- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.241
He ya gelsin ısıracam ayaklarını ceza olarak söylerken bile kıyar mıyım bilemedim
Ama ben kıyamam canım Vazgeçtim hemencik :))Gelsinlerde inşallah :))))
Canım geçen ay ilk kan yestine göre değerim 17,89 du iki gün sonra 4,4 e düştü. Dr kimyasal dedi. Bu ay da yine gebelik testi yaptım kimyasal mı değil mi bilmiyorum bekliyorum bakalım.Nerden anlıyorsunuz kimyasal gebelik geçirdiğinizi
Kıyamayız zateeenn yaa ayy yerimm ben dokunmaya kıyamam :)Ama ben kıyamam canım Vazgeçtim hemencik :))
Anladım canım kimyasal olunca adet gecikiyor mu gününde mi geliyorCanım geçen ay ilk kan yestine göre değerim 17,89 du iki gün sonra 4,4 e düştü. Dr kimyasal dedi. Bu ay da yine gebelik testi yaptım kimyasal mı değil mi bilmiyorum bekliyorum bakalım.
Aslında günümde leke gelmişti yani olacaktım ama dr sayesinde progestan verdiği için 4 veya 5 gün gecikti ilacı bırakır bırakmaz başlamıştıAnladım canım kimyasal olunca adet gecikiyor mu gününde mi geliyor
Anladım canımAslında günümde leke gelmişti yani olacaktım ama dr sayesinde progestan verdiği için 4 veya 5 gün gecikti ilacı bırakır bırakmaz başlamıştı
Benim çok tuhaf ya her zaman akıntım vardır yumurtlamadan sonra yok denecek kadar azaldı. Senin bat ne zaman inş gelmiştir bebeğinAnladım canım
Şuan 9 11 13 ü değerlendirdik, sümüksü gibi akıntım var
bende de bugün o şekilde akıntı vardi neye işaret oluyor o canım yumurtalama falanmiAnladım canım
Şuan 9 11 13 ü değerlendirdik, sümüksü gibi akıntım var
Kaç ay oldu kimyasal gebelik geçeli seninki
2015 ağustosunda kimyasal gebelik geçirdim bak senesi gelmiş o zamanda ramazanda hamile kalmistim,kimyasal ardina 2 ay korundum ve yine direk hamile kaldim bu kez de benim ilk doğum sezeryan ;bebek gitmiş sezeryan yerime tutunmuş (binde bir rastalanan bi durummus) ve riskli gebelikti illa alinmasi gerekiyor ya iç kanamadan gidersin ya da vs.durumları vardi 8 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum. Dr ikisi cok farkli birsey arastirmaya gerek yok dedi 2-3 ay sonra tekrar deneyebilirsiniz demisti,ardina 6 ay bekledim anca cesaret ettim.yine bi ramazana denk geldi,inşallah hakkimizda hayirli olanla karsilasiriz, iyi ki kizim var yoksa ustuste iki olay çok yipratirdi bizi.İnşallah canım aynen benim de öyle oldu canım ben korkuyorum ama hiç hamile kalamıyor değiliz eğer tekrarlarsa mutlaka bir nedeni vardır nedenini öğrenip tedavimizi olursak sağlıklı bir gebelik geçirebiliriz.
Ben bugün regl oldum yeni bat 14 Ağustos allah hepimize hayırlısını versin bu ay ovulasyon testi alacağımIyi tatiller
Temmuz ve Ağustos 2016 da hamile olmayı planlayan Bayanlar, buyrun topigime
BAT TARİHLERİ
@Petunyasemen 7 temmuz
@Kuzum ask 7 temmuz
Emineeemm 8 temmuz
@muntazaman 8 temmuz
@xiexie 9 temmuz
@zehragnydn 9 temmuz
@syma12 9 temmuz
@Cemre Yaman 9 temmuz
mucizegibisin 9 temmuz
@tristris 11 temmuz
@nesne 11 temmuz
@ervanazim 13 temmuz
@maya_gallo 13 temmuz
@Nur_hasret 14 temmuz
Dilektuttum 14 temmuz
@mtkt 17 temmuz
@Tutuy 17 temmuz
@cansu0812 18 temmuz
@LadeyNa 18 temmuz
@amelia2 19 temmuz
@yesa1 20 temmuz
@pembesu 20 temmuz
@yagmur0790 22 temmuz
@tostos16 23 temmuz
endless love 24 temmuz
@-Lidya- 24 temmuz
@nisandeniz 25 temmuz
@beren20 25 temmuz
@sinemis25 26 temmuz
S selifor 29 temmuz
@seyrane 29 temmuz
@Zilan92 30 temmuz
@Kayrahan 30 temmuz
@hasretsinan65 30 temmuz
@minikincir 31 temmuz
@morordek 2 Ağustos
@kutuphanekedisi 3 Ağustos
Zanamm174 3 Ağustos
@i006 3 Ağustos
M melekler-engelchen 3 Ağustos
@berraksucan 3 Ağustos
@Ela2411 3 Ağustos
@ayllllliiiin35 5Ağustos
gulbensworld 14 Ağustos
YENI BAT VERMESI GEREKENLER
@SedaUmut ?
@melekbaby ?
@nisan152 ?
BEKLEMEDE OLANLAR
@enginkelime
HAMILE ARKADAŞLAR
1)@ruzigarr
2)@country
3)@orkidekaramel
4)@emelll42
Aynen ya yeğenim gelmişti 5 aylık oldu işte minicik ayakları vardı allahım ya bize de kısmet etsin bu duyguyu canım :)Kıyamayız zateeenn yaa ayy yerimm ben dokunmaya kıyamam :)
24 temmuz canım inşallah gelmez :)Benim çok tuhaf ya her zaman akıntım vardır yumurtlamadan sonra yok denecek kadar azaldı. Senin bat ne zaman inş gelmiştir bebeğin
bende de bugün o şekilde akıntı vardi neye işaret oluyor o canım yumurtalama falanmi
Aynen ya yeğenim gelmişti 5 aylık oldu işte minicik ayakları vardı allahım ya bize de kısmet etsin bu duyguyu canım :)
Sümüklü akıntı çatlama yakın demekmiş. Bana öyle söylediler. Ve bu ay ovulasyon testi kullandım. Çatlamak an hemen önce o sekild3 akıntım oldu. Dikkat edin kızlar. Hatta daha sonra sıvı akıntıdan geliyor o da çatladı demekmiş. Bende oldubende de bugün o şekilde akıntı vardi neye işaret oluyor o canım yumurtalama falanmi
Bugunu değerlendirdim belki diye o zaman iyi ki diyebilirim gozlemliyim akintimin degisimini ve ben adetten sonraki yakin günlerde yumurtluyor olabilirim demekki bu ay adete kadar 2gunde bir falan deniyim nasip artık bakalım sagol canım bilglndirdigin için he birde kasiklarimda agri var catlicak falan diye demekkiSümüklü akıntı çatlama yakın demekmiş. Bana öyle söylediler. Ve bu ay ovulasyon testi kullandım. Çatlamak an hemen önce o sekild3 akıntım oldu. Dikkat edin kızlar. Hatta daha sonra sıvı akıntıdan geliyor o da çatladı demekmiş. Bende oldu
Yaa süpermiş :) ben değerlendirdim sanırım :)Sümüklü akıntı çatlama yakın demekmiş. Bana öyle söylediler. Ve bu ay ovulasyon testi kullandım. Çatlamak an hemen önce o sekild3 akıntım oldu. Dikkat edin kızlar. Hatta daha sonra sıvı akıntıdan geliyor o da çatladı demekmiş. Bende oldu
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın çok zor gerçekten2015 ağustosunda kimyasal gebelik geçirdim bak senesi gelmiş o zamanda ramazanda hamile kalmistim,kimyasal ardina 2 ay korundum ve yine direk hamile kaldim bu kez de benim ilk doğum sezeryan ;bebek gitmiş sezeryan yerime tutunmuş (binde bir rastalanan bi durummus) ve riskli gebelikti illa alinmasi gerekiyor ya iç kanamadan gidersin ya da vs.durumları vardi 8 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum. Dr ikisi cok farkli birsey arastirmaya gerek yok dedi 2-3 ay sonra tekrar deneyebilirsiniz demisti,ardina 6 ay bekledim anca cesaret ettim.yine bi ramazana denk geldi,inşallah hakkimizda hayirli olanla karsilasiriz, iyi ki kizim var yoksa ustuste iki olay çok yipratirdi bizi.
Amin canım. Test yaptın mı evde belirtin falan var mı?mucizegibisin
Aminnnnn aminnnn canim..herseyin hayirlisi.ama muhakkak ondada vardr bi hayir Allahim hekese saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsinYarin BAT ne olacak bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?