- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.921
Yaaaa canimmmmm cok cok cok sevindimmmm :) masallah hayirli olsun ya :) sogannnn kuruuuu :) ya ben de yapiyorum... Bize de vesile olsun hayirlisiyla insallah :) umut doldum sabah sabah, bi neselendim :))
Sesli bir bicimde ayyy cok sevindiimm dedim kendi kendime :) caniimm cok mutlu oldum ya maşallah allah tamamina erdirsin guzel anneKızlar bat a 4 gün var ama ben dayanamadım test yaptım ayy çok heycanlıyımm çift çizgiyi gördümm titriyorumm şuan
hayırlı olsun canım . ne güzel bi haber .Allah tamamına erdirsinİnşallah yaa folik asitte iç :)
Ya bende çok heycanlıyım sabah kalkıp hemen testi tekrarladım 2 dk da çıktı yine çift çizgi bakın :)
Ya her gun test yap her gun koy buraya skılmam ya :) baktikca icim aciliyo :) masallah 41 kereeeee :)İnşallah yaa folik asitte iç :)
Ya bende çok heycanlıyım sabah kalkıp hemen testi tekrarladım 2 dk da çıktı yine çift çizgi bakın :)
Canım benimmm yaaaSesli bir bicimde ayyy cok sevindiimm dedim kendi kendime :) caniimm cok mutlu oldum ya maşallah allah tamamina erdirsin guzel anne
Teşekkürler canım benim sizinde güzel haberlerinizi duymak istiyorum inşallahhayırlı olsun canım . ne güzel bi haber .Allah tamamına erdirsin
Doğru diyorsun öyle yapayım canım pazartesiye kadar bekleyeyim :)endless love canim bende iki gune bir kan testi yaptirmaktan yanaydim ama doktor bu gidisimde sadece sagliksiz gebeliklerde yapiyoruz onu gerek yok adet gectikten 10 gun sonra gelmek en iyisi demisti yine de sen bilirsin daha mutlu gecer hamileligin kan testi yaptirmazsan derr etmezsin kendine :) bende yapacagim bu sogani ya ama yumurtlamadan once birakirim ben ne olur ne olmaz :) ay cok heyecanliyim senin icin ne yazacagimi bilemedim sen gel balikesir e ben bakarim sana bol bol yat adete kadar :) bi sey daha yazacaktim heyecandan unuttum :)
Sen yeterki isteYa her gun test yap her gun koy buraya skılmam ya :) baktikca icim aciliyo :) masallah 41 kereeeee :)
Hayirlisi diyelim .demekki vakti var daha bu kuzucuklarin .saglikla gelsinlerrr.M melekler-engelchen hasta oldum cnm eylüle kısmet
Geçmiş olsunM melekler-engelchen hasta oldum cnm eylüle kısmet
Eylül grubuna yazarım
Yaa nerelerdesin sen nasıl gidiyor? :)Kızlarrr ne zamandır siteye girmiyorum. Bir baktım kiiiendless love ve @minikincir hamile
Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah vatana,millete, ailesine hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin
Bizim de kucağımızı boş bırakmasınn
Canım haziranda aşılama yaptırdım, olmadı. Temmuzda klomen kullandım, 8 yumurta oluştu, yine olmadı. Sonunda doktor dedi ki, demek ki senin tedaviye ihtiyacın yok, iki ay deneyin dedi. Ben de sabahtan akşama kadar denize gittim, akşamları çıktım gezdim. Side, Kemer, Alanya'ya gittim, kafamı dağıtmaya çalıştım. İnşallah dağıtabilmişimdirYaa nerelerdesin sen nasıl gidiyor? :)
Aminn :)Gunaydınlaaaar
Hepimize güzeeeeel bir gün olsuuun
Teşekkürler kuzum amiinn :) bizimkilerde sağlıkla büyür inşallahhKızlarrr ne zamandır siteye girmiyorum. Bir baktım kiiiendless love ve @minikincir hamile
Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah vatana,millete, ailesine hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin
Bizim de kucağımızı boş bırakmasınn
Amiinnn canım beniimmm
Dularım seninle hepinizle canım :) sizde dua edin :)kızlarr haftaya tüp bebek randevumuz var. dua edin ne olur.
Oh cok iyi yapmıssın tatil kafa dagıtmaya birebir :)Canım haziranda aşılama yaptırdım, olmadı. Temmuzda klomen kullandım, 8 yumurta oluştu, yine olmadı. Sonunda doktor dedi ki, demek ki senin tedaviye ihtiyacın yok, iki ay deneyin dedi. Ben de sabahtan akşama kadar denize gittim, akşamları çıktım gezdim. Side, Kemer, Alanya'ya gittim, kafamı dağıtmaya çalıştım. İnşallah dağıtabilmişimdir
Sen nasılsın, nasıl gidiyor?
Umarım her sey cok güzel olur canımkızlarr haftaya tüp bebek randevumuz var. dua edin ne olur.
Canım hadi hayırlı olsun inşallah. İki ay olmazsa ben de ekimde başlayacağım galiba. Hayırlıysa Allah hepimize versin inşallahkızlarr haftaya tüp bebek randevumuz var. dua edin ne olur.
Canım hadi hayırlı olsun inşallah. İki ay olmazsa ben de ekimde başlayacağım galiba. Hayırlıysa Allah hepimize versin inşallahkızlarr haftaya tüp bebek randevumuz var. dua edin ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?