TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Teşekkürler.Kırmızılar gelsin bitsin başlıyım birde sabah yada aksam dinlendirmeye gerek varmı sabah işe yetişmem zor olur dinlendirirsem
Ya oyle ben cok fazla dinlendirmiyorum. 2-3 dakika falan canim. Ben de ise gidiyorum ama bi 10 dakika erken kalkiyorum bunun icin. Azicik katlanacagiz artik

Teşekkürler.Kırmızılar gelsin bitsin başlıyım birde sabah yada aksam dinlendirmeye gerek varmı sabah işe yetişmem zor olur dinlendirirsem
Ya oyle ben cok fazla dinlendirmiyorum. 2-3 dakika falan canim. Ben de ise gidiyorum ama bi 10 dakika erken kalkiyorum bunun icin. Azicik katlanacagiz artik

Canim benim de birkaç gun oncesine kadar kasık agrim vardi ama iki gundur yok. BAT öncesi belirti aramak istemiyorum aslında ama hicbir belirti olmamasi da umutsuzluga suruklemiyor degil :)
Umarim guzel haberler veririz bu ay, cok isterim

canım benim bu ay boş geçti o yüzden beklenti içinde değilim.
tüp e başvurduk bakalım bundan sonrasında önümüze bakacağız artık.

Benimde bu ay değişik kasik agrilarm var canim sizlama gibi damar atmasi gibi hareket edince sag tarafim kasiliyor falan bebekten olsun insaAllah bu ay hamile kalmis olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…