- 20 Ekim 2012
- 333
- 242
- 303
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.221
Geçen ay canımKaç ay oldu kimyasal gebelik geçeli seninki
İkimizde aynıyız ya bat Tarihin kaçGeçen ay canım
Canım bana sordun sandımGeçen ay canım
9 temmuz senin?İkimizde aynıyız ya bat Tarihin kaç
Ben kanamanın başladığı günü baz aldım ovülasyon testiyle de normalden daha önce yumurtlama günümü yakaladım normalde 14. Gün ovülasyon pozitif olurdu bu ay 10.gün pozitif oldu bende batı ona göre hesapladım.Benim 25gibi heralde tam hatırlamoyorum kimyasal yasadım ya ondan kafam alak bullak oldu
Aşılama yapınca kullandım ben canım. Onun dışında üç kez klomen kullandığımda vermemişti doktor.Hamile kalmadan öncede progestan kullanılıyormuş . Bilgisi olan varmı hangi durumlarda kullanılıyor
İnşallah canım yumurtlama için ovülasyon testi kullanmanı öneririm.Mucizegibisin inşallah birlikte hamile kalırız ben yumurtlama tarihimi bile bilmiyorum
Canım kan testi yaptırdın mı? Doktor hemen progestan yazar muhtemelenAmin inşallah canım bu kez öyle değildir. Hemilesin galiba tebrik ediyorum bu arada
Canım kuzenim üç kez kimyasal gebelik yaşadı. Sebep bulunamadı. Dördüncüde hiçbir sorun olmadı, Şimdi iki aylık bebeği varİnşallah canım aynen benim de öyle oldu canım ben korkuyorum ama hiç hamile kalamıyor değiliz eğer tekrarlarsa mutlaka bir nedeni vardır nedenini öğrenip tedavimizi olursak sağlıklı bir gebelik geçirebiliriz.
Yok canım yaptırmadım ben evde iki gün aralıklarla idrar testi yapıp adetim bir hafta gecikirse gitmeyi düşünüyorum.Geçen seferki gibi bhcg çok düşük çıkabilir çok etkileniyorum o durumdan. Geçen ay dr progestan verdi ilk değere göre. Araştırmalarıma göre düşük için önlem kese ve kalp atışından sonra olmalıymış bu henüz gebelik olarak kabul edilmiyor bile sadece bir değer ki o ilaç beni mahvetmişti belim ve dizim kopmuş gibi ağrımıştı adet olmamı gecikyirip bana sıkıntı vermekten başla bir işe yaramamıştı yani anlayacağın.Canım kan testi yaptırdın mı? Doktor hemen progestan yazar muhtemelen
E hamişsin O zaman öylemiBen kanamanın başladığı günü baz aldım ovülasyon testiyle de normalden daha önce yumurtlama günümü yakaladım normalde 14. Gün ovülasyon pozitif olurdu bu ay 10.gün pozitif oldu bende batı ona göre hesapladım.
Ben de dr değiştirdim bir sürü test yaptı kimyasal yaşadığımı söyleyince. Hepsi normal çıktı korunmamamı ikinci kez aynısı olursa genetik testi yapacağını söyledi inş gerek kalmazCanım kuzenim üç kez kimyasal gebelik yaşadı. Sebep bulunamadı. Dördüncüde hiçbir sorun olmadı, Şimdi iki aylık bebeği var
Canım ben de aşılama yaptırdığım gün kullanmaya başladım. Bende çok uyku yaptı, bir de on beş gün boyunca göğüs ağrısı yaptı. Ama bildiğim kadarıyla bebeğin tutunmasını sağlayan hormonmuş.Yok canım yaptırmadım ben evde iki gün aralıklarla idrar testi yapıp adetim bir hafta gecikirse gitmeyi düşünüyorum.Geçen seferki gibi bhcg çok düşük çıkabilir çok etkileniyorum o durumdan. Geçen ay dr progestan verdi ilk değere göre. Araştırmalarıma göre düşük için önlem kese ve kalp atışından sonra olmalıymış bu henüz gebelik olarak kabul edilmiyor bile sadece bir değer ki o ilaç beni mahvetmişti belim ve dizim kopmuş gibi ağrımıştı adet olmamı gecikyirip bana sıkıntı vermekten başla bir işe yaramamıştı yani anlayacağın.
Yok canım temkinliyim bu kez hemen sevinmek yokE hamişsin O zaman öylemi
He ya gelsin ısıracam ayaklarını ceza olarak söylerken bile kıyar mıyım bilemedimİnsallah canım yaa.cok nazlılar
Geçen ay canım
Evt canım o ilaç öyle bir ilaç öncesinde kullananlar da var ama nedenini bilmiyorum. Kimyasalda kromozomal sebepler olabilir deniyor yani onu kullanıp brbeğin tutunmasını sağlasam da sağlıklı bir bebek olacağını sanmıyorum.Canım ben de aşılama yaptırdığım gün kullanmaya başladım. Bende çok uyku yaptı, bir de on beş gün boyunca göğüs ağrısı yaptı. Ama bildiğim kadarıyla bebeğin tutunmasını sağlayan hormonmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?