- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.961
Hayırlı olsun canim saglikla kucağına al inşallahKızlar bat a 4 gün var ama ben dayanamadım test yaptım ayy çok heycanlıyımm çift çizgiyi gördümm titriyorumm şuan
Galiba. Sonra eylül sonuna benim görüşme var. Bakalım hayırlısıinşaallahhh.
çok istiyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
iyi dileklerin için çok sağ ol.
bizim sayfanın ilk tüp ü ben mi olacağım şimdi
Kullandığın ilaçları. , doktoru bilgileri bizimle burda paylaşırsin. Hem bizde bilgileniriz. Hemde beraber paylaşırız duygularınıinşaallahhh.
çok istiyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
iyi dileklerin için çok sağ ol.
bizim sayfanın ilk tüp ü ben mi olacağım şimdi
Kullandığın ilaçları. , doktoru bilgileri bizimle burda paylaşırsin. Hem bizde bilgileniriz. Hemde beraber paylaşırız duygularını
Heycan olması normal. Transfer yapılınca daha cok Heycan olucak.tabiki herşeyi burada paylaşırım belki sana ve birilerine yardımı olur diye. şu an biraz heyecanlıyım sadece
Heycan olması normal. Transfer yapılınca daha cok Heycan olucak.
Transferden sonra karninla bile konuşacaksiniz..cok güzel bir duygutahmin edebiliyorum.
hakkımızda hayırlısı olsun.
demek ki arkamdan da sen geleceksin.
belki bir çok kişinin önünü açarım tüp için
Hayırlı olsun canim saglikla kucağına al inşallah
Sağol canım benimm :)
Bu topik uğurlu geldi sayımızın da maşallahı var :)
Kuzum totem yapmadım ki gerçekten hamileyimmmTotemin hayırlı olsun inşallah tutar canım.
Ben de henüz adet olmadım ama yoğun akıntım var sanırım olucam.
Kuzum totem yapmadım ki gerçekten hamileyimmm
Teşekkürler canım Allah sana da nasip etsinnn :)Aaa dün totem yapsam mı demiştin o yüzden pardon canım.
Hayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin.
Teşekkürler canım Allah sana da nasip etsinnn :)
Transferden sonra karninla bile konuşacaksiniz..cok güzel bir duygu
İnşallah biz bekleyenlere de tez zamanda ugurlu gelir de bebislerimize kavuşuruz canimSağol canım benimm :)
Bu topik uğurlu geldi sayımızın da maşallahı var :)
amiinn inşallah kuzum :)İnşallah biz bekleyenlere de tez zamanda ugurlu gelir de bebislerimize kavuşuruz canim
Canım bişey sorucam adet döngün kaç benimde 22 ağustos ilaç kullanicam ama tereddüt de kaldım çıkar mı çıkmaz mi antibiyotik kullanicam cunkuamiinn inşallah kuzum :)
Canım 30 veya 31 oluyor normalde sat 23 temmuzduCanım bişey sorucam adet döngün kaç benimde 22 ağustos ilaç kullanicam ama tereddüt de kaldım çıkar mı çıkmaz mi antibiyotik kullanicam cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?