TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Cizgi açıkça gözüküyor
Ahhh nasil heycanliyim cnm ya insallah vardir insallah.. cok istiyoruz bu ay eşime keci boynuzu pekmezi yedirmiştim ve cuma gunu dogum gunu var eşimin yarin sabah ta yapicam bakalim o test nasil cikicak... iyiki varsiniz cnm hepiniz cok iyisiniz burasi tipki aile gibi Allah hepinizden razi olsun

Evet canım değer yüksekliğinden öğrendim sanırım :)
Çok teşekkür ederim arkamdan gelin hepinizi bekliyorum

Kizlar bn dun itibariyle tam 4 gun erken regl oldum sogan kuru yapmisdim kistlerim vardi belkide ondan erken oldum bilemiyorum yeni bat 19 eylul

Ela2411 naptın canım test yaptın mı tekrar merak ettim seni :)
Bu sabah yapmadim cnm dün akşam yaptim ama başka markayla onda cikmadi hic bisey sabahki yaptigim clear blue di o daha kaliteli daha hassas bilemedimki var mi yokmu ama kasık ağrilarim devam ediyo ozellikle hizli yuruyunce, bişey kaldirinca daha cok oluyo cuma gunune kadar sabredicem sabrede bilirsem tekrar yapicam test cuma gunu

Batdasim erken gebelik testi mi yapiyorsun? Normal testlerde 1 hafta önceden cikmaz da ondan sordum

Evet cnm erken gebelik testi baya hassas yaziyo ondan yaptim 507ci sayfada var cnm resim atmiştim bi bak bakalim sen nediceksin arti işareti olmasi gerek pozitif olmasi icin cok silikte ciksa pozitiftir yaziyo ve ben 5dkk icinde gordum ama pek inanmiyorum acikcasi

Tamam canım hadi hayırlısı gelsin bebişler gelsin mutluluklar gelsin gülücükler

Çok bekledik dimi

Ya ben dün görememiştim ama şimdi yine baktım ve sanırım gerçekten var :) çok mutlu oldum bian ya inşallah vardır canım bat a kaç gün var

Git kan ver kesinlessin ya :) ben dun vermek istedim bakmadi gerci uyuz doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…