- 31 Ocak 2015
- 2.423
- 1.981
- 333
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.981
Benim 25 26 günde bir oluyor 29 temmuz da olmuştum en son 22 ağustos bat yarın bir test yapsam iyi olucak galibaCanım 30 veya 31 oluyor normalde sat 23 temmuzdu
İlaç kullanman şart ise idrar testi yerine kan testi yaptır bence garanti olsun ya da erken gebelik testi de olabilirCanım bişey sorucam adet döngün kaç benimde 22 ağustos ilaç kullanicam ama tereddüt de kaldım çıkar mı çıkmaz mi antibiyotik kullanicam cunku
Evet canim kullanmam lazım rahatsizim kaç gündür ses tellerimde şişme varmış bira bide öksürükİlaç kullanman şart ise idrar testi yerine kan testi yaptır bence garanti olsun ya da erken gebelik testi de olabilir
Cunku normal testlerde halen cıkmama ihtimali de var, negatif görüp yanlıs bi sey yapmıs olma
Kuzum o zaman kan testi yap kesin çıksın sonuç :) benim yumurtlamam 14. Gün oldu büyük ihtimalle o yüzden idrarda çıktı diye düşünüyorumEvet canim kullanmam lazım rahatsizim kaç gündür ses tellerimde şişme varmış bira bide öksürük
Hoşgeldinizayy merhaba yeni konu buldum arkadas tavsiyesi ile geldim buraya bi sorum olacakti
Adet günün iki gün gecince tekrar kan testi yaptir. Yükselme varmı yokmu diye. Ona göre doktor gerekeni yaparadetime bir hafta varken beta kanda0.22 cikti gebelik yok dediler belki erkendir diye dun yone yaptirdim0.38 cikti simdi gebelik yok diyorlar o zmn azda olsa cikmis simdi belirtiler cok ne bilim ben bu zamana kadar goguslerde bu kadar hassas oldunu gormemistim buyudu falan oglumda bile boyle olmamistim cok ara verdik 8 yil oldu gecen sene bu dusuk yaptim ins olur.
Yarım bardak suya bir yemek kaşığı sirke kat onunla gargara yap. Antibiyotik icmeEvet canim kullanmam lazım rahatsizim kaç gündür ses tellerimde şişme varmış bira bide öksürük
Kızlar bat a 4 gün var ama ben dayanamadım test yaptım ayy çok heycanlıyımm çift çizgiyi gördümm titriyorumm şuan
@nefertiti989 19 Ağustos
@Melek9000 19 Ağustos
@hicran17 19 Ağustos
Tutuy 20 Ağustos
yesa 20 Ağustos
@amelia2 20 Ağustos
kushi 20 Ağustos
Ayla ak 20 Ağustos
hiranur3419 22 Ağustos
@beren20 23 Ağustos
@titiz gelin 24 Ağustos
@nisandeniz 25 Ağustos
@kubito 26 Ağustos
@morsevdam5 30 Ağustos
morordek 30 Ağustos
@Ela2411 30 Ağustos
@Cemre Yaman 30 Ağustos.
@__ATALANTE 30 Ağustos
@Emineeemm 31 Ağustos
@Zanamm174 31 Ağustos
HAMILE ARKADAŞLAR
1)@ruzigarr
2)@country
3)@orkidekaramel
4)@emelll42
5)@mucizegibisin
6 )@umut-001
7)@enginkelime
8)@syma12
9)@Dilektuttum
10)@tristris
11)@pembesu
12)@minikincir
13)@Kilim ve tohum
14)@Ottomania
15)@kafein_
16)@xiexie
17)@endless love
Teşekkürler canımm darısı başınıza:)Ayy çok sevindim yaa hayırlı olsun gözünaydın :)
İyi geceler canımIyi geceler herkese
İyi geceler canım
Teşekkürler canımm darısı başınıza:)
Reglin bittikten 2 ghn sonra basliyorsun. Yani mesela 5 gun suruyorsa 7.gun basliyorsun.Günaydın kızlar,
bi sorum olacaktı normalde bugun adet günüm dün test yaptım negatif çıktıgı için kırmızıların gelmesini bekliyorum bu ay sogan kürü uygulamak istiyorum nasıl yapılıyo bilgisi olan yardımcı olabilirmi ? teşekkürler şimdiden..
Teşekkürler.Kırmızılar gelsin bitsin başlıyım birde sabah yada aksam dinlendirmeye gerek varmı sabah işe yetişmem zor olur dinlendirirsemReglin bittikten 2 ghn sonra basliyorsun. Yani mesela 5 gun suruyorsa 7.gun basliyorsun.
1,5 bardak suyu kaynat. Orta boyutta yemeklik soganin ilk ince kabugunu soy. 4'e bol, kaynamis suyat at. 5 dakika kaynat agzi kapali sekilde. Gunde iki kez ac karna 1'er bardak ic (ben sabah aksam yapiyorum ama oglen aksm da yapilabiliyor). Her defasinda taze yapcaksin canim. Cok sogumayacak. Sicaga yakin ilik sekilde yudum yudum iceceksin. 15 gun uygulayacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?