- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.901
Resim atsana. Meraklandim şimdiKızlar bat a 4 gün var ama ben dayanamadım test yaptım ayy çok heycanlıyımm çift çizgiyi gördümm titriyorumm şuan
Süper. Tebrikler. ..yuppi22 ağustos bat tarihimdi :)
Süper. Sabah kan testi yaptır22 ağustos bat tarihimdi :)
Canım hayırlı olsun çok mutlu oldum umarım sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın :)
Kan testini en kısa zamanda yaptırcam inşallah merak ediyorum ama ne yapsam bilemedimSüper. Sabah kan testi yaptır
Sabah git yaptır. Iki günde bir tekrarla. Değer sürekli artarsa korkma.İnşallahh canımm yaa :)
Kan testini en kısa zamanda yaptırcam inşallah merak ediyorum ama ne yapsam bilemedim
Sabah yaptıramayacam ama cuma günü yaptırım inşallah :)Sabah git yaptır. Iki günde bir tekrarla. Değer sürekli artarsa korkma.
Bence yarın yaptır iki gün sonra yani cumartesi bdaha yaptırırsınız ama cuma yaptırım diyorsun da pazar yaptrsbilr misin bilemiyorm :)Sabah yaptıramayacam ama cuma günü yaptırım inşallah :)
Yaa doğru oda var yaptırmaya çalışayım o zaman ben :)Bence yarın yaptır iki gün sonra yani cumartesi bdaha yaptırırsınız ama cuma yaptırım diyorsun da pazar yaptrsbilr misin bilemiyorm :)
Canm yukarda isminin yazıldığı yere tıkla kişisel bilgilerin yazıyor ona gir orda hamilelik takvimi yazıyor tahmini doğum tarihini giriyorsun ve kaydete basıyorsun oluyor :)Yaa doğru oda var yaptırmaya çalışayım o zaman ben :)
Bu imzadaki hamilelik takvimi nasıl ekleniyor canım
Tamam teşekkürler şimdi en çok yapmak istediğim şeyi yapacağımCanm yukarda isminin yazıldığı yere tıkla kişisel bilgilerin yazıyor ona gir orda hamilelik takvimi yazıyor tahmini doğum tarihini giriyorsun ve kaydete basıyorsun oluyor :)
Hayırlısıyla yap bakalm :)Tamam teşekkürler şimdi en çok yapmak istediğim şeyi yapacağım
Oldu canm :)Yaptım oldu mu
Ya çok heycanlıymış cidden çok mutluyum hepinize herkese de dua ediyorum sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallahOldu canm :)
Amin inşallah canım inşallahYa çok heycanlıymış cidden çok mutluyum hepinize herkese de dua ediyorum sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah
Neeee sogann kürü muBu arada kızlar ben bu ay soğan kürü yapmıştıımmmm :))))
Bide folik asit içmeye başlamıştım
Evet inşallahh tutar hepinizinkide benimkide tabi hala tedirginin ben çok sürdürmedim bu arada 7 veya 8 günde bıraktım :)Neeee sogann kürü mu
Bakkk heycanlandimm simdi bu ay baya variz soğansuyu icenn 8. Günüm oldu ..iinşallah bizede saglikla vesile olur...bu ssogan cücükleri.
Masallah canimmmm, cok sevindim :) hatilriyorum tabi ki de... Ne skntilar ne dertler... Ama allahin mucizesi iste :) allah tamamina erdirsin. Duat et bize de nolurrrr :)Bilmem aranızda beni anımsayanlar var mı...
Hadi size güzel bir haber vereyim hanımlar. Polikistik olan, senelerdir hap içen, hiç uğraşma yahu senin bebek işi yaş denilen ve 3 ay sonra da ;
Hamile olan anneyim : )
İhihih.
Size geçen ay bensiz yola devam edin demiştim hatırlıyor musunuz? Şimdi sevinç umut olsun keyif olsun ve sizin de bebekleriniz olsun diye bu haberi veriyorum.
İnşallah sizlerden de bu güzel haberleri duyar, okurum.
Ha bu arada ; dua ediniz, dua alınız. Maşallah ediniz.
Yaaaa canimmmmm cok cok cok sevindimmmm :) masallah hayirli olsun ya :) sogannnn kuruuuu :) ya ben de yapiyorum... Bize de vesile olsun hayirlisiyla insallah :) umut doldum sabah sabah, bi neselendim :))Kızlar bat a 4 gün var ama ben dayanamadım test yaptım ayy çok heycanlıyımm çift çizgiyi gördümm titriyorumm şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?