TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Ne renk geldi canim adetin? 3 gun surmesi supheli ustune mi girdun acaba. Yok mu testin bi yapsana
Adet kanaması gibi kırmızıydı canım farkı yoktu sadece 2 gün öyle sürdü 3. Gün kahverengi lekeli oldu 3. Günün gecesi bitti ama 2 gün adet gibi olduğu için pek umudum yok bebek varsa bile gitmiştir diye düşünüyorum sıcaklardan oldu böyle herhalde ama temkinli davranmak için test yapıcam yinede dişçiye gidicem çünkü

Aynısını ben de pazar günü yasayacagım büyük ihtimalle :)
Bayramda memleketlere gitmeyecektik aslında ama bugun karar degisikligi ile ben kendim ailemin yanına gidiyorum esimin isinden dolayı. Pazar sabah test yapıp öglen otobuse binip gidicem. Negatif cıkarsa da bavula pedleri koyarım :)
Sorularıma cevap verecek kimse yok mu
Valla canım benim bi fikrim yok soruların hakkında maalesef Daha ne ben ne eşim kontrole gittik ilk aylar oldugu icin...

Canimm benim yaa artik ne olacaksa bakalim.ben bat 8 temmuz oncesinde yapmicam beklicem hatta..bakalim insallah pedler seneye kalir.

Yaa kızlar sorucağım soruyu yanlış anlamayın lütfen . Değerlendirdiğimiz günlerde kaç kez beraber olmamız gerekiyor . Bununla ilgili bilgisi olan varmı

Testler evde kaldı biz başka evde yatıya kaldık şansa bak ya yarın akşam anca test artık dişçiye de gitcektim telaşım ondan gitmeyeyim bari iptal edeyim randevuyu
Canim sen yine de cok umut baglama ama yap yine de testini icin rahat etsin disciye giderken. Hadi bakalim bekliyoruz haberlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…