- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Hayırlısı olsun. Bat tarihin kac senide kaydedeyim. Takip et bu topigi. Bak simdiden hamile haberleri geldi bile. Bakarsın ugur getirir sanaAynı be canım batları satları ayları kovalamaya devam :)
Temmuz 2016 da hamile olmayı planlayan Bayanlar, buyrun topigime
BAT TARİHLERİ
@enginkelime 1 temmuz
@gulbensworld 1 temmuz
@minikincir 2 temmuz
@coombs 2 temmuz
P Pimpiriklianneee 3 temmuz
@SedaUmut 3 temmuz
morordek 4 temmuz
@Zanamm174 5 temmuz
@kutuphanekedisi 5 temmuz
@melekbaby 5 temmuz
nisan152 5 temmuz
M melekler-engelchen 6 temmuz
@Petunyasemen 7 temmuz
@berraksucan 7 temmuz
@Kuzum ask 7 temmuz
@Ela2411 7 temmuz
@Emineeemm 8 temmuz
@muntazaman 8 temmuz
@xiexie 9 temmuz
@zehragnydn 9 temmuz
@syma12 9 temmuz
@tristris 11 temmuz
@nesne 11 temmuz
@ervanazim 13 temmuz
@maya_gallo 13 temmuz
@Nur_hasret 14 temmuz
@mtkt 17 temmuz
Tutuy 17 temmuz
@cansu0812 18 temmuz
@LadeyNa 18 temmuz
@amelia2 19 temmuz
@yesa1 20 temmuz
@pembesu 20 temmuz
@yagmur0790 22 temmuz
@tostos16 23 temmuz
@endless love 24 temmuz
@-Lidya- 24 temmuz
@nisandeniz 25 temmuz
@sinemis25 26 temmuz
@Love5 29 temmuz
@seyrane 29 temmuz
HAMILE ARKADAŞLAR
1)@ruzigarr
2)@country
3)@orkidekaramel
Benim bu ay da oldu beyaz akintim ama. Hayirlisi olsun canim iyi dusunelim iyi olsun.ben geçen ay beyaz akıntı görmüşüm ne demek olduğu sormuşum demi:)
demek yumurta bozulmuş olmamiş demekmiş anladığım kadariyla..
bu ay beyaz akıntı görmedim ama vajinal akintim vardi..
şimdi kuru günler başladi..
sanirim gebelik testi doğru çikti.. eşim haberi aldığında çok sevindi.. gözlerimin parladığı gördü..
ama bi yanda buruk bir sevinç vardi.. kaybettiğim oğlumu düşündüm.. eksik hissediyorsun işde..
hergün her gece dua ediyorum sizlerede edicem..
Allah kucagimizi boş birakmasin kucagimiza almaya nasip etsin..
Bu ay umutluydum olcak gibi hissettim..
hatta geçen ay adet olduğum dönemde soğan kürü içmişim. işe yaradi galiba..:)
tavsiye ederim hamile kalmak isteyen arkadaşlara..
şimdi keçiboynuzu pekmezi içmeye başliycam kansizim..
oğlumda yaşadığım şeye bunda yaşarsam diye korkuyorum.. stres yapmak istemiyorum rahat hamilelik isityorum işde oda olmuycakiçimi yicem doğuma kadar galiba.
tansiyon hastasiyim sürekli takibe alcam kendimi.
Cok erken yapmissin bn akillandim artik adet gunum gecmeden yapmam sende oyle yap bnce yoksa insan uzuluyor negatifi gorunceBat 5 temmuz dayanamadım test yaptım negatif çıktı, karnımda ara ara ağrı oluyo, inşallah belirtidir
M melekler-engelchencanım ne güzel numaralandırmıştır kaç kişi olduğumuzu sayacam diye kör oldum burda :))@melekler-engelchen
:) haklısın. Ama sürekli bat bildirmeler vardı. Açlık. Susuzluk ta olunca hep baş ağrısı var zaten kolay olsun diye böyle yaptim canim.Böyle kolay oluyor canımcanım ne güzel numaralandırmıştır kaç kişi olduğumuzu sayacam diye kör oldum burda :))@melekler-engelchen
canım ne güzel numaralandırmıştır kaç kişi olduğumuzu sayacam diye kör oldum burda :))@melekler-engelchen
Şu an 41 kişiyiz:) haklısın. Ama sürekli bat bildirmeler vardı. Açlık. Susuzluk ta olunca hep baş ağrısı var zaten kolay olsun diye böyle yaptim canim.Böyle kolay oluyor canım
41 kere maşallah. .Herkes pozitif sonuç alir hayirlisiyla inşallahŞu an 41 kişiyiz
Ah Can'ım inşallah . Şu mübarek günler hepimiz için hayırlı olur inşallah41 kere maşallah. .Herkes pozitif sonuç alir hayirlisiyla inşallah
Psikolojik olabilir. Bat bekleyip test yapinslm kizlar su an soracak kimsem yok sizden baska psikolojik mi yoksa otuctan mi bilmem ama bugun yemek yaparken midem fena bulaniyor basim agriyor sabahtan beri de yatiyodum bu ay hic bi belirtim yoktu belirti aramak da istemedim ama bugun bi degisigim bide surekli aglamak istiyorum ben cok kotuyum yaa(((((((((
Ah keşke41 kere maşallah. .Herkes pozitif sonuç alir hayirlisiyla inşallah
InşallahAh Can'ım inşallah . Şu mübarek günler hepimiz için hayırlı olur inşallah
Keşke deyip şeytanı sevindirmeyelim. En güzel kelime inşallah. ..Allaha havale etmiş oluruz. En iyisini o bilirAh keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?