- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Ooo pardon o açıdan hiç düsünmemistimKeşke deyip şeytanı sevindirmeyelim. En güzel kelime inşallah. ..Allaha havale etmiş oluruz. En iyisini o bilir
Keşke deyip şeytanı sevindirmeyelim. En güzel kelime inşallah. ..Allaha havale etmiş oluruz. En iyisini o bilir
Ooo pardon o açıdan hiç düsünmemistim
İnsallah diyelim o zaman
Morfoloji nasıl düzelir acaba?
Eşinin Sperm değerlerinde sorun olup pozitif sonuc alan varmı icinizde?
Eşiniz herhangi bir kür, ilac, yada vitamun ictimi
Adet kanaması gibi kırmızıydı canım farkı yoktu sadece 2 gün öyle sürdü 3. Gün kahverengi lekeli oldu 3. Günün gecesi bitti ama 2 gün adet gibi olduğu için pek umudum yok bebek varsa bile gitmiştir diye düşünüyorum sıcaklardan oldu böyle herhalde ama temkinli davranmak için test yapıcam yinede dişçiye gidicem çünküNe renk geldi canim adetin? 3 gun surmesi supheli ustune mi girdun acaba. Yok mu testin bi yapsana
Testler evde kaldı biz başka evde yatıya kaldık şansa bak yaSabahi bekleme canim ben oglen yaptim bi saatlik idrarla obile kopkoyu cikti.
Aynısını ben de pazar günü yasayacagım büyük ihtimalle :)İyi aksamlar kizlar nasilsiniz? Yarin aksam memlekete yola cikiyoruz, orda almaya firsatim olmaz diye gebelik test aldim birde adet olma ihtimali düşünerek ped aldim.bir elimde test bir elimde ped tuhaf hissettm hakkimizda hayirlisi inşallah.
Valla canım benim bi fikrim yok soruların hakkında maalesefSorularıma cevap verecek kimse yok mu
Canimm benim yaaAynısını ben de pazar günü yasayacagım büyük ihtimalle :)
Bayramda memleketlere gitmeyecektik aslında ama bugun karar degisikligi ile ben kendim ailemin yanına gidiyorum esimin isinden dolayı. Pazar sabah test yapıp öglen otobuse binip gidicem. Negatif cıkarsa da bavula pedleri koyarım :)
Valla canım benim bi fikrim yok soruların hakkında maalesefDaha ne ben ne eşim kontrole gittik ilk aylar oldugu icin...
Aynen ya insallahCanimm benim yaaartik ne olacaksa bakalim.ben bat 8 temmuz oncesinde yapmicam beklicem hatta..bakalim insallah pedler seneye kalir.
Canim sen yine de cok umut baglama ama yap yine de testini icin rahat etsin disciye giderken. Hadi bakalim bekliyoruz haberleriniTestler evde kaldı biz başka evde yatıya kaldık şansa bak yayarın akşam anca test artık dişçiye de gitcektim telaşım ondan gitmeyeyim bari iptal edeyim randevuyu
En fazla gunde 1 kez canim fazlasi sperm kalitesini ve sayisini dusururYaa kızlar sorucağım soruyu yanlış anlamayın lütfen . Değerlendirdiğimiz günlerde kaç kez beraber olmamız gerekiyor . Bununla ilgili bilgisi olan varmı
Günde 1 kere yeter. Fazla olunca fayda yokYaa kızlar sorucağım soruyu yanlış anlamayın lütfen . Değerlendirdiğimiz günlerde kaç kez beraber olmamız gerekiyor . Bununla ilgili bilgisi olan varmı
Canim benim forumlardan okudugum bir sey var o da keciboynuzu cayi. Iyi geliyormus.Eşinin Sperm değerlerinde sorun olup pozitif sonuc alan varmı icinizde?
Eşiniz herhangi bir kür, ilac, yada vitamun ictimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?