TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Kizlaaaarrrr yardimmmmm
5 gündur kasık agrilarim vardi supelendim erken gebelik testi yaptim bi bikin bu testler eger pozitifse artı işareti oluyo adetime 1 hafta falan var.. sanki ben biraz goruyorum yarin sabah yine yapicam diger iki cizgili testlerden

Eklentiler

• 20160822_115025.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 57
  • 20160822_115116.webp
    3 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_2016-08-22-11-56-49.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 57
Ah canım bilmez olur muyum. Girmediğim operasyon, denemediğim yöntem, yapmadığım test mi kaldı. 32. aya giriyorum, hâlâ olmadı Ama artık doktor, sorun yok, sizin bebeğiniz olur diyor. Bu da yine bir umut oldu

Kızlar değerim 556.89 çıktı :)
Maşallah
Çok sevindim canım Değer bayağı yüksek olduğu için erkenden öğrendin demek ki. Bundan sonra gelsin kontroller, cinsiyet, hazırlık derken göz açıp kapayana kadar sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Gözünüz aydın

biraz değil baya çizgi var ama bu farklı bir testmiş yeni gördüm ben canım inşallah vardır bebiş, dün içime doğdu seni okurken kesin hamile demiştim senin için :) hayırlısı olsun inşallah

Cizgi açıkça gözüküyor

Hadi gözün aydın..süper. .yuppiiii. bir hamile daha

Canım tek çizgi görünüyor ama sanırım ARTI işareti oluşturması için bir çizgi daha lazım di mi? Ben onu göremedim maalesef

biraz değil baya çizgi var ama bu farklı bir testmiş yeni gördüm ben canım inşallah vardır bebiş, dün içime doğdu seni okurken kesin hamile demiştim senin için :) hayırlısı olsun inşallah
Ayyy iyice umitlendim iyiki varsiniz.. cani gonulden istiyorum Allah isteyen herkese versin en kisa zamanda cook sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…