TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Canım kuzenim üç kez kimyasal gebelik yaşadı. Sebep bulunamadı. Dördüncüde hiçbir sorun olmadı, Şimdi iki aylık bebeği var

Canım kan testi yaptırdın mı? Doktor hemen progestan yazar muhtemelen
Yok canım yaptırmadım ben evde iki gün aralıklarla idrar testi yapıp adetim bir hafta gecikirse gitmeyi düşünüyorum.Geçen seferki gibi bhcg çok düşük çıkabilir çok etkileniyorum o durumdan. Geçen ay dr progestan verdi ilk değere göre. Araştırmalarıma göre düşük için önlem kese ve kalp atışından sonra olmalıymış bu henüz gebelik olarak kabul edilmiyor bile sadece bir değer ki o ilaç beni mahvetmişti belim ve dizim kopmuş gibi ağrımıştı adet olmamı gecikyirip bana sıkıntı vermekten başla bir işe yaramamıştı yani anlayacağın.

Canım kuzenim üç kez kimyasal gebelik yaşadı. Sebep bulunamadı. Dördüncüde hiçbir sorun olmadı, Şimdi iki aylık bebeği var
Ben de dr değiştirdim bir sürü test yaptı kimyasal yaşadığımı söyleyince. Hepsi normal çıktı korunmamamı ikinci kez aynısı olursa genetik testi yapacağını söyledi inş gerek kalmaz

Canım ben de aşılama yaptırdığım gün kullanmaya başladım. Bende çok uyku yaptı, bir de on beş gün boyunca göğüs ağrısı yaptı. Ama bildiğim kadarıyla bebeğin tutunmasını sağlayan hormonmuş.

Evt canım o ilaç öyle bir ilaç öncesinde kullananlar da var ama nedenini bilmiyorum. Kimyasalda kromozomal sebepler olabilir deniyor yani onu kullanıp brbeğin tutunmasını sağlasam da sağlıklı bir bebek olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…