- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Supr...n en meşhur olani. 30 tl gibi birsey galiba. Ama ucuz olan icin eczaneye en ucuz multivitamin istiyorum diye söyleyin. 10 tl ye bile var. Hem ucuz hem faydaliya bende genelde çok halsiz bir insanım o yüzden kullansam belki daha iyi hissederim diye düşündüm. ücreti nasıl peki? ve özellikle daha iyi olan bir marka var mı?
Kabız yapar ama bol su içmekte fayda var
Supr...n en meşhur olani. 30 tl gibi birsey galiba. Ama ucuz olan icin eczaneye en ucuz multivitamin istiyorum diye söyleyin. 10 tl ye bile var. Hem ucuz hem faydali
3 gün sonra test yap. Birsey varsa kesin cikarduzelmezsem bi deneyeyim canim tsk ederin adetlerim hep sancili olur benim agrim geliyo gidiyo ha oldum ha olacam derken bu saat oldu aslinda bat gunum dundu ben bi gun sonrayi demistim ama esim test yaptirmiyo
bana kalirsa hemenn ama esim engel oluyo ve testim yok biliyorum cok sacma ama bekleyelim bi gun daha diyotest ne zaman yapmayı düşünüyorsun canım ?
hayirlisi canim insallah cikar yarina kadar olmazsam kesin yaparim3 gün sonra test yap. Birsey varsa kesin cikar
Sagol canim bilmiyorum benimki belki de yerlesme kanamasiydi. Igne pruloton diye bir igne. Icinde progestan var zaten.Ay dikkat et çok Can'ım inşallah herşey güzel olucak . İğnenin adı neydi progestan kullanıyormusun
Temmuz 2016 da hamile olmayı planlayan Bayanlar, buyrun topigime
BAT TARİHLERİ
@SedaUmut 3 temmuz
@morordek 4 temmuz
@Zanamm174 5 temmuz
@kutuphanekedisi 5 temmuz
@melekbaby 5 temmuz
@nisan152 5 temmuz
M melekler-engelchen 6 temmuz
@Petunyasemen 7 temmuz
@berraksucan 7 temmuz
@Kuzum ask 7 temmuz
@Ela2411 7 temmuz
@Emineeemm 8 temmuz
@muntazaman 8 temmuz
@xiexie 9 temmuz
@zehragnydn 9 temmuz
@syma12 9 temmuz
@Cemre Yaman 9 temmuz
@tristris 11 temmuz
@nesne 11 temmuz
@ervanazim 13 temmuz
@maya_gallo 13 temmuz
@Nur_hasret 14 temmuz
@mtkt 17 temmuz
Tutuy 17 temmuz
@cansu0812 18 temmuz
@LadeyNa 18 temmuz
@amelia2 19 temmuz
@yesa1 20 temmuz
@pembesu 20 temmuz
@yagmur0790 22 temmuz
@tostos16 23 temmuz
@endless love 24 temmuz
@-Lidya- 24 temmuz
@nisandeniz 25 temmuz
@beren20 25 temmuz
@sinemis25 26 temmuz
@Love5 29 temmuz
@seyrane 29 temmuz
@Zilan92 30 temmuz
@Kayrahan 30 temmuz
YENI BAT VERMESI GEREKENLER
@minikincir ?
BEKLEMEDE OLANLAR
@gulbensworld
P Pimpiriklianneee
@enginkelime
HAMILE ARKADAŞLAR
1)@ruzigarr
2)@country
3)@orkidekaramel
Kesinlikle . Sonumuz hayır olsunaferin kuzum çalışmaları sıkı tutmak lazım
Cok faydalı bu igne. Kanamayi durdurup düşük olmasını engelliyorSagol canim bilmiyorum benimki belki de yerlesme kanamasiydi. Igne pruloton diye bir igne. Icinde progestan var zaten.
bana kalirsa hemenn ama esim engel oluyo ve testim yok biliyorum cok sacma ama bekleyelim bi gun daha diyo
Daha önceki gebeliğimde 20 . Haftanın sonuna kadar kullanmıştım haftalık olarak. Yanında sabah akşam progestanda kullandım. Kesinlikle işe yarıyorCok faydalı bu igne. Kanamayi durdurup düşük olmasını engelliyor
ayyy canimm insallah Rabbim hepimize yasatsin bu sevincio zaman yarın yapacaksınız yada bayramın ilk sabahı bir bayram süprizi yarsınız...Allah hayırlı sonuçla karşılaştırsın canım.
Peki neden 20. Hafataya kadar kullandin canim kanama devam mi etti? Kirmizi renkte miydi bir de? Benim 26. 27. Gun geldi birer damla daha da gelm3di acaba devam ettirecek mi merak ediyorumDaha önceki gebeliğimde 20 . Haftanın sonuna kadar kullanmıştım haftalık olarak. Yanında sabah akşam progestanda kullandım. Kesinlikle işe yarıyor
Canim bu ay biraz rahat olmaya calis. Ben o sekilde olduguna inaniyorum bu ay cok umursamadim heralde yine olmayacak dedim ibternetten ovulasyon testi buldum falan obur ay icin. Muhtemelen stres azaldigi icin tuttu. Hayirlisi olsun cnmKızlar yazdıklarınızı okuyorum ama yazacak bir şey yok. Cuma günü çatlatma iğnesi olacağım inşallah. Sonra başlayacak bekleyiş. En hayırlı zamanda güzel haber almak dileğiyle
Pozitif haber almanı dilerim arkadaşım. ..Kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama yazacak bir şey yok. Cuma günü çatlatma iğnesi olacağım inşallah. Sonra başlayacak bekleyiş. En hayırlı zamanda güzel haber almak dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?