- 30 Aralık 2015
- 1.550
- 4.266
- 83
- 33
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Canim kisiden kisiye degisiyor tamamen. Ben onceki durumumu bildigim icin bu ay da olmadigi kanaatine vardim. Elbette regl olmadan umudumu kaybetmiyorum ama gidisat regl olacagim yonunde. Hayirlisi bakalim...benimde renksiz su gibi akıntım var ama hatırlamıyorum her ay oluyor muydu acaba yoksa ben şuanda takip ediyorum diye mi var. Yumurtladıktan sonra hafif kıvamlı akıntım olmuştu beyaz, şuan renksiz kıvamsız, bi anlamı var mı bu akıntının acaba
Ya kızlar galiba bu ay da olmadıkoyu sarı akıntım var ve kasık ağrım var regl olacakmışım gibi. Bende bu koyu sarı akıntı reglden 4-5 gün önce başlar, kahverengiye döner sonra da regl günü kırmızıya döner. Galiba bu ay da kırmızıları göreceğim. BAT'A SON 5 GÜN...
benimde renksiz su gibi akıntım var ama hatırlamıyorum her ay oluyor muydu acaba yoksa ben şuanda takip ediyorum diye mi var. Yumurtladıktan sonra hafif kıvamlı akıntım olmuştu beyaz, şuan renksiz kıvamsız, bi anlamı var mı bu akıntının acaba
Teşekkür ederim canm 27 temmuz batnusyaa temmuz burada tutuluyor, buraya yaz istersen yeni BAT'ı :)
Ya bu belirsizlik cok kotu iste yaasarı akıntı hamilelik öncesi belirti olarak yazanlar vardı canım erken hamilelik belirtileri grubunda benimde 3 gün önce geldi sarı akıntım normalde hiç gelmez bende hemde baya fazlaca gelmişti umutlandım ama negatif çıktı. bakalım senin için ne olacak hayırlısı bata daha çok var benim 5 gün geçti hala regl olmadım
canım hem yumurtlama döneminde hem reglden önce hemde hamilelikte oluyor bu akıntılar zaten bir çok şey regl ve hamilelik belitrisiyle aynıen güvenilir belirti regl gecikmesi diyorlar ee benim 5 gün geçti sonuç hala negatif demek bu da kesin belirti değil
1- Eğer kullarım sana Benden soracak olurlarsa, iyi bilsinler ki Ben çok yakınım: Bana dua edenin çağrısına hemen karşılık veririm. Öyleyse onlar da Bana karşılık versinler ve Bana tam güvensinler ki, hak yoluna yöneltilsinler.(Bakara-186)
2-Ve Allah sizi topraktan yaratmıştır; sonra bir damlacık hayat suyundan... Sonra size (birbirinize) eş olacak cinsel bir kimlik vermiştir: hiçbir dişi ne O'ndan habersiz hamile kalabilir, ne de doğum yapabilir. Dahası hiç bir hayat sahibi, O'nun kayıtlı yasası dışında ne ömrünü uzatabilir, ne de kısaltabilir: Hiç şüphe yok ki bu, Allah için çok kolaydır.(Fatır-11)
3-Kıyamet anının bilgisi O’nun katındadır. Yağmuru O yağdırır. Rahimlerde olanı bilir. Hiç kimse yarın ne kazanacağını bilmez. Hiç kimse hangi yerde öleceğini bilmez. Allah, her şeyi bilen ve haberdar olandır.(Lokman-34)
4-O'dur sizi bir tek candan yaratan ve kendisine ilgi duysun diye ona kendi cinsinden eşini var eden. Gün gelip o eşine sarılınca, (önce) eş hafif bir yük yüklenir ve o yükü bir süre taşır. Ardından yük ağırlaşınca eşler Rableri olan Allah'a: "Eğer bize eli ayağı düzgün, kusursuz bir çocuk bahşedersen; söz, Sana şükreden kimselerden olacağız!" diye yakarırlar.(Araf-189)
5- Göklerin ve yerin hâkimiyeti Allah’ındır. O dilediğini yaratır. Dilediğine kız evlat, dilediğine erkek evlat verir, yahut kızlı oğlanlı olarak her iki cinsten karma yapar. Dilediğini de kısır bırakır. O her şeyi mükemmel bilir, her şeye kadirdir.(Şura-49/50)
6-Zekeriya, “Yâ Rabbi, bana ihtiyarlık gelip çatmış, hanımım da kısırken nasıl oğlum olabilir ki?” dedi. Allah buyurdu ki: “Böyle de olsa Allah dilediğini yapar.” (Ali İmran-40)
O halde ;
Ey iman edenler! Sabır ve namazla Allah'dan yardım dileyin. Şüphesiz Allah sabredenlerle beraberdir.(Bakara-153)
ben geçen ay beyaz akıntı görmüşüm ne demek olduğu sormuşum demi:)
demek yumurta bozulmuş olmamiş demekmiş anladığım kadariyla..
bu ay beyaz akıntı görmedim ama vajinal akintim vardi..
şimdi kuru günler başladi..
sanirim gebelik testi doğru çikti.. eşim haberi aldığında çok sevindi.. gözlerimin parladığı gördü..
ama bi yanda buruk bir sevinç vardi.. kaybettiğim oğlumu düşündüm.. eksik hissediyorsun işde..
hergün her gece dua ediyorum sizlerede edicem..
Allah kucagimizi boş birakmasin kucagimiza almaya nasip etsin..
Bu ay umutluydum olcak gibi hissettim..
hatta geçen ay adet olduğum dönemde soğan kürü içmişim. işe yaradi galiba..:)
tavsiye ederim hamile kalmak isteyen arkadaşlara..
şimdi keçiboynuzu pekmezi içmeye başliycam kansizim..
oğlumda yaşadığım şeye bunda yaşarsam diye korkuyorum.. stres yapmak istemiyorum rahat hamilelik isityorum işde oda olmuycakiçimi yicem doğuma kadar galiba.
tansiyon hastasiyim sürekli takibe alcam kendimi.
kızlar çok midem bulanıyor ve başım dönüyor hiç halim yok 6 gün süren adetim 3. gün bitti ama 2 gün yoğun geldi adet gibi böyle yerleşme kanaması olur mu yaşayan var mı bunu hamile olduğumu hiç düşünmezdim ama 1 haftadır midem bulanıyor adet olunca midemi üşüttüm sandım ama geçmiyor
kızlar bişi diycek olan bilgisi olan yok mu içim hiç rahat değil test yapmaya korkuyorum
kızlar bişi diycek olan bilgisi olan yok mu içim hiç rahat değil test yapmaya korkuyorum
canım adetin bittiyse test yapsana yazdığını okuyunca kimyasal gebelik mi geçirdin acaba diye düşündüm. ama 1 hafta geçtiyse değerin normale dönmüştür testte çıkmaz sen yine yap belki üstüne görme dedikleri olay olmuştur hamile kalıp ilk ay regl olanlar var.kızlar bişi diycek olan bilgisi olan yok mu içim hiç rahat değil test yapmaya korkuyorum
Aynı be canım batları satları ayları kovalamaya devam :)Merhaba arkadaşım nbr. ? Nasılsın. ? Son durum ne ?
bende çok kararsızım test yapma konusunda dün yapacaktım vazgeçtim geçer belki dedim geçmedi arttı yarın sabah yapayım o zamancanım adetin bittiyse test yapsana yazdığını okuyunca kimyasal gebelik mi geçirdin acaba diye düşündüm. ama 1 hafta geçtiyse değerin normale dönmüştür testte çıkmaz sen yine yap belki üstüne görme dedikleri olay olmuştur hamile kalıp ilk ay regl olanlar var.
sağol canım yarın sabah önce idrar testi yapayım bari evde belki dedim çevresinde duyan olmuştur ondan sordum sağol cevabın içinCanım bilgim yok ama içini rahatlatması için kan testi yaptırmayı düşünmez misin?
benim de umudum yok aslında belki sıcaklardan etkilenmiştir tansiyonum düşüyordurCanım benim okuduğum kadariyla öyle yerlesme kanamasi olmaz ama sen yine de bi test yap ve biz yanilalim ins
benim de umudum yok aslında belki sıcaklardan etkilenmiştir tansiyonum düşüyordur
Ne renk geldi canim adetin? 3 gun surmesi supheli ustune mi girdun acaba. Yok mu testin bi yapsanakızlar çok midem bulanıyor ve başım dönüyor hiç halim yok 6 gün süren adetim 3. gün bitti ama 2 gün yoğun geldi adet gibi böyle yerleşme kanaması olur mu yaşayan var mı bunu hamile olduğumu hiç düşünmezdim ama 1 haftadır midem bulanıyor adet olunca midemi üşüttüm sandım ama geçmiyor
Sabahi bekleme canim ben oglen yaptim bi saatlik idrarla obile kopkoyu cikti.bende çok kararsızım test yapma konusunda dün yapacaktım vazgeçtim geçer belki dedim geçmedi arttı yarın sabah yapayım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?