- 5 Mayıs 2013
- 33.893
- 41.513
- 798
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #5.001
Ya oyle ben cok fazla dinlendirmiyorum. 2-3 dakika falan canim. Ben de ise gidiyorum ama bi 10 dakika erken kalkiyorum bunun icin. Azicik katlanacagiz artikTeşekkürler.Kırmızılar gelsin bitsin başlıyım birde sabah yada aksam dinlendirmeye gerek varmı sabah işe yetişmem zor olur dinlendirirsem
Ya oyle ben cok fazla dinlendirmiyorum. 2-3 dakika falan canim. Ben de ise gidiyorum ama bi 10 dakika erken kalkiyorum bunun icin. Azicik katlanacagiz artikTeşekkürler.Kırmızılar gelsin bitsin başlıyım birde sabah yada aksam dinlendirmeye gerek varmı sabah işe yetişmem zor olur dinlendirirsem
Tamam canım teşekkürler bende erken kalkarım biraz :)Ya oyle ben cok fazla dinlendirmiyorum. 2-3 dakika falan canim. Ben de ise gidiyorum ama bi 10 dakika erken kalkiyorum bunun icin. Azicik katlanacagiz artik
Teşekkürler.Kırmızılar gelsin bitsin başlıyım birde sabah yada aksam dinlendirmeye gerek varmı sabah işe yetişmem zor olur dinlendirirsem
Zorda olsa içicez artık valla 10. ayım çok takıntı haline getirdim tüm yolları deniyecegim bide eşim yola gelip doktora gitse benle on numara olacakta napalım iader edip gitcez artık :)tadı çok kötü oluyo nasıl aışcazz
Tadını ben sevdim ya kötü değil o kadar. Ama soğursa biraz mide bulandırıyo :)tadı çok kötü oluyo nasıl aışcazz
Zorda olsa içicez artık valla 10. ayım çok takıntı haline getirdim tüm yolları deniyecegim bide eşim yola gelip doktora gitse benle on numara olacakta napalım iader edip gitcez artık :)
Tadını ben sevdim ya kötü değil o kadar. Ama soğursa biraz mide bulandırıyo :)
Canim benim de birkaç gun oncesine kadar kasık agrim vardi ama iki gundur yok. BAT öncesi belirti aramak istemiyorum aslında ama hicbir belirti olmamasi da umutsuzluga suruklemiyor degil :)S seliformorordek BirAsilAnnesi @__ATALANTE
Baddaşlarimneler yapiyosun ne var ne yok? son 10 gun
Benim dünden beri ince ince kasık ağrilarim var ?? Inşallah güzel haberler vericez bu ay
Allahim dualarimizi kabul etsin en kisa zamanda tüm isteyenlere versin inşallah
S seliformorordek BirAsilAnnesi @__ATALANTE
Benim dünden beri ince ince kasık ağrilarim var ?? Inşallah güzel haberler vericez bu ay
Inşallah olucak cnm bi bakmişsin ikiz olmuş tüp bebek tedavisindecanım benim bu ay boş geçti o yüzden beklenti içinde değilim.
tüp e başvurduk bakalım bundan sonrasında önümüze bakacağız artık.
Inşallah olucak cnm bi bakmişsin ikiz olmuş tüp bebek tedavisindeguzel haberlerini beklicez
Benimde bu ay değişik kasik agrilarm var canim sizlama gibi damar atmasi gibi hareket edince sag tarafim kasiliyor falan bebekten olsun insaAllah bu ay hamile kalmis olalımS seliformorordek BirAsilAnnesi @__ATALANTE
Hamile takvimi yapmışsın. Test yaptin mi?Benimde bu ay değişik kasik agrilarm var canim sizlama gibi damar atmasi gibi hareket edince sag tarafim kasiliyor falan bebekten olsun insaAllah bu ay hamile kalmis olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?