir suru sey yapiyorum ornek var atayim canim
Bende nette gormustumde.evdeki penyeleri degerlendiriyolardi..ellerine sağlık sşimdiden.atarsin canim.
Ne güzel seyler yapmıssın ya masallah :)
Kızlar ben tatildeyim gebelik de yok diye saldim çayira mevlam kayira:)
Etiketlemelere geri dönemedim kuŞura bakmayın öpüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?