TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

birde o poşette olan domates mi közlenmiş kırmızı biber mi ?
Canim posetteki o kup kup dogradigim domates.benim balkonumda sabah güneşi görüyor öğleden sonra güneş hic almiyor.ama ona rağmen çok güzel kurudular hava çok sicak ,sicak havada bigunde buruşup kaldılar 1 haftada takir takir kuruyor.patlicanlari sofra bezine seriver ben o minik patlicanlari öyle kuruttum.dolmaliklari ipe dizdim.

Bilmem aranızda beni anımsayanlar var mı...
Hadi size güzel bir haber vereyim hanımlar. Polikistik olan, senelerdir hap içen, hiç uğraşma yahu senin bebek işi yaş denilen ve 3 ay sonra da ;
Hamile olan anneyim : )
İhihih.
Size geçen ay bensiz yola devam edin demiştim hatırlıyor musunuz? Şimdi sevinç umut olsun keyif olsun ve sizin de bebekleriniz olsun diye bu haberi veriyorum.
İnşallah sizlerden de bu güzel haberleri duyar, okurum.

Ha bu arada ; dua ediniz, dua alınız. Maşallah ediniz.

Yaa ne kadar sevindimmmm
İnsanların dedigine bakmamak lazım Allah ol derse olur, bu kadar basit :)
Bizim icin de dua et biz de hamileler kervanına katılalım insallah

Hatirlamaz miyim canimmm hadi hayirli olsunnn bebisin saglikla kucagina almak nasip olsunnn.

Hosgeldinnn hic dr a basvurdumuzmu sen yada esin .yada herhangi bir tedavi uygulandi mi ?
Evet canim gittim 1 sene dolduğunda hormon spermiyogram bakıldı gayet iyi çıktı sonuçlar ardından rahim filmi cekildim 5 ay önce falan tüpler de açık çıktı çok şükür sonra 3 ay klomen tedavisi gördüm ama doktor catlatma iğnesinden sonra hiç cagirmadi catladimi yumurta diye 2 kere kist oldu 2 ay ara verdim tedaviye ve doktor değiştim deneyimli biri yumurta rezervine rahim duvarına tek tek baktı sadece rahim duvarının kalınlığı 21.gunune göre daha kalın olmalıydı ama önemli değil progestan başlarız dedi adet olduktan sonra bitince yumurta takibine baslicak kendi kendine yumurta ne kadar büyüyor çatliyor mu diye beklemedeyim yani siz ne kadardır istiyorsunuz bir sorun mu var

Çook güzel bir haber gözün aydın :)
Hamilelerin duası kabul olurmuş bize de dua et :)
Maşallahh inşallah kucağına almak da nasip olur :)

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah. Bende de polistikover var kendiliğinden mi oldu acaba

İnsalalh bu Dr faydasi olur.bizim bi sorunumuz yok ocakta kürtaj oldum dr iki adet sonra baslayabilirsinz dedi biz bekledim haziranda basladik 3. Ayimiz.saglikla gelsinler de.

Süper bir haber. Gözünüz aydın

Çook güzel bir haber gözün aydın :)
Hamilelerin duası kabul olurmuş bize de dua et :)
Maşallahh inşallah kucağına almak da nasip olur :)

Sağol çok teşekkür ederim. İnşallah bakalım.
Hamilelerin de hamile olmayanların da duası kabul olur, siz dua etmekten hiç geri kalmayın.
Allah isteyen herkese hayırlısı ile versin evladını. En içten sevgilerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…