- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #5.021
kızlar iyi akşamlar nasılsınız :)
iyiyiz taze anne asıl sen nasılsınnn?
beni sorarsan heyecanla çarşambayı bekliyorummm
bende iyiyim pazartesi olsa da bi umut keseyi görsem değerler çok güzel olsa diye düşünüp duruyorum :)
ayy inşallah herşey çok güzel gider tatlım.
bizleri de haberdar et tabiki
Yok canım o totem niyetine ugur getirsin diye gercek olur insaAllahHamile takvimi yapmışsın. Test yaptin mi?
tabi ki dee yazarım hemen :) dua edinn bende hepinize ediyorumm
Canim benim umarim her sey guzel oluriyiyiz taze anne asıl sen nasılsınnn?
beni sorarsan heyecanla çarşambayı bekliyorummm
Valla buradaki herkes dualarimda. Umarim bebislerimize kavusuruz hepimiz saglicaklatabi ki dee yazarım hemen :) dua edinn bende hepinize ediyorumm
Amiinn inşallahhhCanim benim umarim her sey guzel olur
Valla buradaki herkes dualarimda. Umarim bebislerimize kavusuruz hepimiz saglicakla
Inşallah cnm evet benimde öyle degişik bi kasık ağrim var normalde boyle olmuyodu gorucez bakicaz bakalim zaman zor geciyoBenimde bu ay değişik kasik agrilarm var canim sizlama gibi damar atmasi gibi hareket edince sag tarafim kasiliyor falan bebekten olsun insaAllah bu ay hamile kalmis olalım
Geçmiş olsunAn itibariyle adet oldum. Bat 18 eylul oldu19 eylul de yolculuk var kotu denk geldi
Ne haber hanımlar. ? Var mi haberler
hiranur3419 22 Ağustos
@beren20 23 Ağustos
@titiz gelin 24 Ağustos
@nisandeniz 25 Ağustos
@kubito 26 Ağustos
S selifor 30 Ağustos
morordek 30 Ağustos
Ela2411 30 Ağustos
BirAsilAnnesi 30 Ağustos.
@__ATALANTE 30 Ağustos
@Emineeemm 31 Ağustos
@Zanamm174 31 Ağustos
HAMILE ARKADAŞLAR
1)@ruzigarr
2)@country
3)@orkidekaramel
4)@emelll42
5)@mucizegibisin
6 )@umut-001
7)@enginkelime
8)@syma12
9)@Dilektuttum
10)@tristris
11)@pembesu
12)@minikincir
13)@Kilim ve tohum
14)@Ottomania
15)@kafein_
16)@xiexie
17)@endless love
Yarın gelmese kan testi yaptır emin olBat gunum 19 agustostu hala kirmizilar gelmedi ama 18 inde aksam test yapmistim negatifti simdi ise bat gecikdiginden beri sol bacak ve bel agrim var kendimi umitlendirmek istemiyorum husrana ugramak istemiyorum
Daha once 5 gun sonra geldi kirmizilar hatta o zaman gebelik testinde silik bir ikinci cizgi bile vardi o yuzden 6-7 gun gecmeden kan testin yapmak istemiyorumYarın gelmese kan testi yaptır emin ol
Üsütmüs de olabilirsin. Ayağını sıcak tut.bol su içKizlar bi akil verin adetime 8-9 gun var 3 gunden beri ince ince sizi kasiklarimda agri var bugun iyice artti sol kasigim daha cok bazende iki tarafida belime doguru vuruyo sanki naapsam bilemedim hastaneyemi gitsem yogun akintimda var ne olabilir bu hamilelik belirtisi olabilirmi yada iltihab falan mi birazda dursammi yoksa doktorami gitsem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?