- 11 Temmuz 2014
- 10.907
- 17.518
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.841
Komşu gezmeleri evde takılmalar öyle geçiyo :)İzinde olmayan ve çalışmayan arkadaşlar
Günler nasıl geçiyor. ?
Evde neler yapıyorsunuz?
Bilin sekerim bilin ablam bebek beklerken kk dan tanistigi herkesle gorusuyo hala yegenimin ilk yas dogumgunundeki butun bebisler kk dan gelenlerdi yegenim 4.5 yasinda dusun :)
Süpermiş benimde görüştüklerim var :)Bilin sekerim bilin ablam bebek beklerken kk dan tanistigi herkesle gorusuyo hala yegenimin ilk yas dogumgunundeki butun bebisler kk dan gelenlerdi yegenim 4.5 yasinda dusun :)
Ya sen gelmissin zaten ne körüm YarabbimSelam kızlar.
Benim de bat 18 ağustos. Beklemek çok zor.
Umarım bu ay vardır.
Günaydın tatlımmm
kızlaaarrrr günaydıııınnnnnn
Ya sen gelmissin zaten ne körüm Yarabbim
Bol bol kişlik hazirliklar yapiyorum.biber,patlican,domates,erik ,incir kurutuyorum..salcami yaptim,sise domates hazir,recellerim ,eristem hazir.....ayyy yaz yaz bitmedi simdi yazinca farkettimde maşallah baya olmuş Allah agiz tadiyla yedirmek nasip etsin.....geri kalan zamanda kizimla vakit geçiyoruz.....sen neler yapıyorsun memleketinde.
Ben kullandim gecen ay
İzinde olmayan ve çalışmayan arkadaşlar
Günler nasıl geçiyor. ?
Evde neler yapıyorsunuz?
İzinde olmayan ve çalışmayan arkadaşlar
Günler nasıl geçiyor. ?
Evde neler yapıyorsunuz?
Günaydın
kızlaaarrrr günaydıııınnnnnn
Tembelliksen neler yapıyorsun senin nasıl geçiyor günlerin?
maşallahhh maharetli hatunmuşsun vesselam
evde çok domates vardı dünde annem bana dedi kızım salça yap değerlendir hem öğren dedi
ama tembel ben ! daha öğreniriz anne yaa dedim
tek yaptığım kışlık hazırlık biber kurutmak
ama domates konservesi ve acı biber turşusu yapmak istiyorum
ilk defa yapcam inşallah yapabilirim bugünlerde
Tembellik
Yaa kizlar bana da yapip gonderinEki Görüntüle 1871686 Eki Görüntüle 1871686
Napalim canim işlersek yiyoruz.o domatesleri değerlendir yazik olmasin,ya ikiye böl kurut,yada sise domates yap,ben dondurucuyada koyuyorum kabukları soyup kup kup dograyip,kisin sebze yemeklerine ve et yemeklerinde taze yaz domates tadi.
Eki Görüntüle 1871686 Eki Görüntüle 1871686
Napalim canim işlersek yiyoruz.o domatesleri değerlendir yazik olmasin,ya ikiye böl kurut,yada sise domates yap,ben dondurucuyada koyuyorum kabukları soyup kup kup dograyip,kisin sebze yemeklerine ve et yemeklerinde taze yaz domates tadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?