TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Canim kisiden kisiye degisiyor tamamen. Ben onceki durumumu bildigim icin bu ay da olmadigi kanaatine vardim. Elbette regl olmadan umudumu kaybetmiyorum ama gidisat regl olacagim yonunde. Hayirlisi bakalim...

sarı akıntı hamilelik öncesi belirti olarak yazanlar vardı canım erken hamilelik belirtileri grubunda benimde 3 gün önce geldi sarı akıntım normalde hiç gelmez bende hemde baya fazlaca gelmişti umutlandım ama negatif çıktı. bakalım senin için ne olacak hayırlısı bata daha çok var benim 5 gün geçti hala regl olmadım

canım hem yumurtlama döneminde hem reglden önce hemde hamilelikte oluyor bu akıntılar zaten bir çok şey regl ve hamilelik belitrisiyle aynı en güvenilir belirti regl gecikmesi diyorlar ee benim 5 gün geçti sonuç hala negatif demek bu da kesin belirti değil

Ya bu belirsizlik cok kotu iste yaa insallah bakalim, bekleyip gorecegiz.

canim bir iki gun daha gelmezse doktora gorun. Hayirlisi hakkimizda...

Az evvel oturdum Yasin okudum, dua ettim. Sonra siteyi açar açmaz bu yazıyı gördüm. Yarın kontrol var o sebeple gerginim. Günlerdir keseyi görelim diye dilimde dua. Allah razı olsun arkadaşım senden. Çok iyi geldi bunu okumak bana.

İçini ferah tut arkadaşım. Rabbim hayırlısını versin. İyi düşün ki iyi şeyler olsun.

kızlar bişi diycek olan bilgisi olan yok mu içim hiç rahat değil test yapmaya korkuyorum

kızlar bişi diycek olan bilgisi olan yok mu içim hiç rahat değil test yapmaya korkuyorum
canım adetin bittiyse test yapsana yazdığını okuyunca kimyasal gebelik mi geçirdin acaba diye düşündüm. ama 1 hafta geçtiyse değerin normale dönmüştür testte çıkmaz sen yine yap belki üstüne görme dedikleri olay olmuştur hamile kalıp ilk ay regl olanlar var.

bende çok kararsızım test yapma konusunda dün yapacaktım vazgeçtim geçer belki dedim geçmedi arttı yarın sabah yapayım o zaman

Ne renk geldi canim adetin? 3 gun surmesi supheli ustune mi girdun acaba. Yok mu testin bi yapsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…