TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Kızlar aynen bende sanırım olucam regl şu an itaberen 2 gün kaldı bata valla hastaneye gttik eşimle içime sinmedi çünkü bu idrar enfeksiyonu varsa bi önlemi almak için çok şükür bişey çıkmadı herşey iyi sadece kanallardan 2 damla kan gördüm dedi sonra adet yakın mı dedi şuan beklemedeyim diyince anladı sanırım galiba olucam agrı başlamaya başladı .. Anlıcağınız kırmızılar yakın ve bol su iç dedi ama emin olmak istiyorsan bi kadın doğuma git dedi . ilaç yazmadı bu sebpten sizce daha sonra bişey olmaz inşAllah ..

Ah Can'ım inşallah . Şu mübarek günler hepimiz için hayırlı olur inşallah
tutuycum rabbim bu ay hamile kalmaya nasip etsin..
bu mübarek gününde dualarinizi kabul etsin..
kadir gecemizi mübarek olsun.
kaybettiğimiz bebişlerimiz melek olarak inmiştir bilemem ki.. hissediyorum oğlum yeryüzünde diye..
annesine selam vermek isteyecektir. keşke gelse annecimm ben oğlunum dese..
çok güzel bir gün bugün inanki duygusallaşiyorum bi anda.

ah canım demek hatırladın. bu topicte hiç bahsetmemiştim oysaki.Rabbim tekrarını göstermesin. biz bu dünya için üzülüyoruz ama inşallah ahirette karşılığını göreceğiz. sen ne güzel müjdeli haberleri aldın darısı bize olsun inşallah.Allah doğacak evlatlarımıza uzun ömürler nasip etsin

Kadir gecemiz mübarek olsun.
Kızlar ya ağlayacağım şu an Pembe renkli akıntım var. Her regl öncesi yaşadığım Bat'a 4 gün kaldı. Bu sefer biraz erken oldu ama sonuçta regl öncesi belirtiler bunlar yaaaa. Offfffffff bu ay da hüsran

Hayırlısı artık ya ne diyim. Vardır Allah'ın bi bildiği. Allah bu mübarek kadir gecesinde hepimiz için hayırlısı neyse onu versin.

hayırlısı olsun canım.geç olsun güç olmasın

amin inşallah darisi senin başina.. rabbim kucagimza almaya nasip etsin inş.
seni de en kısa zamanda müjdeli haberleri aliriz.
sakin stres yapma sakin olun..
ben 4 ay bekledim çok şükür kalp atişlari ve keseyi görmeden bişey diyemicem.

inşallah kucagına aldığın günleride görürsün canım. benimde 3 bitti kendimide daha iyi hissediyorum bakalım bu ay yüzümüz gülecek mi bizimde

Pembeyse bekle bat gününü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…