TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Kizlar yumurtlama doneminde göğüs hassasiyeti oluyo ya hani bende her ay olurdu 14cü gunde sonra adete yakin azaliyodu ama bu ay hic olmadi, hamilelik geciren arkadaşlar hamile kaldiginiz ayda yumurtlama zamaninda göğüs hassasiyetiniz yine olmuşmuydu bu ayda dikkatimi ceken bu oldu hayirlisi inşallah... bu ay sıkı calişıyoruz :) :) :)

Son düzenleme:
Olmustu adete kacar gecmemisti sonrasinda biraz azalmisti o da belki bebek buyumedigi icindir gogus ucu agrisi cok fena olmustu canim

Kızlar bat a 4 gün var ama ben dayanamadım test yaptım ayy çok heycanlıyımm çift çizgiyi gördümm titriyorumm şuan
Ayy ayyy coook guzel haber maşallah coook sevindim resim at cnm bizde gorelimm Allahim kucagina almayi nasip etsin insallah adetinin kacinci gunu canim bugun

tamam canım bende öyle yapayım patlıcanları inşallah :)

Ayy ayyy coook guzel haber maşallah coook sevindim resim at cnm bizde gorelimm Allahim kucagina almayi nasip etsin insallah adetinin kacinci gunu canim bugun

Coook guzel baya belli cnm ne guzel haber verdin... kan testi yaptir yarin... bizede dua et tatlim Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insallah

Belirtileride anlat bize cnm

endless love çok güzel bi haber canım. Hayırlı olsun

Hepinize çook teşekkür ederim :) elim ayağım titriyor aynaya baktım yanaklarım kıpkırmızı :)
İnşallah bütün isteyenlerin olur sağlıkla hayırla kavuşuruz bebeklerimize :)
Belirti yoktu ama hissetttim 1 haftadır hep aklımdaydı :) bugün çok su içmeme rağmen çok tuvalete gittim en son spor yapacaktım ağrım oldu bıraktım şühelere dayanamayıp test yaptım hemen silik bi çizgi belirdi zaten daha sonra koyulaştı :) 4 veya 5 dk da gördüm çizgiyi :)

Fotoya bakip telefonaaa sarildim yaa...aksdan beri bi duygusal hallerdeyim Dokunsan aglicak haldeyimmm.bu çiftcçizgiyi ggördüm aağlamaya basladimmm.canimmm inşallah saglikla ilerler...oyyy kuzum gelsin annesine.
Kıyamam yaaa :)))
Yaaa yasasiiiiinnn bir hamile daha
Cok sevindim canim yarın kan tahlili yaptir. Insallah saglikla kucagina da alirsin

Kızlarr çook sağolun ya salak salak gülüyorum şuan ne yapacağımı şaşırdım sol kasığımda ağrı var biraz
İnşallah tutunur kan testi cuma günü yaptırabilirim sanırım :)
Yaa siZinle birlikte bekledik hemen sizinle paylaşmak istedimm iyi ki varsınız :)

Kötü düşünme canim kasık agrisi olabiliyormuş :)
Insallah tutunur, saglikla gelir bebisin :)

Senin kuzuu sana tutunmuş annesi 4 gun erkene gore çizgi masallahi varrrr..dikkat et agira girme,yani genel rutin seyler...gelsinnn bu kuzular annelerine gelinnn kuzularrr.

Canım hayırlı olsun çok mutlu oldum umarım sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…