- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
- 248
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.941
Ya çok heycanlıymış cidden çok mutluyum hepinize herkese de dua ediyorum sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah
canım çok sevindim hayırlı olsun.çeyiz topiğinde beraberdik şimdi bebiş topiğinde devam edebiliriz :) sende nisan annesi olcak gibi görünüyosun.bence kan testi yaptır aklın kalıyo yoksa bi aksilik mi var diye.pazartesi ver istersen bi de çarşamba 2 günde 2 katına çıkmışsa tamamdır bi daha yaptırmana gerek yok.4-5 haftalıkken kese görünüyo bebeğin kalp atışı 6 haftada belli oluyo.hcg testinden sonra 6 haftaya kadar bekleyebilirsin ama bence şimdi kan testini yaptır için rahat etsin :)
İnşallah artık olur canım. İki buçuk yılı geçti benimOh cok iyi yapmıssın tatil kafa dagıtmaya birebir :)
Ben de aynı canım, denemeye devam :) Tutacak mı tutmayacak mı diye beklemedeyim :)
Haftaya ben de gidiyorum tatile, izinler iptal olunca dogru düzgün tatil yapamadım bu yaz, anca yapacagım :)
Umarım her sey cok güzel olur canım
endless love morordek @nisandeniz canlarım hepiniz sağ olun iyi dilekleriniz için. biz bu 20 ay sürede fazla yıprandık daha beklemenin anlamı yok diye düşünüyoruz. bugün randevuyu alıp haftaya görüşmeye gideceğiz. aslına bakarsanız biraz korkmuyor da değilim işlemlerden. bebek için herşeye değer neyse ki.
Ayyy canım Allah kolaylık versin. Benim de 31 ay oldu ama bizimki çok meşakkatli geçti. Ben açık miyom amelyatı oldum, sezaryen gibi. Eşim varikosel ameliyatı oldu. Üç kez klomen kullandım, bir kez aşılama yapıldı. Bazen dayanamayacağım gibi geliyor ama hepsi Allah'tanendless love morordek @nisandeniz canlarım hepiniz sağ olun iyi dilekleriniz için. biz bu 20 ay sürede fazla yıprandık daha beklemenin anlamı yok diye düşünüyoruz. bugün randevuyu alıp haftaya görüşmeye gideceğiz. aslına bakarsanız biraz korkmuyor da değilim işlemlerden. bebek için herşeye değer neyse ki.
Evet kuzum yine birlikteyiz :)
Hatta sen demiştin ya diyet yapıodum ama kilo veremedim diye bende tam 17 gündür sabit kiloda kalmıştım aklıma sen geldin ümitlendim :)
Pazartesi yani bat günümde yapacam kuzum dediğin gibi bide çarşamba yaparım inşallah sıkıntı çıkmaz dua et kuzum :) bilgilendirme içinde teşekkür ederim:)
Sen nisan anneleri topiğinde var mısın
Benide etiketlermisin bulamadım :)
Rica ederimTeşekkür ederim.
Başka hamileler de var. 1 .sayfaya bakKızlarrr ne zamandır siteye girmiyorum. Bir baktım kiiiendless love ve pembepatiks hamile
Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah vatana,millete, ailesine hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin
Bizim de kucağımızı boş bırakmasınn
@4elegance 18 Ağustos
@tdsozlem 18 Ağustos
@nefertiti989 19 Ağustos
@Melek9000 19 Ağustos
@hicran17 19 Ağustos
@Tutuy 20 Ağustos
@yesa1 20 Ağustos
@amelia2 20 Ağustos
@kushi 20 Ağustos
@Ayla ak 20 Ağustos
endless love 22 Ağustos
@hiranur3419 22 Ağustos
@beren20 23 Ağustos
@titiz gelin 24 Ağustos
@nisandeniz 25 Ağustos
@kubito 26 Ağustos
@morsevdam5 30 Ağustos
morordek 30 Ağustos
@Ela2411 30 Ağustos
BirAsilAnnesi 30 Ağustos.
@__ATALANTE 30 Ağustos
@Emineeemm 31 Ağustos
@Zanamm174 31 Ağustos
HAMILE ARKADAŞLAR
1)@ruzigarr
2)@country
3)@orkidekaramel
4)@emelll42
5)@mucizegibisin
6 )@umut-001
7)@enginkelime
8)@syma12
9)@Dilektuttum
10)@tristris
11)@pembesu
12)@minikincir
13)@Kilim ve tohum
14)@Ottomania
15)@kafein_
16)@xiexie
17)@endless love
@4elegance 18 Ağustos
@tdsozlem 18 Ağustos
@nefertiti989 19 Ağustos
@Melek9000 19 Ağustos
@hicran17 19 Ağustos
@Tutuy 20 Ağustos
@yesa1 20 Ağustos
@amelia2 20 Ağustos
@kushi 20 Ağustos
@Ayla ak 20 Ağustos
@hiranur3419 22 Ağustos
@beren20 23 Ağustos
@titiz gelin 24 Ağustos
@nisandeniz 25 Ağustos
@kubito 26 Ağustos
@morsevdam5 30 Ağustos
morordek 30 Ağustos
@Ela2411 30 Ağustos
BirAsilAnnesi 30 Ağustos.
@__ATALANTE 30 Ağustos
@Emineeemm 31 Ağustos
@Zanamm174 31 Ağustos
HAMILE ARKADAŞLAR
1)@ruzigarr
2)@country
3)@orkidekaramel
4)@emelll42
5)@mucizegibisin
6 )@umut-001
7)@enginkelime
8)@syma12
9)@Dilektuttum
10)@tristris
11)@pembesu
12)@minikincir
13)@Kilim ve tohum
14)@Ottomania
15)@kafein_
16)@xiexie
17)@endless love
amin canım çok teşekkür ederim inşallah hepimizde nasip olurKızlarrr ne zamandır siteye girmiyorum. Bir baktım kiiiendless love ve pembepatiks hamile
Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah vatana,millete, ailesine hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin
Bizim de kucağımızı boş bırakmasınn
Hayırlısı olsun canım, korkma, elbet bir gün gelecek bebislerimiz. Hayırlısıyla ve saglıkla gelsinler yeter ki :)endless love morordek @nisandeniz canlarım hepiniz sağ olun iyi dilekleriniz için. biz bu 20 ay sürede fazla yıprandık daha beklemenin anlamı yok diye düşünüyoruz. bugün randevuyu alıp haftaya görüşmeye gideceğiz. aslına bakarsanız biraz korkmuyor da değilim işlemlerden. bebek için herşeye değer neyse ki.
Evet ya bazen ben de kıskanmıyor degilim tatilleriniziİnşallah artık olur canım. İki buçuk yılı geçti benimİzinlerin yaz bitmeden açılması herkes için iyi oldu canım gözünüz aydın. Bizim -herkesi sinir eden- 62 gün tatilimiz var çok şükür, iyi geliyor :)
Nerde hangi doktor. ?kızlarr haftaya tüp bebek randevumuz var. dua edin ne olur.
canım hayırlısı olsun inşallah ablamda tüp bebek yaptırdı korkulcak bi işlem olmuyo merak etme.nur topu gibi ikizleri var ikiside birbirinden tatlı.biz ablamın bebekleri olduktan sonra herşeyin bi vakti zamanı olduğunu daha iyi anladık :)
Nerde hangi doktor. ?
Ücret konustunuz mu? Dondurma ücreti nekadar kac yıllık. ? Hangi dr?istanbul bahçelievler medicana
İğneleri yaparken rahat ol. Karından yapılacak.istanbul bahçelievler medicana
Ok canım. Teşekkürler. Rahat ol. Umarım sonuc pozitif olur. Emekler ve paralar pozitif sonuçlanır. Başarılar canımM melekler-engelchen canım haftaya ilk görüşmemiz var şu an söylediğin hiçbir şeyi bilmiyorum o gün tüm bilgileri alacağım doktordan. sana da yazarım.
Ok canım. Teşekkürler. Rahat ol. Umarım sonuc pozitif olur. Emekler ve paralar pozitif sonuçlanır. Başarılar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?