TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Canım bişey sorucam adet döngün kaç benimde 22 ağustos ilaç kullanicam ama tereddüt de kaldım çıkar mı çıkmaz mi antibiyotik kullanicam cunku
İlaç kullanman şart ise idrar testi yerine kan testi yaptır bence garanti olsun ya da erken gebelik testi de olabilir
Cunku normal testlerde halen cıkmama ihtimali de var, negatif görüp yanlıs bi sey yapmıs olma

İlaç kullanman şart ise idrar testi yerine kan testi yaptır bence garanti olsun ya da erken gebelik testi de olabilir
Cunku normal testlerde halen cıkmama ihtimali de var, negatif görüp yanlıs bi sey yapmıs olma
Evet canim kullanmam lazım rahatsizim kaç gündür ses tellerimde şişme varmış bira bide öksürük

Adet günün iki gün gecince tekrar kan testi yaptir. Yükselme varmı yokmu diye. Ona göre doktor gerekeni yapar

Günaydın kızlar,
bi sorum olacaktı normalde bugun adet günüm dün test yaptım negatif çıktıgı için kırmızıların gelmesini bekliyorum bu ay sogan kürü uygulamak istiyorum nasıl yapılıyo bilgisi olan yardımcı olabilirmi ? teşekkürler şimdiden..

Reglin bittikten 2 ghn sonra basliyorsun. Yani mesela 5 gun suruyorsa 7.gun basliyorsun.

1,5 bardak suyu kaynat. Orta boyutta yemeklik soganin ilk ince kabugunu soy. 4'e bol, kaynamis suyat at. 5 dakika kaynat agzi kapali sekilde. Gunde iki kez ac karna 1'er bardak ic (ben sabah aksam yapiyorum ama oglen aksm da yapilabiliyor). Her defasinda taze yapcaksin canim. Cok sogumayacak. Sicaga yakin ilik sekilde yudum yudum iceceksin. 15 gun uygulayacaksin

Teşekkürler.Kırmızılar gelsin bitsin başlıyım birde sabah yada aksam dinlendirmeye gerek varmı sabah işe yetişmem zor olur dinlendirirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…