TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Yaaaa canimmmmm cok cok cok sevindimmmm :) masallah hayirli olsun ya :) sogannnn kuruuuu :) ya ben de yapiyorum... Bize de vesile olsun hayirlisiyla insallah :) umut doldum sabah sabah, bi neselendim :))

İnşallah yaa folik asitte iç :)
Ya bende çok heycanlıyım sabah kalkıp hemen testi tekrarladım 2 dk da çıktı yine çift çizgi bakın :)

Eklentiler

• image.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 85
endless love canim bende iki gune bir kan testi yaptirmaktan yanaydim ama doktor bu gidisimde sadece sagliksiz gebeliklerde yapiyoruz onu gerek yok adet gectikten 10 gun sonra gelmek en iyisi demisti yine de sen bilirsin daha mutlu gecer hamileligin kan testi yaptirmazsan derr etmezsin kendine :) bende yapacagim bu sogani ya ama yumurtlamadan once birakirim ben ne olur ne olmaz :) ay cok heyecanliyim senin icin ne yazacagimi bilemedim sen gel balikesir e ben bakarim sana bol bol yat adete kadar :) bi sey daha yazacaktim heyecandan unuttum :)

İnşallah yaa folik asitte iç :)
Ya bende çok heycanlıyım sabah kalkıp hemen testi tekrarladım 2 dk da çıktı yine çift çizgi bakın :)
Ya her gun test yap her gun koy buraya skılmam ya :) baktikca icim aciliyo :) masallah 41 kereeeee :)

Sesli bir bicimde ayyy cok sevindiimm dedim kendi kendime :) caniimm cok mutlu oldum ya maşallah allah tamamina erdirsin guzel anne
Canım benimmm yaaa

hayırlı olsun canım . ne güzel bi haber .Allah tamamına erdirsin
Teşekkürler canım benim sizinde güzel haberlerinizi duymak istiyorum inşallah
Doğru diyorsun öyle yapayım canım pazartesiye kadar bekleyeyim :)

Ya her gun test yap her gun koy buraya skılmam ya :) baktikca icim aciliyo :) masallah 41 kereeeee :)
Sen yeterki iste

Yaa nerelerdesin sen nasıl gidiyor? :)
Canım haziranda aşılama yaptırdım, olmadı. Temmuzda klomen kullandım, 8 yumurta oluştu, yine olmadı. Sonunda doktor dedi ki, demek ki senin tedaviye ihtiyacın yok, iki ay deneyin dedi. Ben de sabahtan akşama kadar denize gittim, akşamları çıktım gezdim. Side, Kemer, Alanya'ya gittim, kafamı dağıtmaya çalıştım. İnşallah dağıtabilmişimdir
Sen nasılsın, nasıl gidiyor?

Gunaydınlaaaar

Hepimize güzeeeeel bir gün olsuuun
Aminn :)
Teşekkürler kuzum amiinn :) bizimkilerde sağlıkla büyür inşallahh

endless love canımm tebrik ederim Allah sağlıkla devamını getirsin inşallah.
Amiinnn canım beniimmm
kızlarr haftaya tüp bebek randevumuz var. dua edin ne olur.
Dularım seninle hepinizle canım :) sizde dua edin :)

Oh cok iyi yapmıssın tatil kafa dagıtmaya birebir :)
Ben de aynı canım, denemeye devam :) Tutacak mı tutmayacak mı diye beklemedeyim :)
Haftaya ben de gidiyorum tatile, izinler iptal olunca dogru düzgün tatil yapamadım bu yaz, anca yapacagım :)
kızlarr haftaya tüp bebek randevumuz var. dua edin ne olur.
Umarım her sey cok güzel olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…