TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Yaa doğru oda var yaptırmaya çalışayım o zaman ben :)
Bu imzadaki hamilelik takvimi nasıl ekleniyor canım
Canm yukarda isminin yazıldığı yere tıkla kişisel bilgilerin yazıyor ona gir orda hamilelik takvimi yazıyor tahmini doğum tarihini giriyorsun ve kaydete basıyorsun oluyor :)

Neeee sogann kürü mu
Bakkk heycanlandimm simdi bu ay baya variz soğansuyu icenn 8. Günüm oldu ..iinşallah bizede saglikla vesile olur...bu ssogan cücükleri.
Evet inşallahh tutar hepinizinkide benimkide tabi hala tedirginin ben çok sürdürmedim bu arada 7 veya 8 günde bıraktım :)

Masallah canimmmm, cok sevindim :) hatilriyorum tabi ki de... Ne skntilar ne dertler... Ama allahin mucizesi iste :) allah tamamina erdirsin. Duat et bize de nolurrrr :)

Kızlar bat a 4 gün var ama ben dayanamadım test yaptım ayy çok heycanlıyımm çift çizgiyi gördümm titriyorumm şuan
Yaaaa canimmmmm cok cok cok sevindimmmm :) masallah hayirli olsun ya :) sogannnn kuruuuu :) ya ben de yapiyorum... Bize de vesile olsun hayirlisiyla insallah :) umut doldum sabah sabah, bi neselendim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…