TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

ya bende genelde çok halsiz bir insanım o yüzden kullansam belki daha iyi hissederim diye düşündüm. ücreti nasıl peki? ve özellikle daha iyi olan bir marka var mı?
Supr...n en meşhur olani. 30 tl gibi birsey galiba. Ama ucuz olan icin eczaneye en ucuz multivitamin istiyorum diye söyleyin. 10 tl ye bile var. Hem ucuz hem faydali

Arkadaşlar,

SedaUmut isimli arkadaş dün kırmızılari görmüş. Başka bir yerdeki yazısını okudum. Ama bize haber verme geregi duymamis galiba ki haber vermedi. Kendisine geçmiş olsun ve gelecek icin başarılar dilerim.
Bu topigi umursamadigi icin sildim..
Kimse kusura bakmasın
Sevgiler, saygılar. ..

Daha önceki gebeliğimde 20 . Haftanın sonuna kadar kullanmıştım haftalık olarak. Yanında sabah akşam progestanda kullandım. Kesinlikle işe yarıyor
Peki neden 20. Hafataya kadar kullandin canim kanama devam mi etti? Kirmizi renkte miydi bir de? Benim 26. 27. Gun geldi birer damla daha da gelm3di acaba devam ettirecek mi merak ediyorum

Kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama yazacak bir şey yok. Cuma günü çatlatma iğnesi olacağım inşallah. Sonra başlayacak bekleyiş. En hayırlı zamanda güzel haber almak dileğiyle
Canim bu ay biraz rahat olmaya calis. Ben o sekilde olduguna inaniyorum bu ay cok umursamadim heralde yine olmayacak dedim ibternetten ovulasyon testi buldum falan obur ay icin. Muhtemelen stres azaldigi icin tuttu. Hayirlisi olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…