- 24 Ağustos 2012
- 12.476
- 29.006
- 798
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #5.061
Eylül ekime kaydettim senisagol canım M melekler-engelchen buradan mı devam edıyoruz eylul ekıme mı gecelım
Eylül ekime kaydettim seni
Erken gebelik testleri var canım 1 test 20 tl civarı diğerleri 3 5 tl iken
Hatta onlarında türlü türlü olanları var
Bazıları adet 6 kala gösteriyor
Bazıları şüpheli ilişki uzerinen 6 gün gecince
KaydettimBeni de kaydeder misin eylül ekime canım 7 eylül bat tarihim
Bir de o grubun ismi neydi tam olarak onu da takip edeyim..
Ah canım bilmez olur muyum. Girmediğim operasyon, denemediğim yöntem, yapmadığım test mi kaldı. 32. aya giriyorum, hâlâ olmadıErken gebelik testleri var canım 1 test 20 tl civarı diğerleri 3 5 tl iken
Hatta onlarında türlü türlü olanları var
Bazıları adet 6 kala gösteriyor
Bazıları şüpheli ilişki uzerinen 6 gün gecince
Kaydettim
Rica ederimtamam canım tşkler :)
tamam canım tşkler :)
Rica ederimtamam canım tşkler :)
MaşallahKızlar değerim 556.89 çıktı :)
Kizlaaaarrrr yardimmmmm
5 gündur kasık agrilarim vardi supelendim erken gebelik testi yaptim bi bikin bu testler eger pozitifse artı işareti oluyo adetime 1 hafta falan var.. sanki ben biraz goruyorumyarin sabah yine yapicam diger iki cizgili testlerden
Cizgi açıkça gözüküyorKizlaaaarrrr yardimmmmm
5 gündur kasık agrilarim vardi supelendim erken gebelik testi yaptim bi bikin bu testler eger pozitifse artı işareti oluyo adetime 1 hafta falan var.. sanki ben biraz goruyorumyarin sabah yine yapicam diger iki cizgili testlerden
Hadi gözün aydın..süper. .yuppiiii. bir hamile dahaKizlaaaarrrr yardimmmmm
Canım tek çizgi görünüyor ama sanırım ARTI işareti oluşturması için bir çizgi daha lazım di mi? Ben onu göremedim maalesefKizlaaaarrrr yardimmmmm
Ayyy iyice umitlendim iyiki varsinizbiraz değil baya çizgi var ama bu farklı bir testmiş yeni gördüm ben canım inşallah vardır bebiş, dün içime doğdu seni okurken kesin hamile demiştim senin için :) hayırlısı olsun inşallah
Evet cnm arti işareti olmasi gerekiyor cook sagol ilgin icin iyiki varsinizCanım tek çizgi görünüyor ama sanırım ARTI işareti oluşturması için bir çizgi daha lazım di mi? Ben onu göremedim maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?