TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Kaç ay oldu kimyasal gebelik geçeli seninki

2015 ağustosunda kimyasal gebelik geçirdim bak senesi gelmiş o zamanda ramazanda hamile kalmistim,kimyasal ardina 2 ay korundum ve yine direk hamile kaldim bu kez de benim ilk doğum sezeryan ;bebek gitmiş sezeryan yerime tutunmuş (binde bir rastalanan bi durummus) ve riskli gebelikti illa alinmasi gerekiyor ya iç kanamadan gidersin ya da vs.durumları vardi 8 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum. Dr ikisi cok farkli birsey arastirmaya gerek yok dedi 2-3 ay sonra tekrar deneyebilirsiniz demisti,ardina 6 ay bekledim anca cesaret ettim.yine bi ramazana denk geldi,inşallah hakkimizda hayirli olanla karsilasiriz, iyi ki kizim var yoksa ustuste iki olay çok yipratirdi bizi.

Benim çok tuhaf ya her zaman akıntım vardır yumurtlamadan sonra yok denecek kadar azaldı. Senin bat ne zaman inş gelmiştir bebeğin
24 temmuz canım inşallah gelmez :)

bende de bugün o şekilde akıntı vardi neye işaret oluyor o canım yumurtalama falanmi

Bilmiyorum ki bende ondan yazdım

Aynen ya yeğenim gelmişti 5 aylık oldu işte minicik ayakları vardı allahım ya bize de kısmet etsin bu duyguyu canım :)

Amiinn yaa :) inşallahh

bende de bugün o şekilde akıntı vardi neye işaret oluyor o canım yumurtalama falanmi
Sümüklü akıntı çatlama yakın demekmiş. Bana öyle söylediler. Ve bu ay ovulasyon testi kullandım. Çatlamak an hemen önce o sekild3 akıntım oldu. Dikkat edin kızlar. Hatta daha sonra sıvı akıntıdan geliyor o da çatladı demekmiş. Bende oldu

Bugunu değerlendirdim belki diye o zaman iyi ki diyebilirim gozlemliyim akintimin degisimini ve ben adetten sonraki yakin günlerde yumurtluyor olabilirim demekki bu ay adete kadar 2gunde bir falan deniyim nasip artık bakalım sagol canım bilglndirdigin için he birde kasiklarimda agri var catlicak falan diye demekki

Yaa süpermiş :) ben değerlendirdim sanırım :)

Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın çok zor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…