TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Canım regle üç gün var ama hiç göğüs ağrısı yok. Hiç böyle olmazdı. Acıdan zor giyinirdim. İnşallah artık bu bir belirtidir :)

Canım regle üç gün var ama hiç göğüs ağrısı yok. Hiç böyle olmazdı. Acıdan zor giyinirdim. İnşallah artık bu bir belirtidir :)

Olabilir canım benim de 1 hafta önceden ağrı başlar son günlerde ağrı kalmazdı şimdi hiç geçmedi seninde böyle bişey olabilir :)

Kızlar acil cvp alabilir miyim?
Bugunden beri vajinamda igne batma hissi var. Kasık degil ama vajina girisimde. İlk defa oluyor. 2-3 saniye batıp cıkıyor sanki igne. Fikri olan yazsın lutfen.

Olabilir canım benim de 1 hafta önceden ağrı başlar son günlerde ağrı kalmazdı şimdi hiç geçmedi seninde böyle bişey olabilir :)
Evet canım regl olacağım gün ağrı tamamen geçmiş olurdu. Şimdi hiç başlamadı bile. Seninağrın hamile olduğunu öğrenince mi başladı ?

Kızlar acil cvp alabilir miyim?
Bugunden beri vajinamda igne batma hissi var. Kasık degil ama vajina girisimde. İlk defa oluyor. 2-3 saniye batıp cıkıyor sanki igne. Fikri olan yazsın lutfen.
Cnm benim ilk hamileligimde olmuştu doktoruma sordugum zaman rahim genişliyo bebek buyudukce olur demişti başka fikrim yok cnm

Evet canım regl olacağım gün ağrı tamamen geçmiş olurdu. Şimdi hiç başlamadı bile. Seninağrın hamile olduğunu öğrenince mi başladı ?

5 gün kala öğrendim 8 gün kala başlamıştı ağrı çok fazla ağrımıyor ama şişkinlik ve ağrı geçmedi :)

Allah buyuk kuzum tek gecelik ilişkilerden hamile kalan cok hani sperm kalitesi falan daha yuksek olabilir

Yine sacma bir sekilde umut ediyorum sen bari boyle konusma sonu hep hayal kırıklıgı nasılsa carsamba tup gorusmesi var sacmasapan dusuncelere kapılma cemre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…