TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Ya çok heycanlıymış cidden çok mutluyum hepinize herkese de dua ediyorum sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah

canım çok sevindim hayırlı olsun.çeyiz topiğinde beraberdik şimdi bebiş topiğinde devam edebiliriz :) sende nisan annesi olcak gibi görünüyosun.bence kan testi yaptır aklın kalıyo yoksa bi aksilik mi var diye.pazartesi ver istersen bi de çarşamba 2 günde 2 katına çıkmışsa tamamdır bi daha yaptırmana gerek yok.4-5 haftalıkken kese görünüyo bebeğin kalp atışı 6 haftada belli oluyo.hcg testinden sonra 6 haftaya kadar bekleyebilirsin ama bence şimdi kan testini yaptır için rahat etsin :)

endless love morordek @nisandeniz canlarım hepiniz sağ olun iyi dilekleriniz için. biz bu 20 ay sürede fazla yıprandık daha beklemenin anlamı yok diye düşünüyoruz. bugün randevuyu alıp haftaya görüşmeye gideceğiz. aslına bakarsanız biraz korkmuyor da değilim işlemlerden. bebek için herşeye değer neyse ki.

Evet kuzum yine birlikteyiz :)
Hatta sen demiştin ya diyet yapıodum ama kilo veremedim diye bende tam 17 gündür sabit kiloda kalmıştım aklıma sen geldin ümitlendim :)

Pazartesi yani bat günümde yapacam kuzum dediğin gibi bide çarşamba yaparım inşallah sıkıntı çıkmaz dua et kuzum :) bilgilendirme içinde teşekkür ederim:)

Sen nisan anneleri topiğinde var mısın
Benide etiketlermisin bulamadım :)

İnşallah artık olur canım. İki buçuk yılı geçti benim İzinlerin yaz bitmeden açılması herkes için iyi oldu canım gözünüz aydın. Bizim -herkesi sinir eden- 62 gün tatilimiz var çok şükür, iyi geliyor :)

canım hayırlısı olsun inşallah ablamda tüp bebek yaptırdı korkulcak bi işlem olmuyo merak etme.nur topu gibi ikizleri var ikiside birbirinden tatlı.biz ablamın bebekleri olduktan sonra herşeyin bi vakti zamanı olduğunu daha iyi anladık :)

Ayyy canım Allah kolaylık versin. Benim de 31 ay oldu ama bizimki çok meşakkatli geçti. Ben açık miyom amelyatı oldum, sezaryen gibi. Eşim varikosel ameliyatı oldu. Üç kez klomen kullandım, bir kez aşılama yapıldı. Bazen dayanamayacağım gibi geliyor ama hepsi Allah'tan

ay evet her ay beklenti içindeyken o ay nedende hamile olcabilceğim hiç aklıma gelmedi.kilo aldığım günde yine düşünmedim aslında ertesi gün dar bi kıyafet giydim aynaya baktım göbeğim fırlamış tabi bebekten değil yemekten ama o an aklıma düştü işte bi anda şüphelendim olabilir mi diye.testin pozitif olduğunu görünce şok geçirdim inanamadım :) etiketleyim canım hemen :)

amin canım çok teşekkür ederim inşallah hepimizde nasip olur

Hayırlısı olsun canım, korkma, elbet bir gün gelecek bebislerimiz. Hayırlısıyla ve saglıkla gelsinler yeter ki :)
Evet ya bazen ben de kıskanmıyor degilim tatillerinizi
Hayırlısı olsun, umarım daha fazla bekletmez bebisin

öyle çoook isterim ki ikiz olsun. Rabbim gönlümüze göre versin. msjın için çok teşekkür ederim.

M melekler-engelchen canım haftaya ilk görüşmemiz var şu an söylediğin hiçbir şeyi bilmiyorum o gün tüm bilgileri alacağım doktordan. sana da yazarım.
Ok canım. Teşekkürler. Rahat ol. Umarım sonuc pozitif olur. Emekler ve paralar pozitif sonuçlanır. Başarılar canım

Ok canım. Teşekkürler. Rahat ol. Umarım sonuc pozitif olur. Emekler ve paralar pozitif sonuçlanır. Başarılar canım

inşaallahhh.
çok istiyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
iyi dileklerin için çok sağ ol.
bizim sayfanın ilk tüp ü ben mi olacağım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…