- 23 Eylül 2015
- 1.622
- 2.196
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Hiç umudum yok kiCanim sen yine de cok umut baglama ama yap yine de testini icin rahat etsin disciye giderken. Hadi bakalim bekliyoruz haberlerini
Canım daha öncede yazmıştım. Eşimin ileri hareketli hiç spermi yoktu. Varikosel ameliyatı oldu. Tüm değerleri normale döndü ama morfolojiyi ayrıca bilmiyorum maalesefMorfoloji nasıl düzelir acaba?
Tek olmali herkeslerde ayni şeyi demiş..boyle sık olunca eslerde pesden ayrilmiyorYaa kızlar sorucağım soruyu yanlış anlamayın lütfen . Değerlendirdiğimiz günlerde kaç kez beraber olmamız gerekiyor . Bununla ilgili bilgisi olan varmı
Ya sorma Can'ım Yaa biz bu işi yanlış anlamışız . İkimizde baktık olmıycak bi akıl danışım dedim :))Tek olmali herkeslerde ayni şeyi demiş..boyle sık olunca eslerde pesden ayrilmiyor
TeşekkürlerCanım daha öncede yazmıştım. Eşimin ileri hareketli hiç spermi yoktu. Varikosel ameliyatı oldu. Tüm değerleri normale döndü ama morfolojiyi ayrıca bilmiyorum maalesef
Yaa kızlar sorucağım soruyu yanlış anlamayın lütfen . Değerlendirdiğimiz günlerde kaç kez beraber olmamız gerekiyor . Bununla ilgili bilgisi olan varmı
bende yapmışım bata 5 gün kala negatif çiktiydi.. bekle:) erken gebelik testi al o kesin çikarBat 5 temmuz dayanamadım test yaptım negatif çıktı, karnımda ara ara ağrı oluyo, inşallah belirtidir
tutuycum rabbim bu ay hamile kalmaya nasip etsin..Ah Can'ım inşallah . Şu mübarek günler hepimiz için hayırlı olur inşallah
ah canım demek hatırladın. bu topicte hiç bahsetmemiştim oysaki.Rabbim tekrarını göstermesin. biz bu dünya için üzülüyoruz ama inşallah ahirette karşılığını göreceğiz. sen ne güzel müjdeli haberleri aldın darısı bize olsun inşallah.Allah doğacak evlatlarımıza uzun ömürler nasip etsintutuycum rabbim bu ay hamile kalmaya nasip etsin..
bu mübarek gününde dualarinizi kabul etsin..
kadir gecemizi mübarek olsun.
kaybettiğimiz bebişlerimiz melek olarak inmiştir bilemem ki.. hissediyorum oğlum yeryüzünde diye..
annesine selam vermek isteyecektir. keşke gelse annecimm ben oğlunum dese..
çok güzel bir gün bugün inanki duygusallaşiyorum bi anda.
hayırlısı olsun canım.geç olsun güç olmasınKadir gecemiz mübarek olsun.
Kızlar ya ağlayacağım şu anPembe renkli akıntım var. Her regl öncesi yaşadığım Bat'a 4 gün kaldı. Bu sefer biraz erken oldu ama sonuçta regl öncesi belirtiler bunlar yaaaa. Offfffffff bu ay da hüsran
Hayırlısı artık ya ne diyim. Vardır Allah'ın bi bildiği. Allah bu mübarek kadir gecesinde hepimiz için hayırlısı neyse onu versin.
amin inşallah darisi senin başina.. rabbim kucagimza almaya nasip etsin inş.ah canım demek hatırladın. bu topicte hiç bahsetmemiştim oysaki.Rabbim tekrarını göstermesin. biz bu dünya için üzülüyoruz ama inşallah ahirette karşılığını göreceğiz. sen ne güzel müjdeli haberleri aldın darısı bize olsun inşallah.Allah doğacak evlatlarımıza uzun ömürler nasip etsin
inşallah kucagına aldığın günleride görürsün canım. benimde 3 bitti kendimide daha iyi hissediyorum bakalım bu ay yüzümüz gülecek mi bizimdeamin inşallah darisi senin başina.. rabbim kucagimza almaya nasip etsin inş.
seni de en kısa zamanda müjdeli haberleri aliriz.
sakin stres yapma sakin olun..
ben 4 ay bekledim çok şükür kalp atişlari ve keseyi görmeden bişey diyemicem.
Pembeyse bekle bat gününüKadir gecemiz mübarek olsun.
Kızlar ya ağlayacağım şu anPembe renkli akıntım var. Her regl öncesi yaşadığım Bat'a 4 gün kaldı. Bu sefer biraz erken oldu ama sonuçta regl öncesi belirtiler bunlar yaaaa. Offfffffff bu ay da hüsran
Hayırlısı artık ya ne diyim. Vardır Allah'ın bi bildiği. Allah bu mübarek kadir gecesinde hepimiz için hayırlısı neyse onu versin.
İmplantasyon kanaması diye düşünmek istiyorum ben de ama gidişat öyle değil gibi yaPembeyse bekle bat gününü
Günü beklemekten başka çare yok. Takma kafana rahat olİmplantasyon kanaması diye düşünmek istiyorum ben de ama gidişat öyle değil gibi yaBakalım belli de olmaz ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?