- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #5.041
Canım regle üç gün var ama hiç göğüs ağrısı yok. Hiç böyle olmazdı. Acıdan zor giyinirdim. İnşallah artık bu bir belirtidir :)Oh cok iyi yapmıssın tatil kafa dagıtmaya birebir :)
Ben de aynı canım, denemeye devam :) Tutacak mı tutmayacak mı diye beklemedeyim :)
Haftaya ben de gidiyorum tatile, izinler iptal olunca dogru düzgün tatil yapamadım bu yaz, anca yapacagım :)
Umarım her sey cok güzel olur canım
Canım regle üç gün var ama hiç göğüs ağrısı yok. Hiç böyle olmazdı. Acıdan zor giyinirdim. İnşallah artık bu bir belirtidir :)
Evet canım regl olacağım gün ağrı tamamen geçmiş olurdu. Şimdi hiç başlamadı bile. Seninağrın hamile olduğunu öğrenince mi başladı ?Olabilir canım benim de 1 hafta önceden ağrı başlar son günlerde ağrı kalmazdı şimdi hiç geçmedi seninde böyle bişey olabilir :)
Cnm benim ilk hamileligimde olmuştu doktoruma sordugum zaman rahim genişliyo bebek buyudukce olur demişti başka fikrim yok cnmKızlar acil cvp alabilir miyim?
Bugunden beri vajinamda igne batma hissi var. Kasık degil ama vajina girisimde. İlk defa oluyor. 2-3 saniye batıp cıkıyor sanki igne. Fikri olan yazsın lutfen.
Evet canım regl olacağım gün ağrı tamamen geçmiş olurdu. Şimdi hiç başlamadı bile. Seninağrın hamile olduğunu öğrenince mi başladı ?
Cnm benim ilk hamileligimde olmuştu doktoruma sordugum zaman rahim genişliyo bebek buyudukce olur demişti başka fikrim yok cnm
Allah buyuk kuzum tek gecelik ilişkilerden hamile kalan cok hani sperm kalitesi falan daha yuksek olabilirHamileligimi ogrenmeden oluyordu sonra hamile oldugumu ogrendim de de tek gecelik iliskimden umudum olsun
Allah buyuk kuzum tek gecelik ilişkilerden hamile kalan cok hani sperm kalitesi falan daha yuksek olabilir
Ayyy kiyamam inşallah Allah en kisa zamanda nasip etsin cnm benim ama Allahtan umit kesilmez..Yine sacma bir sekilde umut ediyorum sen bari boyle konusma sonu hep hayal kırıklıgınasılsa carsamba tup gorusmesi var sacmasapan dusuncelere kapılma cemre
Ayyy kiyamam inşallah Allah en kisa zamanda nasip etsin cnm benim ama Allahtan umit kesilmez..
Valla canim ne diyeyim insallah oyledir :)Canım regle üç gün var ama hiç göğüs ağrısı yok. Hiç böyle olmazdı. Acıdan zor giyinirdim. İnşallah artık bu bir belirtidir :)
Neyyy beş gün kala mı öğrendin? NAsıl ?5 gün kala öğrendim 8 gün kala başlamıştı ağrı çok fazla ağrımıyor ama şişkinlik ve ağrı geçmedi :)
İdrar testi ile :)Neyyy beş gün kala mı öğrendin? NAsıl ?
O kadar erken çıktığını ilk kez duydum yaa:)İdrar testi ile :)
Bende çıkmaz ama yapayım yine de demiştim :) normalde bat günüm bugün ama ben çarşamba öğrendim :)O kadar erken çıktığını ilk kez duydum yaa:)
O kadar erken çıktığını ilk kez duydum yaa:)
Geçmiş olsunmalesef bende de negatıf eylule kaldı umıtler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?