- 8 Nisan 2016
- 328
- 250
- 23
- 37
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #5.081
Ahhh nasil heycanliyim cnm ya insallah vardir insallah.. cok istiyoruz bu ay eşime keci boynuzu pekmezi yedirmiştim ve cuma gunu dogum gunu var eşimin yarin sabah ta yapicam bakalim o test nasil cikicak... iyiki varsiniz cnm hepiniz cok iyisiniz burasi tipki aile gibi Allah hepinizden razi olsunCizgi açıkça gözüküyor
Maşallah
Çok sevindim canımDeğer bayağı yüksek olduğu için erkenden öğrendin demek ki. Bundan sonra gelsin kontroller, cinsiyet, hazırlık derken göz açıp kapayana kadar sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Gözünüz aydın
@morsevdam5morordek @Cemre Yaman @__ATALANTE
Baddaşlarimneler yapiyosun ne var ne yok? son 10 gun
Benim dünden beri ince ince kasık ağrilarim var ?? Inşallah güzel haberler vericez bu ay
Allahim dualarimizi kabul etsin en kisa zamanda tüm isteyenlere versin inşallah
Maşallah cok güzelKızlar değerim 556.89 çıktı :)
Geçmiş olsun. EklerimM melekler-engelchen canim ben dün adet oldum yine hüsran yine hüsran... Bat 18 eylül diğer topige ekler misin
Bu sabah yapmadim cnm dün akşam yaptim ama başka markayla onda cikmadi hic bisey sabahki yaptigim clear blue di o daha kaliteli daha hassas bilemedimki var mi yokmu ama kasık ağrilarim devam ediyo ozellikle hizli yuruyunce, bişey kaldirinca daha cok oluyo cuma gunune kadar sabredicem sabrede bilirsem
Batdasim erken gebelik testi mi yapiyorsun? Normal testlerde 1 hafta önceden cikmaz da ondan sordumBu sabah yapmadim cnm dün akşam yaptim ama başka markayla onda cikmadi hic bisey sabahki yaptigim clear blue di o daha kaliteli daha hassas bilemedimki var mi yokmu ama kasık ağrilarim devam ediyo ozellikle hizli yuruyunce, bişey kaldirinca daha cok oluyo cuma gunune kadar sabredicem sabrede bilirsemtekrar yapicam test cuma gunu
Bu sabah yapmadim cnm dün akşam yaptim ama başka markayla onda cikmadi hic bisey sabahki yaptigim clear blue di o daha kaliteli daha hassas bilemedimki var mi yokmu ama kasık ağrilarim devam ediyo ozellikle hizli yuruyunce, bişey kaldirinca daha cok oluyo cuma gunune kadar sabredicem sabrede bilirsemtekrar yapicam test cuma gunu
Ayy canım benim de bir kızım olsun. Hatta rüyamda üç kızım oluyorduTamam canım hadi hayırlısı gelsin bebişler gelsin mutluluklar gelsin gülücükler
Çok bekledik dimi
Ya ben dün görememiştim ama şimdi yine baktım ve sanırım gerçekten var :) çok mutlu oldum bian ya inşallah vardır canım bat a kaç gün varKizlaaaarrrr yardimmmmm
5 gündur kasık agrilarim vardi supelendim erken gebelik testi yaptim bi bikin bu testler eger pozitifse artı işareti oluyo adetime 1 hafta falan var.. sanki ben biraz goruyorumyarin sabah yine yapicam diger iki cizgili testlerden
Insallah cnm insallah bende senin gibi o guzel haberi veririm burda bata 7 gun var dahaYa ben dün görememiştim ama şimdi yine baktım ve sanırım gerçekten var :) çok mutlu oldum bian ya inşallah vardır canım bat a kaç gün var
Git kan ver kesinlessin ya :) ben dun vermek istedim bakmadi gerci uyuz doktorEvet cnm erken gebelik testi baya hassas yaziyo ondan yaptim 507ci sayfada var cnm resim atmiştim bi bak bakalim sen nediceksin arti işareti olmasi gerek pozitif olmasi icin cok silikte ciksa pozitiftir yaziyo ve ben 5dkk icinde gordum ama pek inanmiyorum acikcasi
Insallah cnm insallah bende senin gibi o guzel haberi veririm burda bata 7 gun var daha
Ayy canım benim de bir kızım olsun. Hatta rüyamda üç kızım oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?